ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Σάββατο 31 Ιουλίου 2010

Το κρουαζιερόπλοιο - θάνατος

Δύο φάλαινες βρήκαν το θάνατο στην πλώρη κρουαζιερόπλοιου που ταξιδεύει στις βόρειες θάλασσες. Οι βιολόγοι της θάλασσας αναζητούν την αιτία + ζητούν έρευνα για την πορεία του πλοίου.


Δηλητηρίαση υπαλλήλων της πρεσβείας των ΗΠΑ


Με συμπτώματα δηλητηρίασης νοσηλεύονται τρεις υπάλληλοι της αμερικανικής πρεσβείας στο Παρίσι, κατά τα φαινόμενα εξαιτίας επαφής με αλληλογραφία την Παρασκευή...

Η γαλλική αστυνομία βρίσκεται στο κτίριο της

Freeland Studios παρουσιάζει το retro style ipod dock.

Γόβα από οπτικές ίνες by Francesca Castagnacci

USB mania

Δεύτερη στον πλανήτη η Κίνα


Υστερα από τρεις δεκαετίες ταχύτατης ανάπτυξης, η Κίνα είναι πλέον η δεύτερη μεγαλύτερη οικονομία του πλανήτη, έχοντας καταφέρει να υποσκελίσει και την Ιαπωνία, όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι αρχές της χώρας.

«Η Κίνα είναι στην

Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

A Shadowpuppet- Animation to Elvis Presley´s "King Creole".

Οχι στα πυρηνικά - διαμαρτυρία Greenpeace στην Βενετία

Thong....

Thong , λόγω της παρατεταμένης χρήσης μπορεί να προκαλέσει βλάβες

όχι μόνο στα δάχτυλα , αλλά + στους μυς της γάμπας.

Μοσχα -- ματαιώθηκε αεροπειρατεία

Lov

Tandem USB Connector by Yi Fan Lin & Hong Yih Chu

METAΞΕΤΑΣΤΕΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΑΦΘΟΡΑ...


Μετεξεταστέα αφήνει την Ελλάδα η Διεθνής Διαφάνεια σε έκθεσή της σχετικά με την αντιμετώπιση δωροδοκιών από ξένες εταιρείες. Η ΜΚΟ υπογραμμίζει πως η χώρα μας δεν έχει σημειώσει καμία πρόοδο στην εφαρμογή σχετικής συνθήκης του

Λύση....

Λυση....

To Αλογάκι Της Θάλασσας (National Geographic)

Τετάρτη 28 Ιουλίου 2010

Σε αδιέξοδο η έρευνα για τα κλεμμένα laptop της 1ης Τουρκικής Στρατιάς


Χωρίς αποτελέσματα ολοκληρώθηκε η πολύμηνη έρευνα για την ανέρευση δύο φορητών Η/Υ (laptop) που κλάπηκαν από την 1η Τουρκική Στρατιά στις αρχές Απριλίου. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sabah, στους σκληρούς δίσκους των δύο laptops υπάρχουν ευαίσθητα στρατιωτικά δεδομένα, όπως διαβαθμισμένα επιχειρησιακά σχέδια, πρακτικά από σεμινάρια, αξιολογήσεις από διενεργηθείσες ασκήσεις, κλείδες κρυπτογράφησης της Τουρκικής Αεροπορικής Διοίκησης, ακόμα και ομιλίες που εκφωνήθηκαν από το πρόεδρο, το πρωθυπουργό, τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου, Διοικητές Μονάδων και Σχηματισμών και Επιτελείς.

strategyreport

Έμεινε χωρίς πλοίο η Ζάκυνθος λόγω της απεργίας...


Λόγω της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών, έχουν διακοπεί τα δρομολόγια των πλοίων στη γραμμή Κυλλήνη - Ζάκυνθος επειδή η μεταφορά των καυσίμων γίνεται οδικώς. Έτσι το νησί ακτοπλοϊκώς έχει αποκλειστεί.

Το ίδιο ισχύει και για το δρομολόγιο Κυλλήνη-Πόρος Κεφαλονιάς αλλά λειτουργεί η γραμμή Πάτρα- Σάμη επειδή η τροφοδοσία με καύσιμα γίνεται μέσω πλοιαρίων.

press-gr

Επιδρομή της τρόϊκας και του ΔΝΤ στο ΥΠΕΘΑ - Γνώριζαν όλο το ΕΜΠΑΕ και τον σχεδιασμό των Επιτελείων!


Επιδρομή στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας έκανε σήμερα η τρόϊκα κτυπώντας πλέον στον «σκληρό πυρήνα» της εθνικής κυριαρχίας. Κατά την συνάντηση που είχαν οι αντιπροσωπείες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου που παρακολουθούν την

Δωρεάν στο Ίντερνετ η Εφημερίδα της Κυβερνήσεως


Στο Διαδίκτυο, χωρίς καμία χρέωση, μπορούν από σήμερα να διαβάζουν οι πολίτες την Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.

Για πρώτη φορά, όλα τα τεύχη της εφημερίδας είναι διαθέσιμα δωρεάν, σε ηλεκτρονική μορφή, από την ιστοσελίδα του Εθνικού Τυπογραφείου (http://www.et.gr/).

Τα φύλλα διατίθενται τόσο για ανάγνωση όσο και για αποθήκευση και εκτύπωση, μετά την πρόσφατη ψήφιση του νόμου 3861/2010 για το πρόγραμμα Διαύγει@ (ΦΕΚ 112/13.7.2010, Τεύχος Α').

6 γεύματα την ημέρα και αντίο περιττά κιλά;


Τα 3 γεύματα την ημέρα - πρωινό, μεσημεριανό γεύμα και δείπνο - αποτελούν τρόπο ζωής για τους περισσότερους από εμάς. Σύμφωνα όμως με μια θεωρία τα πιο συχνά γεύματα μπορεί να είναι η καλύτερη λύση για την απώλεια βάρους. Η κατανάλωση 6

"Βουτιά" 45% των πολυτελών κατοικιών στα ελληνικά νησιά


Κατά 45% υποχωρεί η αξία των πολυτελών κατοικιών σε ελληνικά νησιά, που εδώ και χρόνια έχουν γίνει πόλος έλξης για ακριβοπληρωμένους σταρ του Χόλυγουντ, καθώς η κρίση της χώρας πλήττει τη ζήτηση.

Όπως επισημαίνει το

Ελλειψη πάρκιν....

Κοντολίζα Ράις συνόδευσε με το πιάνο της τη θρυλική Αρίθα Φράνκλιν


Η πρώην υπουργός Eξωτερικών των ΗΠΑ, Κοντολίζα Ράις, συνόδευσε με το πιάνο της τη θρυλική Αρίθα Φράνκλιν σε μια φιλανθρωπική εκδήλωση, χθες. Η Ράις αποδεικνύοντας τις κλασικές μουσικές σπουδές της αλλά και τις εξαιρετικές ικανότητές της στο πιάνο, ανέβηκε στη σκηνή του Mann Music Center στη Φιλαδέλφεια μαζί με τη γνωστή σόουλ τραγουδίστρια, σε μια τρίωρη εκδήλωση για τα άστεγα παιδιά της πόλης.

naftemporiki

Του Κώστα Μητρόπουλου ΤΑ ΝΕΑ

Roxanne Jackson

Lov

Έξυπνοι τρόποι να μειώσετε την κατανάλωση καυσίμου


του Τάκη Πουρναράκη, μηχανολόγου μηχανικού

Η ταλαιπωρία στην οποία επιβάλλονται οι οδηγοί λόγω της απεργίας των ιδιοκτητών φορτηγών και βυτιοφόρων, αν μη τι άλλο, επιβάλλει να οδηγούμε οικονομικά ώστε να στηθούμε οσο το

Lov

Είναι ασφαλές να πάρετε τη μεγάλη απόφαση;


Οι ακτές της Ευρώπης έχουν άφθονες σαγηνευτικές παραλίες, αλλά είναι όλες καθαρά; Ο ρεπόρτερ μας πήγε στη γαλλική ακτή του Ατλαντικού για να ενημερωθεί σχετικά με τις διαδικασίες της ΕΕ ώστε να εγγυηθούν

Βike foto by Brad Graha

Φανάρι

Καθρέπτη καθρεπτάκη μου...

Ξαφνικά πρέπει να πάω στον ....θρόνο...

για να βλέπεις στο σκοτάδι !

Super-Minimal City Bike by jruiter + studio

Ρολόι - απο ρόδα ποδηλάτου

Watt time - λάμπα ξυπνητήρι

Body Paint by Memo Akten


Body Paint by Memo Akten from art-s-talker on Vimeo.

Στήριγμα ομπρέλλας

Αδιάβροχα USB Flash Drive

Brompton κάθισμα για το μωρό

Ξύλινο τιμόνι ποδηλάτου by Abrackney

Μπουκάλι clip by Matthias Ries