ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

Πώς μαθαίνουν την αλφάβητο τα σημερινά παιδιά

latest alphabet version How The Kids Today Learn ABC

Παντός καιρού

sailing street boating Sailing on the Street

Γελοιογραφίες......

Του Πάνου Μαραγκού

Με 10.000 στυλό έχει διακοσμήσει ένας 39χρονος Αμερικανός τη Mercedes του




Αστειευόμενος, ο Κώστας Σούλερ προτιμά να ονομάζει το αυτοκίνητό του, όχι Mercedes-Benz αλλά «Mercedes Pens» (αντικαθιστώντας το όνομα «Benz» με την παρόμοια ηχητικά λέξη «pens» που σημαίνει στυλό). Βλέπετε, ο 39χρονος Σούλερ έχει κάθε λόγο να το κάνει αυτό καθότι η Mercedes του είναι στολισμένη, εσωτερικά και εξωτερικά, με περίπου 10.000 στυλό.


Όλα ξεκίνησαν

Rainbow - Long Live Rock And Roll

Hot Chocolate - Every 1's a winner (1978)

Eruption - I can't stand the rain (1978)

Shirley + Company - Shame Shame Shame (1975)

Milestii Mici - Η υπόγεια πόλη του κρασιού




Η κρατική επιχείρηση Milestii Mici  ιδρύθηκε το 1969 με σκοπό την αποθήκευση, τη διαφύλαξη αλλά και την  ωρίμανση  υψηλής ποιότητας κρασιών. Βρίσκεται στο χωριό Milestii Mici της  Μολδαβίας και σε αυτό ζούν μόνιμα 4500 κάτοικοι.
Τα κρασιά που αποθηκεύονταν εδώ, κατασκευάζονταν σύμφωνα

Greenpeace - δέντρα από chopsticks στο Πεκίνο




Μπορεί το νεκρό ξύλο να επανέλθει στη ζωή; Φυσικά όχι, μπορεί όμως να ξαναπάρει τη μορφή δέντρου. Αυτό είναι το σύνθημα μιας προωθητικής καμπάνιας της  Greenpeace για να βοηθήσει τους ανθρώπους να καταλάβουν της φυσική καταστροφή που προκαλείται από τα εκατομύρια δέντρα που κόβονται για να μετατραπούν σε ξυλάκια φαγητού (chopsticks).
Διακόσιοι εθελοντές από

Alphaville - Big In Japan

Δύο ποτήρια μπύρα ale και lager την ημέρα μπορούν να μας βοηθήσουν να αδυνατίσουμε, ενώ μειώνουν τον κίνδυνο διαβήτη και υπέρτασης, σύμφωνα με μία νέα μελέτη




Οι Ισπανοί ερευνητές που την πραγματοποίησαν εξήγησαν ότι η μπύρα περιέχει φολικό οξύ, βιταμίνες, σίδηρο και ασβέστιο, και ότι παρέχει τα ίδια οφέλη στην υγεία με αυτά που ήδη έχουν αποδοθεί στην μετρημένη κατανάλωση κρασιού.

«Η κατανάλωση έως μισού λίτρου μπύρα την ημέρα παρέχει θρεπτικά και ιατρικά οφέλη», είπε ο επικεφαλής ερευνητής δρ Ραμόν Εστρούθ. «Είναι μύθος ότι η μπύρα οδηγεί κατ’ ανάγκην στην αύξηση του σωματικού βάρους. Η αλήθεια είναι πως

Bράζει η Ρηγίλλης με τον Παπούλια και υπενθυμίζει τη βίλα-ρεφενέ της Εκάλης και τα 10 εκατ. δανεικά του Προέδρου της Δημοκρατίας στον Ανδρέα

  συνέχεια

Ατάκες ανδρών........


  • Δεν έχω μιλήσει στην γυναίκα μου τους τελευταίους 18 μήνες. Δεν θέλω να την διακόψω.
  • Ο τελευταίος καυγάς με την γυναίκα μου ήταν δικό μου λάθος. Με ρώτησε «Τι έχει η τηλεόραση»; Και εγώ απάντησα «Σκόνη»
  • Στην αρχή ο Θεός δημιούργησε τη Γη και μετά αναπαύτηκε.
Κατόπιν δημιούργησε τον

Σποτ της Nike

Στον θρόνο.......

Διαφήμιση από το παρελθόν της Pirelli για το ποδήλατο

Display:BobNorda

Αποφασίζεις εσύ την τιμή.....

Ο ιδιοκτήτης ενός καφέ στην Πράγα, βλέποντας τους πελάτες του να μειώνονται καθημερινά και τους λιγοστούς που απέμειναν να κατσουφιάζουν όταν τους έφερνε το λογαριασμό, σκέφτηκε να αποφασίζουν

Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Στη φυλακή ο διαιτητής που «έσφαξε» την Ιταλία το 2002!




Δεν ξέρουμε τι ακριβώς μπορεί να είχαν ευχηθεί τότε οι Ιταλοί φίλαθλοι για τον Μπάιρον Μορένο, τον διαιτητή που το 2002 «έσφαξε» την Ιταλία στη φάση των «16» στο Μουντιάλ του 2002, αλλά είμαστε σίγουροι ότι πολλοί από αυτούς θα είπαν «καλά να πάθει» στο άκουσμα ότι πήγε φυλακή!

Ο κ. Μορένο, λοιπόν, εντοπίστηκε στο

«Φέσι» δέκα εκατ. ευρώ στα νοσοκομεία από μία και μόνο επιχείρηση!

  συνέχεια

Περίοδος εξετάσεων

The 27th Harbin International Ice & Snow Festival in China




Κατασκευές από οδοντογλυφίδες του Stain Monro



Η δόξα της πέτρας



Η Εκδήλωση για πέμπτη συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του θεσμού «Η δόξα της πέτρας» διοργανώνεται από την Εταιρεία Λογοτεχνών και Συγγραφέων Ηπείρου.


Φέτος σε συνεργασία με τον Δήμο Ζαγορίου επιλέχθηκε ως θεματική ενότητα η λιθογλυπτική στην

Ο ελβετικός σουγιάς + USB = σε ένα


Υπηρεσία συντόμευσης της Google.....




goo.gl  Η υπηρεσία συντόμευσης της Google τώρα και για εφαρμογέςΗ Google προσχώρησε στο επόμενο βήμα για την υπηρεσία συντόμευσης URL που παρέχει (goo.gl), δημιουργώντας API για να μπορεί να είναι διαθέσιμη σε άλλες εφαρμογές.
Το νέο API δίνει τη δυνατότητα στους

Από το βιβλίο του κ. Μπράουν (Πρωθυπουργού της Βρετανίας και αρχηγού του Εργατικού Κόμματος, το διάστημα 2007-2010), με τίτλο: «Πέρα από το κραχ» (εκδόσεις Πεδίο)



«Οι ευρωπαϊκές εγγυήσεις είναι το θεμέλιο της διάσωσης της Ελλάδας το 2010. Θεωρώ ότι ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Έλληνας Πρωθυπουργός, είχε το θάρρος να λάβει τις δυσκολότερες των αποφάσεων και να εφαρμόσει τα σκληρότερα των μέτρων. Αλλά πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι λαμβάνει τις καλύτερες δυνατές συμβουλές» επισημαίνει ο κ. Μπράουν στο βιβλίο (σελ. 239) και συνεχίζει:
«Για παράδειγμα, κατά τους πρώτους μήνες του

Οι υπεύθυνοι του πάρκου της Ολλανδίας έβαλαν πευκοβελόνες.....




Οι δασοφύλακες στα πάρκα της Ολλανδίας ξήλωσαν τους θάμνους ανοίγοντας τον χώρο και έριξαν πευκοβελόνες και γαϊδουράγκαθα, με σκοπό να αντιμετωπίσουν ανεπιθύμητες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι με

Επίσημα το Σάββατο οι χειμερινές εκπτώσεις - καλές αγορές

Ο Σκλαβενιτης δείχνει τον τρόπο..

  συνέχεια

Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

Ερώτηση Έλληνα ευρωβουλευτή για <πειράματα> σε ελληνικά νοσοκομεία!



Η Επιτροπή θα διεξάγει έρευνα για θέματα τήρησης των διατάξεων του νόμου και της δεοντολογίας στις κλινικές δοκιμές που διεξάγονται στην Ελλάδα σημειώνει ο Επίτροπος Υγείας και Πολιτικής Καταναλωτών κ. Dalli έπειτα από σχετική ερώτηση του ευρωβουλευτή της Ν.Δ. κ. Γ. Παπανικολάου.

Συγκεκριμένα, σοβαρότατες  καταγγελίες στην Ελλάδα για τις κλινικές δοκιμές καταδεικνύουν ότι στα ελληνικά νοσοκομεία, είτε ιδιωτικά είτε δημόσια, δεν λειτουργούν επιτροπές δεοντολογίας που ελέγχουν τα πειραματικά  πρωτόκολλα και οι ασθενείς

25 τρόποι να κόψετε 500 θερμίδες από το διαιτολόγιό σας!

  συνέχεια

Οι 15χρονοι Έλληνες δηλώνουν ότι διαβάζουν για δική τους ευχαρίστηση σε ποσοστό 82,5%




Αν και όχι ιδιαίτερα επιμελείς στη μελέτη, όπως έδειξε πρόσφατη έρευνα του ΟΟΣΑ, οι Έλληνες μαθητές αναδεικνύονται πρωταθλητές στο εξωσχολικό διάβασμα, σύμφωνα με την ίδια έρευνα του προγράμματος PISA του Οργανισμού Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης.

Οι 15χρονοι Έλληνες δηλώνουν ότι διαβάζουν για δική τους ευχαρίστηση σε ποσοστό 82,5% καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση
ανάμεσα στις χώρες-μέλη του ΟΟΣΑ, αφήνοντας στη

Καταργείται η στρατιωτική θητεία στη Γερμανία τον Ιούλιο 2011

Η Sony κλείνει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής CD,στο τέλος Μαρτίου 2011




Η ψηφιακή εποχή και το οικονομικό κλίμα δεν σηκώνουν καθυστερήσεις και για αυτό η Sonyθα κλείσει το μεγαλύτερο εργοστάσιο παραγωγής που διαθέτει η εταιρεία. Στο τέλος Μαρτίου 2011 το εργοστάσιο, με δυνατότητα παραγωγής 18 εκατομμυρίων CDs τον μήνα και με ιστορία 50 ετών, θα λειτουργήσει για τελευταία φορά.



Περίπου 300 εργαζόμενοι

Πατάτα σε σχήμα καρδιάς




Μία πατάτα σε σχήμα καρδιάς «χάρισε» ένα μικρό περιβολάκι στο χωριό Μράτοβο της Κροατίας, στην ιδιοκτήτριά του, Μάριτσα Τζέλιτς, η οποία, όταν αντίκρισε την εκκεντρική πατάτα, δεν μπορούσε να πιστέψει στα μάτια της.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της διαδικτυακής έκδοσης της εφημερίδας «Croatian Times», αρχικά η κα Τζέλιτς υποψιάστηκε ότι πρόκειται για κάποιο αστείο του συζύγου της, όμως, όταν πήγε κοντά, ανακάλυψε ότι η πατάτα κάθε άλλο παρά αστείο ήταν.
Οσο για την τύχη του ιδιόμορφου λαχανικού, η κα Τζέλιτς δήλωσε στην εφημερίδα ότι μάλλον θα το «μεταμορφώσει» σε βασική ύλη για την παρασκευή πιάτων γκουρμέ, τα οποία θα μοιραστεί με το σύζυγό της.
infoblog

Σύλληψη τούρκου χειρουργού για εμπόριο οργάνων



Με αίτημα του υπουργείου Δικαιοσύνης του Κοσόβου, η τουρκική αστυνομία συνέλαβε στην Κωνσταντινούπολη τον γιατρό Γιουσούφ Σονμένζ ως ύποπτο για συμμετοχή σε εμπόριο ανθρώπινων οργάνων στο Κόσοβο.


Ο 53χρονος φέρεται ως μέλος

Χρώμιο η νέα πρόταση στο αυτοκίνητο

Auto cromata che passione

                                συνέχεια

Εκστρατεία για τον εμπλουτισμό της ελληνική e-γκυκλοπαίδεια




Μεγάλη εκστρατεία για τον εμπλουτισμό της Wikipediaστην Ελλάδα ξεκινούν τα μέλη της ελληνικής κοινότητας της μεγαλύτερης διαδικτυακής εγκυκλοπαίδειας στον κόσμο καθώς το προσεχές Σάββατο συμπληρώνονται 10 χρόνια από την ίδρυση της Wikipedia.

Στόχος τους είναι να φτάσει η

Σαν Φρανσίσκο - το πρώτο μουσείο ομοφυλόφιλων εγκαινιάζεται σήμερα



Επιβεβαιώνοντας τη φήμη της πόλης, ως η Μέκκα των εναλλακτικών επιλογών διαβίωσης, το Σαν Φρανσίσκο υποδέχεται την Πέμπτη τα εγκαίνια του πρώτου μουσείου ομοφυλοφιλίας των ΗΠΑ.

Το ίδρυμα βρίσκεται στην πιο

Δύο ασθενείς στην εντατική λόγω γρίπης Α(Η1Ν1) - νοσηλεύονται σε Σισμανόγλειο + Ευαγγελισμό

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Lov...

Συσκευασία που γνωρίζει πότε το τρόφιμο θα..... λήξει



Συσκευασίες νέας γενιάς που «ξέρουν» πότε ένα τρόφιμο έχει λήξει ή πρόκειται να λήξει, θα προειδοποιούν τους καταναλωτές να έχουν το νου τους, ώστε ή να προλάβουν να το φάνε ή να το πετάξουν αν είναι πια αργά. Τη νέα, πολύ χρήσιμη, καινοτομία -ειδικά για τους αφηρημένους!- αναπτύσσουν βρετανοί ερευνητές του

Ρουμπινί: «Δεν γλιτώνει την χρεοκοπία η Ελλάδα»

Οι ώρες που περνά κάποιος μπροστά στον υπολογιστή ή την τηλεόραση μπορεί ενδεχομένως να βλάψουν την καρδιά του, σύμφωνα με νέα έρευνα





Η έρευνα αποκαλύπτει ότι ενήλικες που ξοδεύουν περισσότερες από 2 ώρες κατά μέσον όρο μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή ή της τηλεόρασης, που δεν συνδέονται με την εργασία τους ή τη μελέτη για το σχολείο, αντιμετωπίζουν περίπου

Iphone ανοιχτήρι

Τι άλλο θα δούμε..Έφτιαξαν θήκη για το Iphone που μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ανοιχτήριΔυστυχώς διατίθεται μόνο για το iPhone 3G/3GS η έκδοση για το νέο iPhone απ’ οτι φαίνεται ετοιμάζεται.

Οι κατασκευαστές για την ώρα κάνουν τα τελευταία τεστ πριν την κυκλοφορία της νέας θήκης, έτσι ώστε να σιγουρευτούν οτι από την πίεση του ανοίγματος του μπουκαλιού το γυάλινο πίσω μέρος του iPhone δεν πρόκειται να σπάσει.

Η πρωτότυπη αυτή θήκη για το iPhone 3G/3GS κοστίζει κοντά στα 20$.
trelokouneli

Ανακοίνωση του τουρκικού Γενικού Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που έγινε από το Γενικό Επιτελείου Ενόπλων Δυνάμεων, δέκα ελληνικά αλιευτικά, υπό τη συνοδεία δύο ταχύπλοων σκαφών της Ελληνικής Ακτοφυλακής, παραβίασαν τα τουρκικά χωρικά ύδατα της Τουρκίας στην περιοχή των βραχονησίδων Kardak μεταξύ 6:45 και 17:30.
Το Γενικό Επιτελείο Ενόπλων Δυνάμεων ενημέρωσε το Υπουργείο Εξωτερικών για τις παραβιάσεις.
Άκουσον-άκουσον 10 ΕΛΛΗΝΙΚΑ αλιευτικά λέει, παραβίασαν τα χωρικά ύδατα της Τουρκίας…
Που όμως ;;
Κοντά στα Ίμια !!!
Μάλιστα φίλοι μου κοντά στα Ίμια..
Τα οποία οι Τούρκοι αποκαλούν Καρντάκ και στη φωτογραφία που έχει το πρακτορείο, οι δύο βραχονησίδες (μικρή και μεγάλη Ίμια), έχουν (με μοντάζ !!!) Τουρκική σημαία (!!!!!)
Τόσο καλά.
Τα ακούτε κκ της κυβέρνησης, ακούτε τι λένε τα “Καρντάσια” μας ;;
exomatiakaivlepo

Το υποτιμημένο νόμισμα της Κίνας διαστρεβλώνει το παγκόσμιο εμπόριο




Για ξέσπασμα εμπορικού πολέμου προειδοποιεί η Βραζιλία, εξαιτίας της χειραγώγησης των συναλλαγματικών ισοτιμιών από την Κίνα, τις Ηνωμένες Πολιτείες και άλλες χώρες.

Όπως επισήμανε στους Financial Times ο υπουργός Οικονομικών της χώρας, Γκίντο Μαντέγκα, η Βραζιλία ετοιμάζεται να

H κόρη του Παπουτσή στο Yale-εκεί σπούδασε κι ο γιος του Αλογοσκούφη- o γιος του Σκανδαλίδη στο Georgetown, τα δίδυμα της Δαμανάκη στην Αγγλία-δείτε και των υπολοίπων

Χωρίς αποζημίωση τα Ι.Χ. που δεν έχουν περάσει από έλεγχο

Ντακάρ κολλημένοι στην άμμο

  συνέχεια

Για να απομονώσουν οικογένεια , γκρέμισαν τις σκάλες

 LE IMMAGINI / CINA  Demoliscono le scale per isolare una famiglia    συνέχεια

Αν το κινητό πέσει στη γεμάτη μπανιέρα ή στη λίμνη... ή όπου αλλού και βραχεί, βγάλτε τη μπαταρία, στεγνώστε απαλά με μαλακό πανί και βάλτε το σε ωμό ρύζι για μία μέρα

meacolpa

Τέχνη ..... τα κατεστραμμένα προϊόντα της Apple




Mία σειρά διαλυμένων, σπασμένων, πυροβολημένων και λιωμένων προϊόντων της Apple είναι το θέμα του πρόσφατου φωτογραφικού project του αμερικανού designer Michael Tompert. Όπως ανέφερε ο ίδιος, τους τελευταίους μήνες αγόρασε διάφορα

Ποια η σχέση μεταξύ μουσικής & ντοπαμίνης ?



Η μουσική απελευθερώνει μια χημική ουσία στον εγκέφαλο που παίζει σημαντικό ρόλο στη διατήρηση καλής διάθεσης, σύμφωνα με νέα έρευνα.

Η έρευνα, που δημοσιεύεται στο περιοδικό 'Nature Neuroscience', ανακάλυψε ότι η

f1 - καθυστέρηση πληρωμών




Είναι δυνατόν οι ομάδες της Formula 1 να καθυστερούν να ξοφλήσουν τους λογαριασμούς τους; Κι όμως αυτό είναι πραγματικότητα και μη βιαστείτε να πείτε πως αφορά μόνο στις μικρές ιδιωτικές ομάδες. Η εφημερίδα Mail on Sunday δημοσίευσε έρευνα της εταιρείας Dun & Bradstreet, που ως προς έκπληξη όλων, μόνο

Δύο γιγαντιαία πάντα παραχώρησε η Κίνα στους Βρετανούς.....

Τιαν Τιαν και Γιανγκουάνγκ ονομάζονται τα δύο γιγαντιαία πάντα που παραχώρησε η Κίνα στους Βρετανούς, μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια διαπραγματεύσεων σε επίπεδο ανώτατων αξιωματούχων!
Τα δύο πάντα που θα φιλοξενηθούν στο

Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Το ανθρώπινο σώμα πηγή ενέργειας

Ήλιος, άνεμος, κύματα... Μας προσφέρονται σε αφθονία και η εκμετάλλευσή τους μπορεί να καλύψει τις ενεργειακές μας ανάγκες. Υπάρχει όμως μια πηγή ενέργειας, στην οποία δύσκολα πάει ο νους παρότι βρίσκεται πιο κοντά μας απ' όσο μπορούμε να φανταστούμε: το σώμα μας.
Μια σουηδική μεσιτική εταιρία κατόρθωσε να

Tα μεταλλικά ή τα πλαστικά μαχαιροπίρουνα είναι τα πιο «πράσινα»;

Εργάζεστε σε μία εταιρεία και κάθε μέρα, περιμένετε καρτερικά το διάλειμμα για να ανοίξετε το ταπεράκι από το σπίτι ή να παραγγείλετε κάτι απέξω για να ικανοποιήσετε την όρεξή σας. Κάποιοι φέρνετε από το σπίτι τα μαχαιροπίρουνά σας. Αλλοι έχετε στο συρτάρι σας πλαστικά μαχαιροπίρουνα μιας χρήσης σκεπτόμενοι «πού να πλένω τώρα;»
Ποια από τις δύο λύσεις όμως είναι

Πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητά μας & που πολλές φορές δεν τα συνειδητοποιούμε



• Κοιτάς το ρολόι σου αλλά μετά δεν ξέρεις τι ώρα είναι, οπότε ξανακοιτάς, αλλά πάλι δεν ξέρεις.

• Είναι Τετάρτη, αλλά για κάποιο λόγο όλη μέρα είσαι πεπεισμένος ότι είναι Πέμπτη. Και αυτό δε σου περνάει μέχρι να’ ρθεί όντως η Πέμπτη.

• Μπαίνεις σε ένα δωμάτιο και μετά

Η υπερχρεωμένη με 1,4 τρισ. δολάρια Ιταλία χρειάζεται να δανειστεί για το 2011 πάνω από 350 δισ. δολάρια, ενώ μόνο στις γαλλικές τράπεζες χρωστάει ήδη 511 δισ. δολάρια

«Πράσινες» προσπαθούν να γίνουν οι υποβαθμισμένες και πυκνοκατοικημένες γειτονιές γύρω από το κέντρο της Αθήνας




Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Το Βήμα, οι φιλόδοξες πολεοδομικές παρεμβάσεις από το κέντρο της Αθήνας ως τα Ανω και τα Κάτω Πατήσια, τις οποίες σχεδιάζει το ΥΠΕΚΑ, θα αφήσουν χώρο

50 ευρώ για να με πατήσεις....!



Άναυδους άφησε ένας 35χρονος τους θαμώνεςκαφετέριας στο κέντρο της Πάτρας όταν μπήκε μέσα και άρχιζε να δίνει 50 ευρώ σε όποιον προσφερόταν να τον πατήσει!
Μάλιστα, δύο κοπέλες άδραξαν την ευκαιρία παίρνοντας του 50 ευρώ η καθεμιά, αφού προηγουμένως τον πάτησαν δεόντως!


Όλα ξεκίνησαν όταν

Στο Μετρό χωρίς παντελόνια

Το εμπορικό πλεόνασμα της Κίνας στα 183,1 δισεκατομμύρια δολάρια

Η Αμερική σε αριθμούς

   συνέχεια

Οι NY Times γράφουν - Υπέρ-μορφωμένοι αλλά υπό-απασχολούμενοι - η χαμένη γενιά της Ευρώπης



Francesca Esposito has a law degree and a master’s and speaks five languages. She recently quit her unpaid job for Italy’s social security administration


                              συνέχεια


isotimia