ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Τα προνόμια των βουλευτών




Μαθαίνω πως η συμφωνία με την «τρόικα» για τα μέτρα που θα ληφθούν, προκειμένου να ενεργοποιηθεί το σχέδιο στήριξης, θα έρθει τελικά στη Βουλή για έγκριση, παρά τις αρχικές προθέσεις της κυβέρνησης. Αυτό είναι πράγματι μια καλή εξέλιξη. Όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι, αφού η κυβερνητική πλειοψηφία είναι αρκετή για να

Η περιφέρεια του ΜΙλάνου αγόρασε ελληνικά ομόλογα αξίας 115 εκατομμυρίων ευρώ


Σύμφωνα με δημοσίευμα της Corriere della Sera



Εκατόν δεκαπέντε εκατομμύρια ευρώ σε ελληνικά ομόλογα έχει επενδύσει η Λομβαρδία, περιφέρεια του Μιλάνου, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας Corriere della Sera. Πιο αναλυτικά, η εφημερίδα της ιταλικής συμπρωτεύουσας, αναφέρει ότι η περιφέρεια του Μιλάνου

Γιώργος Χατζημαρκάκης: Έρχεται δεύτερο κύμα μετανάστευσης



Τον κίνδυνο μαζικής φυγής Ελλήνων προς χώρες όπως η Γερμανία, σε ένα δεύτερο κύμα μετανάστευσης, θεωρεί ως μία από τις βασικές συνέπειες της κρίσης ο ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτής του Ελεύθερου Δημοκρατικού Κόμματος (FDP) της Γερμανίας Γ. Χατζημαρκάκης.






Πολιτικός με γερμανική συγκρότηση αλλά με ελληνικό θυμικό, ο κ. Χατζημαρκάκης δηλώνει ότι ανήκει στο υπό εξαφάνιση είδος του ευρωπαίου πατριώτη. Παραδέχεται ότι στο Βερολίνο συζητείται έντονα το καταστροφικό σενάριο της εξόδου της Γερμανίας από την Ευρωζώνη, πιστεύει ότι

Roubini: "Plan B" για αποφυγή μετάστασης



Η εαρινή σύνοδος του ΔΝΤ στην Ουάσιγκτον το περασμένο σαββατοκύριακο επικεντρώθηκε στην ελληνική κρίση. Πρόκειται για την πρώτη τέτοιου είδους κρίση για μία χώρα με υψηλά εισοδήματα και κυρίως για μία χώρα της ευρωζώνης.

Το να συνεχίσουμε να στηριζόμαστε στις τρέχουσες προτάσεις -το "Πλάνο Α" των αξιωματούχων

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ- ΕΥΠ: Επιχείρηση παρακολουθήσεων ΟΛΕΦ




Στα ίχνη ιδιωτικής ομάδας παρακολουθήσεων ο εισαγγελέας που εισέβαλε στην ΕΥΠ. Θα αποκαλυφθεί αυτή τη φορά η υπόθεση; Δίνουμε τα στοιχεία στον εισαγγελέα

Ο εισαγγελέας εισέβαλε μετά από ενημέρωση από τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοίδη σε

.«Γιατί σώζουμε αυτόν τον έλληνα δισεκατομμυριούχο, με τα λεφτά των φορολογουμένων μας;», του J. W. Schäfer

Με πρωτοσέλιδο πηχυαίο τίτλο «Γιατί σώζουμε αυτόν τον έλληνα δισεκατομμυριούχο, με τα λεφτά των φορολογουμένων μας;»
και φωτογραφία του έλληνα εφοπλιστή Σπύρου Λάτση κυκλοφόρησε η χθεσινή γερμανική εφημερίδα BILD.
Ο συντάκτης του δημοσιεύματος J. W. Schäfer γράφει: «Αν η Γερμανία και τα κράτη της Ευρωζώνης σώσουν την Ελλάδα από τη χρεοκοπία, ΑΥΤΟΣ θα είναι ένας από τους μεγάλους κερδισμένους.

Ο έλληνας δισεκατομμυριούχος Σπύρος Λάτσης διαθέτει

Μας έστειλε στο ΔΝΤ και ... πήγε για μπάνιο


Μια ημέρα μετά την ανακοίνωση Παπανδρέου για προσφυγή …
Μας έστειλε στο ΔΝΤ και ... πήγε για μπάνιο



Ο Κώστας Καραμανλής, ο άνθρωπος που οδήγησε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού που λέγεται χρεοκοπία και στην αναπόφευκτη είσοδό της στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, συνεχίζει απτόητος να απολαμβάνει τις διακοπές διαρκείας και τα μακροβούτια στη θάλασσα ως χειμερινός κολυμβητής.

Το περασμένο Σάββατο, λίγες ώρες μετά

Επιχείρηση:«Χρυσές μεταμοσχεύσεις»



«Χρυσά» πλήρωνε τα γόνατα για μεταμοσχεύσεις η χώρα μας στο πλαίσιο μιας καλοστημένης «επιχείρησης» που ερευνάται από τις βρετανικές και τις ελληνικές αρχές. Η σύλληψη προ ημερών στελέχους της φαρμακευτικής εταιρείας DePuy International, θυγατρικής της Johnson & Johnson, αναμένεται να ανοίξει τον ασκό του Αιόλου σε μία ακόμη υπόθεση διαφθοράς στον τομέα της υγείας.




Εκτός από τους γιατρούς που χρηματίστηκαν, το ΣΔΟΕ ψάχνει διευθυντές νοσοκομείων και υπαλλήλους του υπουργείου Υγείας


Η «Κ.Ε.» αποκαλύπτει

Ένα ανέκδοτο αφιερωμένο στην ελληνική πραγματικότητα


Γάλλος: Εσείς στη Γερμανία πήρατε αύξηση;

Γερμανός: Ναι, πήραμε.

Γάλλος: Και τι την έκανες την αύξηση;

Γερμανός: Πήρα

Εξυπνες λύσεις..........


Φύλλα σαλάτας.. πλύσιμο

Γιά να μη τρώτε μαμούνια και βακτιρίδια με την σαλάτα σας, αφού πλύνετε σχολαστικά τα φύλλα με νερό, μετά

Χοντρό «κράξιμο» στον Αλογοσκούφη!

Θα μπορούσε να είναι νούμερο από μια επιθεώρηση με τίτλο «Ο Αλογοσκούφης στο Λονδίνο», αλλά, φευ, πρόκειται για γεγονότα πραγματικά. Ο πρώην υπουργός Οικονομίας -ένας από τους βασικούς υπαίτιους της οικονομικής κατάρρευσης-βρέθηκε

60 αυτοκίνητα Vs 1 λεωφορείο Vs 60 ποδήλατα





Πόσο χώρο καταλαμβάνει το κάθε μεταφορικό μέσο στους δημόσιους δρόμους?




Το BikeRespect σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Δημοτικής Αστυνομίας και τον ΟΑΣΘ διοργανώνει μία φωτογράφηση στην οποία στόχος είναι, να αντιληφτεί ο καθένας μας, τον χώρο που καταλαμβάνει στον δημόσιο δρόμο και ιδιαίτερα στο κέντρο της πόλης για κάθε επιλογή μεταφορικού μέσου που κάνει την δεδομένη στιγμή.

Τρεις παράλληλες φωτογραφίες στον ίδιο χώρο καρέ καρέ και η σύγκριση θα γίνει με φόντο την παραλία Θεσσαλονίκης!.

Ελάτε την Κυριακή 2 Μαίου στις 17:00 το απόγευμα στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου για γνωρίσετε από κοντά την πρωτοβουλία του BikeRespect και τους ποδηλάτες Δημοτικούς Αστυνόμους ενισχύοντας την προσπάθεια μας για την αφύπνιση του κόσμου στην χρήση ποδηλάτου και μέσων μαζικής μεταφοράς (Μ.Μ.Μ)


Χρειάζονται την βοήθειά σας Όσοι μπορείτε να συμμετάσχετε στην φωτογράφηση με το αυτοκίνητό σας, επικοινωνήστε στο 2310 263563 και 6974710159

kala-nea.gr

Σκίτσο του Ανδρεα Πετρουλακη




kathimerini.gr

Εισόδημα υπόσχεται το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με την ΄΄Ηλιακή Ταράτσα΄΄.



Kάθε οικογένεια που διαθέτει μια ταράτσα ή στέγη από 50 έως 150 τετραγωνικά μέτρα με μια μόνο αίτηση και χωρίς καμία άλλη διαδικασία μπορεί να εξασφαλίσει ένα επιπλέον εισόδημα για τα επόμενα..... 25 χρόνια, με την εγκατάσταση φωτοβολταϊκού συστήματος στο σπίτι της επισημαίνει το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο παρουσιάζοντας το πρόγραμμα ΄΄Ηλιακή Ταράτσα.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται

Ανέκδοτο


Ο σύζυγος (γιατρός) και η σύζυγος μαλώνουν την ώρα του πρωινού.. Ο σύζυγος σηκώνεται έξαλλος και λέει,

- Και δεν είσαι και καλή στο κρεβάτι! και φεύγει από το σπίτι.

Λίγο αργότερα, συνειδητοποιεί

Οk σε μεταλλαγμένα .........



Την καλλιέργεια τροποποιημένης πατάτας και την εμπορία τριών τύπων μεταλλαγμένου καλαμποκιού ενέκρινε η Κομισιόν, για πρώτη φορά μετά από 12 χρόνια.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έδωσε το "πράσινο φως" σε ένα γενετικά τροποποιημένο φυτό πατάτας, της Amfora, που ανέπτυξε η γερμανική εταιρεία BASF και προορίζεται για βιομηχανική χρήση και την κτηνοτροφία.

Ακόμα, ενέκρινε την εμπορία στην Ε.Ε. των μεταλλάξεων του καλαμποκιού ΜΟΝ 863 της αμερικάνικης Monsanto.

"Είναι σοκαριστικό ότι μία από τις πρώτες κινήσεις της Κομισιόν ήταν να εγκρίνει ένα γενετικά μεταλλαγμένο φυτό που θέτει σε κίνδυνο το περιβάλλον και τη δημόσια υγεία", σχολίασε εκπρόσωπος της Greenpeace, καθώς τα εν λόγω μεταλλαγμένα περιέχουν ένα γονίδιο που αντιστέκεται στα αντιβιοτικά.

rc-cafe.blogspot.com

ΤΖΙΜΗΣ ΠΑΝΟΥΣΗΣ - Άντρας της χρονιάς! (2010)

Παρασκευή 30 Απριλίου 2010

foto υπ γωνία......

Διακλαδική επιχείρηση διαμαρτυρίας την Δευτέρα στην Αθήνα από τους αξιωματικούς των Ε.Δ.!




Διακλαδική επιχείρηση διαμαρτυρίας Στρατού, Ναυτικού και Αεροπορίας κατά των εξοντωτικών οικονομικών μέτρων που επέβαλε η κυβέρνηση στο ήδη πενιχρά αμοιβόμενο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων, θα «εκτελεστεί» την ερχόμενη Δευτέρα στο κέντρο της Αθήνα για πρώτη φορά στην ιστορία των ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων! Σύμφωνα με τις πληροφορίες αυτές αξιωματικοί, υπαξιωματικοί και λοιπά μόνιμα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων

CERN: Επιτυχημένες συγκρούσεις σωματιδίων



Φυσικοί στο ερευνητικό κέντρο CERN πέτυχαν συγκρούσεις υποατομικών σωματιδίων σε υψηλές ταχύτητες, σε μια προσπάθεια να δημιουργήσουν μίνι εκδοχές του Big Bang, της μεγάλης έκρηξης που οδήγησε στη γέννηση του σύμπαντος πριν από 13,7 δισεκατομμύρια χρόνια.

Το πείραμα στο Ευρωπαϊκό Κέντρο Πυρηνικής Έρευνας (CERN), κατά το οποίο

Βέλγιο: Προς απαγόρευση η μπούρκα





Το Βέλγιο έκανε ένα βήμα προς την απαγόρευση της ισλαμικής ενδυμασίας που κρύβει ολόκληρο το πρόσωπο μετά την υπερψήφιση του σχετικού νόμου από την Κάτω Βουλή.



Το νομοσχέδιο που αφορά ακόμη και την κυκλοφορία στους δρόμους θα πρέπει να εγκριθεί από την Γερουσία, κάτι που έαν συμβεί θα κάνει το Βέλγιο την πρώτη χώρα που υιοθετεί τέτοια νομοθεσία. Η κατάρρευση της κυβέρνησης συνασπισμού την περασμένη εβδομάδα ενδέχεται πάντως να καθυστερήσει τη διαδικασία.

Ο νόμος ουσιαστικά

12 θετικά της οικονομικής κρίσης...



Όπως λέει ο λαός μας, η φτώχεια θέλει καλοπέραση… Και επειδή σε όλα υπάρχει η θετική πλευρά, διαβάστε τι καλό μπορεί να φέρει η οικονομική κρίση.


1. Θα αναβιώσει το συσσίτιο της γειτονιάς και έτσι θα αναθερμανθούν και πάλι οι σχέσεις στις γειτονιές όπου κανείς πλέον δε λέει καλημέρα στον άλλον.

2. Τα παιδιά δε θα

India





Prahlad Jani  είναι 82 ετών!

δεν τρώει !      δεν  πίνει !    τα     τελευταία  74  έτη

η  υγεία  του  ΑΡΙΣΤΗ !

πολλοί ιατροί δεν μπορούν να  εξηγήσουν αυτό το φαινόμενο ?

gazzenda.gazzetta.it

Αιφνιδιαστική άσκηση στον Έβρο με σενάριο "Βαριοπούλας" από την 3η Τ/Θ τουρκική Ταξιαρχία!



Αιφνιδιαστική άσκηση ταχείας ζεύξης υδάτινου κωλύματος, πιο απλά τη γεφύρωση του ποταμού Έβρου και την περαίωση εντός της ελληνικής επικράτειας τεθωρακισμένων δυνάμεων, έχει ξεκινήσει από σήμερα το πρωί η επίλεκτη 3η τουρκική Τεθωρακισμένη Ταξιαρχία. Η εξέλιξη

Οι κακές συνήθειες μας γερνούν πρόωρα




Το κάπνισμα, η μεγάλη κατανάλωση ποτού, η καθιστική ζωή και η φτωχή διατροφή είναι τέσσερις συνήθειες που, όταν συνδυαστούν, είναι δυνατό να «γεράσουν» τον άνθρωπο μέχρι και κατά 12 χρόνια.

Όσοι έχουν αδυναμία

Για καλύτερη μνήμη και συγκέντρωση... καταπολεμήστε την αφυδάτωση!

Το βασικό συστατικό του ανθρώπινου σώματος είναι το νερό, καθώς αποτελεί περίπου το 50-60% του σωματικού βάρους. Μέχρι πρόσφατα γνωρίζαμε ότι συμμετέχει σε πολλές φυσιολογικές λειτουργίες του οργανισμού, όπως στη διαδικασία της πέψης και απορρόφησης, στη μεταφορά θρεπτικών συστατικών στα κύτταρα, σε πολλές μεταβολικές διεργασίες, καθώς και στη ρύθμιση της θερμοκρασία του σώματος


Οι τελευταίες έρευνες, ωστόσο, επικεντρώνονται

Απαγόρευση εξόδου από τη χώρα στο Δ. Κοντομηνά




Ελεύθερος με εγγυοδοσία 300.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε μετά την απολογία του στον πρώτο τακτικό ανακριτή, κατηγορούμενος για υπεξαίρεση και πλαστογραφία, ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος της Interamerican, Δημήτρης Κοντομηνάς,.

Η υπόθεση

Πέμπτη 29 Απριλίου 2010

Η αισιόδοξη πλευρά της χρεοκοπίας...


28/04/2010  του  Γιάνη Βαρουφάκη
Ο Γιάνης Βαρουφάκης διδάσκει οικονομική θεωρία και πολιτική οικονομία στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών.



Για μέρες τώρα βαραίνουμε τις ψυχές μας με μια μόνιμη αγωνία: Θα χρεοκοπήσει το κράτος μας; Ε, λοιπόν, ήρθε η ώρα να αγκαλιάσουμε αυτό που φοβόμαστε. Αν οι φίλοι μας οι Γερμανοί δεν έχουν πρόβλημα να χρεοκοπήσουμε, καιρός είναι να το κάνουμε. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Όχι ως διαπραγματευτική μπλόφα

Ποδηλατόδρομοι στην Αθήνα




Απόφαση για ποδηλατοδρόμους στην Αθήνα.

Συνάντηση υπουργού Υποδομών – Δημάρχου Αθηναίων Την εικόνα σύγχρονων ευρωπαϊκών –και ελληνικών πόλεων- μπορεί να παρουσιάζει σύντομα η Αθήνα, καθώς «δρομολογείται» η δημιουργία ποδηλατοδρόμων σε κεντρικές λεωφόρους της πρωτεύουσας.

Σε συνάντηση που

Η Οικονομική Ιστορία της Ελλάδας: 3 υποτιμήσεις μία ανατίμηση και τωρα...ΔΝΤ




Εξοδος από το ευρω και Υποτίμηση του νομίσματος μας! ΔΙΑΦΩΝΕΙ κανεις; Διαβάστε


Παρά τις 3 υποτιμήσεις ολα τα στοιχεία δείχνουν ότι στους περισσότερους τομείς η κατάσταση θα ήταν χειρότερη απ' ό,τι είναι σήμερα.

Αλλωστε μην ξεχνάμε πως η μοναδική

Ουτε μπυρες ούτε πόρνες στην Ελλάδα....




O Dr. Marc Faber, γκουρού των επενδύσεων, ολοκλήρωσε τη μηνιαία αναφορά του με τα παρακάτω σχόλια:"Αν ξοδεύουμε τα χρήματά μας στο Wal-Mart, αυτά καταλήγουν στην Κίνα. Αν τα ξοδέψουμε σε βενζίνη, πάνε στους Αραβες. Αν αγοράσουμε PC, πάνε

Είναι αλήθεια ????

Το Υπουργείο Παιδείας προκηρύσσει διαγωνισμό για«ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΗΧΑΝΙΣΜΩΝ ΣΚΙΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΤΗΡΙΟΥ ΥΠ.Π.Δ.Β.Μ.&Θ ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ»




Ύψους 200.000 ευρώ !!!

 
 
το λιγότερο που μπορώ να κάνω !!!

Για τη "λευκή απεργία" στην Πολεμική Αεροπορία...



ΩΣ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ "ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝΤΩΝ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΦΟΡΜΑΣ" ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΕΞΗΣ ΣΧΟΛΙΑ, ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΛΙΓΟΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΟΥΝ.


ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΟΤΙ...


ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ

Ομορφιά.........


Αν έχετε ξερό δέρμα

Πάρτε ένα αβοκάντο και λιώστε το ώστε να γίνει σαν κρέμα. Προσθέστε 2 κουταλιές σούπας μέλι και ανακατέψτε με το αβοκάντο.

Απλώστε

Δερμάτινες μπότες


Γιά να διατηρήσουμε τις δερμάτινες μπότες σε καλή κατάσταση:

- Αν το δέρμα γίνεται σκληρό, βρέξτε με πετρέλαιο ένα πανί και γυαλίστε τις. Ετσι θα μαλακώσει και το δέρμα.

- Συχνά - πυκνά γυαλίστε και το φερμουάρ με κερί μέλισσας, γιά να ανοιγοκλείνει εύκολα


meacolpa.blogspot.com

Αν σας τσιμπήσει μέλισσα ή σφίγγα.


Αν σας τσιμπήσει μέλισσα ή σφίγγα:

- Πάρτε μιά ασπιρίνη και λιώστε την σε λίγο νερό.

- Αυτό το μίγμα το βάζετε εκεί που σας τσίμπησε το έντομο


meacolpa.blogspot.com

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

"ΠΡΟΜΗΝΥΜΑ ΜΕΓΑΛΩΝ ΣΥΜΦΟΡΩΝ"




Με τον κοινό νου που διαθέτω, δεν μπορώ να εξηγήσω και ακόμα περισσότερο να δικαιολογήσω την ταχύτητα με την οποία κατρακύλησε η χώρα μας από τα επίπεδα του 2009 σε τέτοιο σημείο, ώστε με το ΔΝΤ να απολέσουμε ένα μέρος της εθνικής μας κυριαρχίας και να τεθούμε σε καθεστώς κηδεμονίας.

Και είναι περίεργο ότι κανείς έως τώρα δεν ασχολήθηκε

Πόσο αναίσθητοι είναι !!!!!!!!!!



Πόσο αναίσθητοι είναι !!!!!!!!!!
1.500.000 Ευρώ επίδομα στους βουλευτές για αγορά PC!

Οι βουλευτές θα μας τρελάνουν: 1.500.000 ευρώ επίδομα για αγορά H/Y!!!

Την ίδια στιγμή που ανακοινώνονται τα νέα οικονομικά μέτρα και οι "απλοί άνθρωποι του μόχθου" καλούνται να πληρώσουν "το μάρμαρο", η Βουλή των Ελλήνων κατά ομόφωνη απόφαση (ΦΕΚ223 Α) ενέκρινε, εν μέσω κρίσης, πρόγραμμα επιδότησης για όλους ανεξαιρέτως, τους βουλευτές και ευρωβουλευτές προκειμένου να αγοράσουν το δικό τους προσωπικό εξοπλισμό πληροφορικής, προκειμένου να αναπτύξουν τις δημόσιες σχέσεις τους μέσω του διαδικτύου με προϊόντα όπως:

Επιτραπέζιους Η/Υ , Laptops, Notebooks, πολυμηχανήματα-εκτυπωτές, Τηλεφωνικό κέντρο, Fax, Λογισμικό αυτοματισμού πολιτικού γραφείου , προγράμματα Η/Υ ,Δορυφορικό δέκτη και ότι άλλο gadget μπορεί να περιλαμβάνει ένα σύγχρονο πολιτικό γραφείο.

Όπως προκύπτει από το επίσημο έγγραφο κάθε βουλευτής επιλέγοντας τον δικό του προμηθευτή , προσκομίζει στο Τμήμα Προμηθειών και Διαχειρίσεως της Βουλή τιμολόγια αγορά έως 5.500 ευρώ έκαστος (αναλόγως με την κατηγορία που ανήκει) και ο προμηθευτής θα. περνάει να εξοφλείται από τη Βουλή των Ελλήνων.

Με έναν πρόχειρο υπολογισμό των τριακοσίων της βουλής μαζί με τους ευρωβουλευτές πού επίσης δικαιούνται το επίδομα μάς δίνει ένα ποσό μεγαλύτερο από 1.500.000 ευρώ.

Με τις υγείες μας, να τους χαιρόμαστε!!!

ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ...ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΚΟΠΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΖΗΤΟΥΝ ΘΥΣΙΕΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΠΙΧΟΡΗΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ 5.500 ΕΥΡΩ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΒΟΥΛΕΥΤΗ (ΣΥΝΟΛΙΚΑ 1.500.00 ΕΥΡΩ!!) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ- ΑΚΟΥΣΟΝ ΑΚΟΥΣΟΝ- Η/Υ!!! ( λές και δεν έχουν υπολογιστές και χρειάζονται επιχορήγηση 5.500 ευρώ για να αγοράσουν...)


Αγάπες ...

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

ΕΛΛΑΔΑ : Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΑ ΚΑΥΣΙΜΑ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ



ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ



Ο πληθωρισμός καλπάζει με πραγματικά ποσοστά άνω του 6% για την πλειοψηφία των Ελλήνων και τις βιοτικές και καταναλωτικές τους ανάγκες, ενώ οι μετρήσεις των τιμών Απριλίου θα καταδείξουν τεράστιες περαιτέρω αυξήσεις. Στην οικονομία του καπιταλισμού ύφεση και ταυτόχρονα πληθωρισμός δεν είναι μόνο ένα παράδοξο, είναι ένα

Ζητείται Μαθηματικός ή φακίρης να μας λύσει το γρίφο






               ΟΠΟΙΟΣ το λυσει κερδίζει Μπανανα
               για την λυση δες στο τελος !






Αν σε μία χώρα πληρωνεις 25 με 40% φορολογία

Απίστευτο... Η Ελλάδα εξάγει μεταχειρισμένα αυτοκίνητα




Τέρμα το..."Πάμε Γερμανία να φέρουμε αυτοκίνητο" Τωρα τα μεγαλου κυβισμου αυτοκίνητα στην Ελλάδα ειναι παμφθηνα αλλά κανείς δεν αγοραζει! Συνεπεια αυτου είναι να φευγουν τα αυτοκίνητα για το εξωτερικό!!!!

Απίστευτο ε; Porsche cayenne με...

35000 και να μην το αγοραζει κανεις!!!

Ετσι λοιπόν όπως δήλωσε στο News24 ιδιοκτήτης μάντρας αυτοκινήτων ξεκίνησαν οι πρωτες εξαγωγές μεγάλου κυβισμού αυτοκινήτων στο εξωτερικό!

Ηδη έφυγαν 2 Porsche Cayenne για....ΕΛΒΕΤΙΑ

news24gr.blogspot.com

Απλά μαθήματα πολιτικής οικονομίας για αρχάριους




ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες και δίνεις τη μία στον γείτονά σου.



ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ: Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση παίρνει και τις δύο και σου δίνει λίγο γάλα.



ΦΑΣΙΣΜΟΣ : Έχεις 2 αγελάδες, η κυβέρνηση

"Κρίση χρέους" κατακλύζει την Ε.Ε.


H Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat) ανακοίνωσε την περασμένη Πέμπτη, 22 Απριλίου, τα δημοσιονομικά στατιστικά στοιχεία για το 2009.

Σύμφωνα με αυτά, το κρατικό έλλειμμα και το κρατικό χρέος τόσο στην ευρωζώνη των 16 χωρών (ΕΖ16) όσο και στην Ευρωπαϊκή Ένωση των 27 (EE27) αυξήθηκαν σημαντικά σε σύγκριση με το 2008, ενώ το ΑΕΠ παρουσίασε κάμψη.

Συγκεκριμένα, στην ευρωζώνη το κρατικό έλλειμμα

γελοιογραφίες ( 7 μηνών) απο tanea.gr (3)

συνέχεια..........

γελοιογραφίες ( 7 μηνών) απο tanea.gr (2)

συνέχεια......

γελοιογραφίες ( 7 μηνών) απο tanea.gr (1)

..να θυμηθούμε  κάποιες απο τις γελοιογραφίες απο τις εκλογές  10/2010 έως 26-4-2010
                           χωρίς  σχόλια...