ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Σάββατο 25 Ιουνίου 2011

Style

Lark | νέος τρόπος ξυπνήματος

Από την πλατεία ....

Tο... «νυχτεριδοτηλέφωνο» της βιοποικιλότητας


Aνεπισήμως, τη βάπτισαν "batphone" και, παρόλο που το όνομά της σας θυμίζει κατά πάσα πιθανότητα κάποιο από τα αξεσουάρ του διάσημου υπερήρωα Batman, πρόκειται για μια πρωτοποριακή περιβαλλοντική εφαρμογή για έξυπνα κινητά τηλέφωνα.
Στόχος της είναι ο

Για να μην ξεχνάμε

GreenMarker

Η θεωρία του Fun για το όριο της ταχύτητας

Should I Worry ?


Το κίνημα της ορθοπεταλιάς


Δεκάδες χιλιάδες νέες και νέοι αντιδρούν με τον πιο υγιή τρόπο στη γενικευμένη εθνική κατάθλιψη, βγαίνουν στους δρόμους και οργανώνουν κάθε Παρασκευή, σχεδόν σ' όλες τις πόλεις της χώρας, σιωπηρές ποδηλατοδρομίες καταλαμβάνοντας τους αυτοκινητόδρομους. 
Πρόκειται για ένα πρωτότυπο

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Βρείτε την παραλία σας , στις φιάλες μπύρας της Corona Extra

Τοπία με τρόφιμα από τον Carl Warner

Πουλιά Vogel Aves


Medusa Collection

Aquaskipper για μια βόλτα στο νερό

Aquaskipper

Η επικαιρότητα ......

Εφεύρεση ομογενή για φθηνή ενέργεια


Ήδη, όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, η πατέντα της εφεύρεσής του έχει κατοχυρωθεί σε δέκα χώρες (ΗΠΑ, Καναδά, Μεξικό, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και πολλές ευρωπαϊκές χώρες) και φέτος θα κατοχυρωθεί σε άλλες οκτώ.
Το πιο σημαντικό είναι, όμως, ότι για την εφεύρεσή του, που ήδη

Οι λέξεις έχουν δύναμη


Όταν πήγαινα στο Λύκειο, πριν από xxxx χρόνια, κάποιο από τα βοηθήματα των εκθέσεων που χρησιμοποιούσαμε τότε, είχε στο θέμα «διαφήμιση» το εξής παράδειγμα που έδειχνε τη δύναμη που μπορεί να έχουν οι λέξεις και τα συναισθήματα που μπορούν να δημιουργήσουν:
Ένας ζητιάνος, τυφλός, γέρος, είναι

Κάποιος πρέπει να τους μιλήσει για τα μέτρα ασφαλείας

Ο δρόμος αυτός πρόκειται να χρησιμεύσει στον τουρισμό της περιοχής γύρω από το βουνό Shifou καθώς οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν κατά μήκος του και να θαυμάσουν τη θέα.

Το έργο θα έχει συνολικό μήκος 2.8 χιλιόμετρα και το πλάτος του δρόμου δεν πρόκειται να ξεπερνά ούτε το ένα μέτρο.

 

Φύση | ο βράχος Turnip , βρίσκεται στη λίμνη Huron, στο Μίσιγκαν

125 μινιατούρες σε πάρκο 16 στρεμμάτων

Το Ave Maria Grotto είναι ένα πάρκο 16 στρεμμάτων στο Cullman της Αλαμπάμα και περιλαμβάνει 125 μινιατούρες, αντίγραφα σημαντικών μνημείων της καθολικής χριστιανικής πίστης.

Γνωστό και

Τον μίτο μυστηριώδους άλμπουμ του Β' Παγκοσμίου ξετύλιξαν χρήστες του Ίντερνετ

Τη βοήθεια αναγνωστών τους ζήτησαν οι αμερικανικοί New York Times για να ρίξουν φως στην ιστορία ορφανού άλμπουμ φωτογραφιών «μάρτυρα» του Β' Παγκοσμίου, που εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη και είναι σπάνιο -αν μη τι άλλο- επειδή απεικονίζει ταυτόχρονα στιγμιότυπα με ναζί αξιωματικούς, ακόμη και τον Χίτλερ από απόσταση αναπνοής, Εβραίους στα κάτεργα και αιχμαλώτους του Κόκκινου Στρατού.

Οι χρήστες, με τη

Ο χρυσοθήρας της Νέας Υόρκης

Κυκλοφορεί στους δρόμους του Μανχάταν ψάχνοντας για χρυσό και διαμάντια στις ρωγμές των πεζοδρομίων. Μόνο το τελευταίο δεκαπενθήμερο, έχει βρει πολύτιμα μέταλλα αξίας 1.000 δολ.

Σε αντίθεση με τους χρυσοθήρες του 19ου αιώνα, ο 43χρονος Ραφι Στεπάνιαν δεν

Η Deutsche Welle βραβεύει τα καλύτερα blog του κόσμου

Η 28χρονη Λίνα μπεν Μένι δεν νιώθει άνετα όταν βρίσκεται μπροστά σε πολύ κόσμο. Προχθές το βράδυ δεν μπορούσε όμως να κάνει διαφορετικά. Η νεαρή Τυνήσια ήταν προσκεκλημένη του Deutsche Welle Global Media Forum, μιας διοργάνωσης που βραβεύει τα καλύτερα blog από όλο τον κόσμο.

Η Λίνα μπεν Μένι πήρε το πρώτο βραβείο με

Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Take a smile

Sexy chair


Γιατί αναβάλλεται η χρεοκοπία της Ελλάδας


Η Ελλάδα δεν είναι η μόνη χρεοκοπημένη χώρα και μια στάση πληρωμών από την Αθήνα θα προκαλέσει χρεοστάσια στην Πορτογαλία, την Ιρλανδία και πιθανόν την Ισπανία.






Οι συνεπαγόμενες απώλειες θα καταστρέψουν μεγάλα μεγέθη κεφαλαίων σε τράπεζες και άλλους πιστωτές στην Γερμανία, την Γαλλία και άλλες χώρες. Θα στέρευαν οι

Η καρέκλα


Λήστεψε τράπεζα για να λάβει ιατρική περίθαλψη στη φυλακή!

 [+]

Στο άρθρο 99 περί πτώχευσης και το e-Shop


TIME | τι μπορείτε να κάνετε για την Ελλάδα ? πηγαίνετε διακοπές εκεί

Νοίκιασε μια γιαγιά


To «Νοίκιασε μια γιαγιά» είναι μια καινοτόμος παροχή υπηρεσιών εταιρείας στο Λος Άντζελες στις ΗΠΑ. Η εταιρεία προτείνει να προσλάβουν οι πελάτες της μια 50άρα γιαγιά για τις δουλειές του σπιτιού και την φροντίδα των παιδιών, αφού η εμπειρία τους είναι κατάλληλη για αυτή τη θέση.
Η υπομονή τους αλλά και

το ΠΟΝΤΙΚΙ

Φύλλο 1661

Ιδιώτες επενδυτές "με τα λεφτά στα χέρια" αποκλείστηκαν από επενδύσεις

Στους επενδυτές που ακολούθησαν το προσκλητήριο για την πράσινη ανάπτυξη και βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και τα προβλήματα στον τομέα ανανεώσιμων πηγών ενέργειας, επικεντρώνεται  εκτενές δημοσίευμα των New York Times αφιερωμένο στις ελληνικές χαμένες ευκαιρίες ανάπτυξης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η

Πιστολάκι | κρατήστε το με το στόμιο στραμμένο προς τα κάτω, ώστε οι τρίχες να παραμένουν επίπεδες | μην το κρατάτε ποτέ κόντρα στη φορά των μαλλιών σας, γιατί έτσι δεν θα αποφύγετε το φριζάρισμα, ακόμη κι αν χρησιμοποιείτε κατάλληλα προϊόντα


Εικόνες από τις βάσεις δεδομένων του facebook




Αναρωτηθήκατε ποτέ που χωράνε οι "φάκελοι" των 400 εκατομμυρίων μελών του δημοφιλέστερου Social Network; 


Η' μήπως οι 700 εκατομμύριες φωτογραφίες που ανεβαίνουν κάθε μέρα;

Wall Street Journal | οι 5 μύθοι της ελληνικής κρίσης


Ενώ η Ελλάδα βρίσκεται στη δίνη μιας τεράστιας κρίσης, με τις πολιτικές εξελίξεις να τρέχουν στο εσωτερικό της χώρας, η Wall Street Journal επιχειρεί να καταρρίψει ορισμένες από τις πεποιθήσεις που επικρατούν για την κατάσταση της χώρας μας.
Αναφέρεται ουσιαστικά σε πέντε "μύθους" που έχουν επικρατήσει στην Ευρώπη για το πώς οδηγηθήκαμε σε αυτή την κατάσταση, αλλά και για τα

Η επικαιρότητα ......

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

Picasso masterpiece sold at auction to fund medical research

Jeune Fille Πικάσο Endormie

Το μυστικό της πολωνικής επιτυχίας


        

Ήσυχες .... δουλειές

lavoritranquilli.jpg

Richard Clarkson | μηχανικό Smartphone


Κατά λάθος ανοικτό για όλους το Dropbox την Κυριακή

Το μεσημέρι της Κυριακής 20 Ιουνίου στην Ελλάδα οι πόρτες στην υπηρεσία αποθήκευσης αρχείων Dropbox παρέμειναν ορθάνοιχτες επί τέσσερις ώρες. Ο δημιουργός της δημοφιλούς υπηρεσίας Αρας Φερντόζι αποδίδει το γεγονός σε ανθρώπινο λάθος και βεβαιώνει ότι η υπηρεσία εξετάζει όλους τους λογαριασμούς για

On the street....



Athens Fringe Festival

Με κάλυψη των Βρυξελλών τα greek statistics


Ο Βέλγος πολιτικός υποστήριξε ότι η Ε.Ε. έχει μερίδιο ευθύνης στην ελληνική κρίση, καθώς -όπως είπε- γνώριζε ήδη από το 2001 και την είσοδο της χώρας στην Ευρωζώνη ότι τα στατιστικά στοιχεία με τα οποία προμήθευε τις Βρυξέλλες ήταν χαλκευμένα.
Σήμερα, παραχώρησε συνέντευξη στη

Greek debt

Όλα τα κτίρια στη Νέα Υόρκη από τον εικονογράφο James Gulliver Hancock

Νορβηγία | 3 βραχώδη αξιοθέατα , που προκαλούν ......


Preikestolen


Έκθεση «σοκ» προειδοποιεί για μαζικό αφανισμό της θαλάσσιας ζωής


H υποβάθμιση των ωκεανών είναι πολύ χειρότερη απ' όσο πιστεύαμε έως σήμερα και ο κίνδυνος μαζικού αφανισμού των θαλάσσιων ειδών είναι πολύ μεγάλος «σε διάστημα μιας ανθρώπινης γενιάς». 
Σε αυτήν τη ζοφερή προειδοποίηση καταλήγει η έκθεση επιστημόνων διαφορετικών ειδικοτήτων, οι οποίοι συνεργάστηκαν υπό

Σκάκι από χαλκό αξίας $ 7600

Θεσσαλονίκη | Δημιουργήθηκε το «Σπίτι του Πάρκινσον»


"Το σπίτι του Πάρκινσον", το δικό τους χώρο στη Θεσσαλονίκη αποκτούν οι πάσχοντες από τη νόσο.Πρόκειται για το "Σπίτι του Πάρκινσον" που από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο θα λειτουργεί στην οδό Ρήγα Φεραίου 11, στην περιοχή Βούλγαρη και θα λειτουργεί καθημερινά.
Ο χώρος δημιουργήθηκε από

Δεύτερο σχέδιο διάσωσης της Ελλάδας