ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Τέχνη ..... τα κατεστραμμένα προϊόντα της Apple




Mία σειρά διαλυμένων, σπασμένων, πυροβολημένων και λιωμένων προϊόντων της Apple είναι το θέμα του πρόσφατου φωτογραφικού project του αμερικανού designer Michael Tompert. Όπως ανέφερε ο ίδιος, τους τελευταίους μήνες αγόρασε διάφορα
προϊόντα της Apple τα οποία στη συνέχεια κατέστρεψε… δημιουργικά. Τα αποτελέσματα φωτογραφήθηκαν από τον φωτογράφο Paul Fairchild και εκτέθηκαν σε μία μικρή γκαλερί στο San Francisco.
 Σύμφωνα με τον Tompert, η ιδέα του ήρθε αφότου αγόρασε στους δύο γιους του ισάριθμα iPod Touch για τα Χριστούγεννα. Σε μία στιγμή τα δύο αγόρια τσακώνονταν για ένα παιχνίδι που βρίσκονταν σε μία από τις συσκευές. Ο καυγάς τους ήταν τόσο έντονος ώστε ο Tombert εκνευρίστηκε, άρπαξε το iPod και το συνέτριψε στο πάτωμα.





Από εκεί και πέρα δημιούργησε  εικόνες χρησιμοποιώντας διάφορες μεθόδους δημιουργικής καταστροφής. Για παράδειγμα για να καταστρέψει ένα iPhone 3G χρησιμοποίησε ένα περίστροφο ανοίγοντάς του μία τρύπα στο κέντρο, ενώ για μία σειρά από iPod nano χρειάστηκε τη βοήθεια ενός τρένου που πέρασε από πάνω τους.
neo2

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου