ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2010

Στιγμιότυπα από την μεγάλη ανατροπή της Κλάιστερς επί της Βίνους στα ημιτελικά του US OPEN 2010

Βάλτε δενδρολίβανο στο χώρο σας


Ενα γλαστράκι με δενδρολίβανο, στην κουζίνα, το μπάνιο, το γραφείο, θα κάνει το χώρο να μυρίσει ευχάριστα και απ' ότι λένε η μυρωδιά του κάνει καλό στη μνήμη και 'ξελαμπικάρει' τον εγκέφαλο.

Για να νιώσετε την μυρωδιά, τρίψτε λίγο τα φύλλα του.

Εκτός από τα παραπάνω, το δενδρολίβανο είναι χρήσιμο:

- στην κουζίνα για να δώσει γεύση στα φαγητά

- είναι αντιμικροβιακό

- διώχνει το σκόρο

Οσο για την καλλιέργεια, δεν θέλει ιδιαίτερη περιποίηση, ούτε πιάνει χώρο. Θέλει φως, λίγο νερό και το κουρεύετε όσο θέλετε εσείς. Μπορείτε επίσης να του δώσετε κι ωραίο σχήμα.

meacolpa

Θα περάσει τη Μάγχη χωρίς πόδια και χέρια!


ΠΑΡΙΣΙ O Φιλίπ Κρουαζόν έχασε και τα τέσσερα άκρα του πριν από 16 χρόνια. Το 2008 δεν μπορούσε να κολυμπήσει ούτε σε πισίνα. Σε λίγες ημέρες ετοιμάζεται να γίνει ο πρώτος άνθρωπος χωρίς άνω και κάτω άκρα που θα διασχίσει κολυμπώντας τα στενά της Μάγχης. Ο 42χρονος άνδρας από τη Δυτική Γαλλία, ο οποίος φέρει το

Το Top-10 των τροφών που προκαλούν...θόρυβο !

1.φασόλια

2.μπρόκολο

3.ντομάτα

4.λαχανάκια Βρυξελλών

5.ραπανάκια

6.βραστό λάχανο

7.κρεμμύδια

8.πεπόνι

9.μήλο

10.αγγούρι

Ανέκδοτο.......


 Ο κατάδικος

Ένας κατάδικος δραπετεύει από μια φυλακή στην οποία ήταν κλεισμένος για 15 ολόκληρα χρόνια.

Μπαίνει σε ένα σπίτι ψάχνοντας για λεφτά και όπλα. Εκεί βρίσκει ένα νεαρό ζευγάρι στο

Kasabian - Football Hero

Taylor Dayne - Don't Rush Me

Γυναίκες foto US OPEN 2010

tennis

Άνδρες foto US OPEN 2010

tennis

Elton John - Don't Go Breaking My Heart


Elton John - Don't Go Breaking My Heart from Victor Pastore on Vimeo.

Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

H σχολική τσάντα δεν σχετίζεται με τη σκολίωση


Η σχολική τσάντα ΔΕΝ προκαλεί σκολίωση. Επίσης δεν επιδεινώνει τη σκολίωση. Δεν υπάρχει καμία σοβαρή έρευνα που να δείχνει ότι η βαριά σχολική τσάντα μπορεί να στραβώσει τη σπονδυλική στήλη ενός παιδιού (....άλλωστε αν αυτό ήταν αλήθεια τότε θα τη βάζαμε στον άλλο ώμο και θα ίσιωνε το παιδί...).


Είναι απελπιστικό πως

Παραδέχεται απώλεια μοσχευμάτων το ′Ωνάσειο′


Την απώλεια μοσχευμάτων το καλοκαίρι του 2009, λόγω άδειας του προσωπικού, παραδέχεται η διοίκηση του 'Ωνασείου'.



Η υπόθεση αποκαλύφθηκε πριν από μερικούς μήνες, με πόρισμα του Συνηγόρου του Πολίτη. Στο πόρισμα αναφερόταν ότι ο σύλλογος βαρέως καρδιο - πνευμονοπαθών και ο σύλλογος μεταμόσχευσης καρδιάς και φίλων της μεταμόσχευσης 'Συνεχίζω', κατήγγειλαν ότι

EuroparlTV news - Άνοιγμα των ταχυδρομικών υπηρεσιών στον ανταγωνισμό και διεθνής καταδίκη της καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στο Ιράν ήταν στο πρόγραμμα της ημέρας, και μια ματιά στην επόμενη εβδομάδα

Για να μεταφέρεις το ποδήλατο όπου θέλεις....

Χρήσιμη γραβάτα για όσους δεν γνωρίζουν το δέσιμο της

Ιστορία της επικοινωνίας.......

Μικρο MP3 player ταιριάζει ακριβώς στο αυτί σας


MP3 MICRO 









Πνίγονται.. ατάραχοι

Λάθος κάνετε αν νομίζετε ότι οι εικονιζόμενοι κύριοι είναι επιβάτες πλοίου που έχει πάρει νερά και μένετε έκθαμβοι μπροστά στην εκπληκτική ψυχραιμία που επιδεικνύουν μπροστά στον ορατό κίνδυνο ναυαγίου. Δεν βρίσκονται σε πλοίο, σε... σιδηροδρομικό (!) σταθμό βρίσκονται στην Τζακάρτα της Ινδονησίας. Πατούν στέρεα γη δηλαδή, γι' αυτό και τους βλέπετε τόσο αδιάφορους. Στέρεα, αλλά όχι και στεγνή γη, βεβαίως, καθώς ο σταθμός έχει πλημμυρίσει από τις καταρρακτώδεις βροχές. Oπως εύκολα μπορείτε να διαπιστώσετε όμως κι εσείς, τα νερά στον σταθμό είναι πολύ... ρηχά και οι αναμένοντες τα τρένα επιβάτες "πατώνουν" με άνεση! Εξ ου και η "βρετανική" αταραξία τους.


ethnos

Όταν το πρόσωπο μιλάει από μόνο του

Μelanie Oudin

Ομαδική προσευχή μουσουλμάνων στην πλατεία Κοτζιά

Κατάληψη του Λευκού Πύργου από μέλη του ΠΑΜΕ

Διονύσης Τσακνής - Το τραγούδι των γύφτων




Η «εκδίκηση» των Ροµά

             Ψήφισµα κατά της πολιτικής Σαρκοζί από το Ευρωκοινοβούλιο

«Πίνακες ζωγραφικής» στους τοίχους 5 κτιρίων


ΠΙΛΟΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ δωρεάν ζωγραφικής σε όψεις κτιρίων που βρίσκονται σε υποβαθμισμένες γειτονιές της Αθήνας, προκειμένου «να μπει τέλος στη μονοτονία και την εικόνα εγκατάλειψης πολλών περιοχών του σύγχρονου αθηναϊκού αστικού τοπίου», ενεργοποιεί το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής (ΥΠΕΚΑ). 




Σε συνεργασία με την Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών (ΑΣΚΤ) ξεκίνησε από χτες η δράση «Ζωγραφική τυφλών όψεων κτιρίων», η οποία είναι ενταγμένη στο πρόγραμμα «Αθήνα- Αττική 2014». Συγκεκριμένα, φοιτητές της ΑΣΚΤ θα αναλάβουν να ζωγραφίσουν τις όψεις διαφόρων κτιρίων, για να γίνει το γκρίζο αστικό τοπίο πιο ελκυστικό και ενδιαφέρον. Ηδη έχουν επιλεγεί να ζωγραφιστούν τα πρώτα πέντε κτίρια- η επιλογή έγινε μεταξύ κτιρίων των οποίων οι ιδιοκτήτες εκδήλωσαν σχετικό ενδιαφέρον- με βάση τη θέση τους, τη γειτνίασή τους με αδόμητους χώρους και γενικότερα τη συμβολή τους στην αισθητική αναβάθμιση της γύρω περιοχής. 






Η αρχή γίνεται με τα κτίρια που βρίσκονται σε πυκνοκατοικημένες ή υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας. Πρόκειται για τα κτίρια του ξενοδοχείου «Vienna» στη γωνία Μενάνδρου και Πειραιώς, στη Λ. Καλλιρρόης 75-77 στον Νέο Κόσμο (έναντι Φιξ), στη Φρ. Σμιθ και Κασομούλη στον Νέο Κόσμο, στην Κριεζώτου 6 στο κέντρο και στη Λακωνίας 24 στους Αμπελοκήπους.

tanea

Στο 11,6% η ανεργία τον Ιούνιο


Χιλιάδες «παγιδευμένες ιστοσελίδες» ξεφυτρώνουν στο Διαδίκτυο κάθε μέρα


Περίπου 57.000 «παγιδευμένες» ιστοσελίδες, μεταμφιεσμένες σε επίσημες υπηρεσίες, εμφανίζονται κάθε εβδομάδα στο Διαδίκτυο και απειλούν τους υπολογιστές και τα δεδομένα των χρηστών.

Στα τρία τέταρτα των περιπτώσεων, οι παγίδες μιμούνται τους δικτυακούς τόπους τραπεζών, προειδοποιεί η

Του Κώστα Μητρόπουλου - ΤΑ ΝΕΑ

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο κατέκτησε ο Ηλίας Ηλιάδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο

Το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία των 90 κιλών στο τζούντο κατέκτησε ο Ηλίας Ηλιάδης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Τόκιο

Το κάπνισμα χαλάει το σπέρμα....




Δύο νέες μελέτες δείχνουν ότι το κάπνισμα πλήττει το σπέρμα, τόσο στους άντρες που καπνίζουν όσο και στους γιους που γεννιόνται από γυναίκες οι οποίες κάπνιζαν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης...



Τα νέα ευρήματα υποδηλώνουν ότι άντρες και γυναίκες που προσπαθούν να τεκνοποιήσουν πρέπει να κόψουν το κάπνισμα. «Η μελέτη μας έδειξε ότι

Ρώμη 1960-2000 - Κολοσσαίο φωτίστηκε για 3 νύχτες με φωτογραφίες των 13 ολυμπιονικών


Do it like Ferrari - ο Horner προειδοποιεί τη FIA ότι άνοιξε τον ασκό του Αιόλου


«Η ποινή λοιπόν για όσα συνέβησαν στο Hockenheim, ήταν $100,000. Αυτό σημαίνει πως μπορούμε να κάνουμε το ίδιο στους υπόλοιπους έξι αγώνες; Όπως είδαμε στην περίπτωση της Ferrari, δεν είχε καμία αγωνιστική επίπτωση – μόνο χρηματική. Θεωρητικά λοιπόν, αν κάποια ομάδα βρεθεί σε ανάλογη θέση, επιθυμώντας να αλλάξει

Τα καλύτερα στιγμιότυπα της νίκης του Ναδάλ επί του Βερντάσκο με 3-0 για τους 8 του US OPEN 2010

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2010

Το κορίτσι στον τοίχο - σύντομη κωμική ταινία

Σχολείο δεύτερης ευκαιρίας στα Ιωάννινα





Συνεχίζονται για το σχολικό έτος 2010-2011 οι εγγραφές στο σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Ιωαννίνων που θα λειτουργήσει για 9η συνεχή χρονιά στο κτίριο του Μουσικού Γυμνασίου. Το Σχολείο Δεύτερης ευκαιρίας απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες άνω των 18 ετών οι οποίοι δεν έχουν ολοκληρώσει την υποχρεωτική κατώτερη βαθμίδα της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Η διάρκεια φοίτησης είναι 2 διδακτικά έτη. Το ωράριο είναι απογευματινό και παρέχεται απολυτήριος τίτλος ισότιμος του γυμνασίου.

ioanninablog


Ρόδες - Λόγια λόγια

Τρύπες - παράξενη πόλη

Εμποροπανήγυρη στο Πέραμα Ιωαννίνων



Γύρω στα 750 κιόσκια φιλοξενεί η εμποροπανήγυρη στο Πέραμα Ιωαννίνων, την οποία επισκέπτονται καθημερινά εκατοντάδες Γιαννιώτες. Όπως λένε οι έμποροι, οι καταναλωτές τους προτιμούν, γιατί βρίσκουν εκεί φθηνά προϊόντα.Ωστόσο η αγοραστική κίνηση είναι πεσμένη, αφού ο κόσμος δεν έχει χρήματα στις τσέπες του. Περνούν οι καταναλωτές από τους πάγκους, βλέπουν, αλλά τελικά αγοράζουν λίγα πράγματα. 

Στιγμιότυπα απο Φέντερερ - Σόντερλινγκ 3-0 σετ ,για τους 8 του US OPEN 2010

Ξύπνησε ενώ του έκαναν νεκροτομή




Σκιάχτηκαν οι ιατροδικαστές του νεκροτομείου της Βενεζουέλας, όταν ένας 33χρονος ξύπνησε από αφόρητους πόνους την ώρα που έβαλαν το μαχαίρι τους στο θώρακα για να τον ανοίξουν.




Ο Κάρλος Καρνέχο είχε κηρυχθεί νεκρός μετά από τροχαίο δυστύχημα και μεταφέρθηκε στο ...
νεκροτομείο, για να ξεκινήσει η αυτοψία. Οι ιατροδικαστές με το που έβαλαν

Διαβάστε τις 54 επιχειρήσεις τροφίμων που "τσάκωσε" ο ΕΦΕΤ!

Ελπίζουμε να μην είναι για τα μάτια του κόσμου και να συνεχιζουν να γινονται τέτοιοι έλεγχοι γιατι μερικοί έχουν ξεφύγει


                                   συνέχεια

Τηγάνιζε πατάτες επί...83 ώρες




Ιδιοκτήτης εστιατορίου στο Βέλγιο έσπασε το παγκόσμιο ρεκόρ τηγανίζοντας πατάτες επί 83 ώρες χωρίς να κοιμηθεί.


Ο 53χρονος Κρις Βερσουέρεν άρχισε να τηγανίζει ένα πρωινό στο Καστέλ, μια φλαμανδική πόλη, 30 χιλιόμετρα από τις Βρυξέλλες.

Συνολικά τηγάνισε

Οι ταινίες της εβδομάδας

Πιστεύω εις ένα φραπέ....

Google Instant: Για όσους βαριούνται να πληκτρολογούν






Από την Τετάρτη (8/9) η Google ανακοίνωσε την έναρξη του Google Instant που με το που πατάμε το πρώτο γράμμα στο ψαχτήρι θα “προβλέπει” αυτό που ψάχνουμε.


Έτσι λοιπόν, με το που “μαντεύει” τη λέξη θα μεταφέρει το χρήστη σε σελίδα αποτελεσμάτων, η οποία θα ανανεώνεται με το που πληκτρολογείται το κάθε γράμμα ξεχωριστά. 

Η Google δέχεται περίπου 1 δισεκατομμύριο ψαξίματα την ημέρα, και η κίνηση αυτή, σύμφωνα με την εταιρεία, θα εξοικονομήσει στους χρήστες όλου του διαδικτύου περίπου 111 χρόνια την ημέρα!

Μέχρι στιγμής, το πρόγραμμα είναι εφικτό μόνο σε συνδεδεμένους χρήστες της Google και θα εξοικονομεί περί τα 2 με 5 δευτερόλεπτα ανά αναζήτηση. 


cosmo

Έβαλαν «λουκέτο» 824 επιχειρήσεις στα Δωδ/νησα!


Η απώλεια βάρους μπορεί να μολύνει το αίμα

Οι περισσότεροι άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, προσπαθούν σε μικρότερο ή μεγαλύτερο βαθμό να χάσουν βάρος, όμως μια νέα διεθνής επιστημονική έρευνα για πρώτη φορά ...επισημαίνει μια παραγνωρισμένη πιθανή παρενέργεια της μακρόχρονης απώλειας βάρους: την πιθανότητα να μολυνθεί το αίμα από την απελευθέρωση στον οργανισμό ρυπογόνων χημικών ουσιών, που συνήθως αποθηκεύονται στο

Οι αθλητές του Ν.Ο.Ιωαννίνων στο βάθρο του Βαλκανικού πρωταθλήματος


Περιστατικό απίστευτης καφρίλας καταγράφηκε στη λίμνη Παμβώτιδα των Ιωαννίνων - άγνωστος ή άγνωστοι στραγγάλισαν έναν από τους κύκνους της λίμνης


Δεν είναι ζήτημα σεξ....Μήτσο,δεν φταίς !

Οι ειδικοί των τραπεζικών σχέσεων λένε ότι η σχέση δανειστή με δανειζόμενο δεν είναι ζήτημα εξουσίας αλλά.........

                      συνέχεια

Έκκληση από διεθνή πρακτορεία για την προστασία της ελευθερίας λόγου στην Ν Αφρική



Tα τέσσερα μεγαλύτερα πρακτορεία ειδήσεων εξέφρασαν από κοινού προς τον πρόεδρο της Νοτίου Αφρικής Τζέικομπ Ζούμα την ανησυχία τους για τα σχέδια ρυθμίσεων που αφορούν τον Τύπο στη χώρα...


Την επιστολή υπογράφουν το

Ανακυκλωμένα ποδήλατα.....στην Santa Rosa, California by Mark Grieve + Ilana Specto




Τετάρτη 8 Σεπτεμβρίου 2010

Στιγμιότυπα από την εύκολη νίκη του Ναδάλ επί του Λόπεζ στον 4ο γύρο του US Open 2010

Ανατροπή: Πρώτο το Κέμπριτζ, δεύτερο το Χάρβαρντ


Το Πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ εκτοπίζει από την πρώτη θέση το Χάρβαρντ στη λίστα με τα κορυφαία πανεπιστημιακά εκπαιδευτικά ιδρύματα του κόσμου. Αιτία για

Δεν τιμωρήθηκε (άλλο) η Ferrari


Το ΠΣΜΑ της FIA αποφάσισε ότι δεν υπάρχει λόγος να επιβάλλει άλλη ποινή
Στην ακροαματική διαδικασία που ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης 8/9 στο Παρίσι, το Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού της FIA αποφάνθηκε ότι η Ferrari όντως υπέπεσε σε παράβαση των κανονισμών αλλά δεν χρειάζεται να της επιβληθεί περεταίρω ποινή, μετά το πρόστιμο των  100.000 δολαρίων που επέβαλαν οι αγωνοδίκες του GP Γερμανίας. 


Την αποκάλυψη αυτήν έκανε στους δημοσιογράφους ο Πρόεδρος της Ιταλικής Ομοσπονδίας (CSAI), Angelo Sticchi Damiani, και αναμεταδόθηκε από το Reuters. Μείνετε συνδεμένοι για όλες τις λεπτομέρειες και το σκεπτικό της απόφασης του ΠΣΜΑ.

Εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς πραγματοποίησαν συγκέντρωση στην πλατεία Κοτζιά και πορεία στο υπουργείο Οικονομικών, διαμαρτυρόμενοι ενάντια στην ιδιωτικοποίηση του ΟΣΕ






Οι τροφές της κατάθλιψης

Το πιάτο που τρώμε σήμερα μπορεί να επηρεάσει την αυριανή μας διάθεση;


                                  συνέχεια

Erotismo, segreti e ritratti una stagione da non perdere


L'autunno porta con sé un calendario vastissimo, per tutti i palati. Dai tormenti di Van Gogh ai misteri di Giorgione, dal Settecento al Rinascimento tedesco alle proposte hi-tech, soprattutto sul fronte della fotografia. Una panoramica su quel che ci aspetta. Per prendere il meglio

                                            leggere

Κύμα φυγής από το δημόσιο

Στη σύνταξη οδηγούνται φέτος 40.000 υπάλληλοι, αριθμός-ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα


                                 συνέχεια

“Δεν μας έχετε δείξει ακόμη το πραγματικό χρέος”!



Συνέντευξη-βόμβα του επικεφαλής της Eurostat

                                       συνέχεια

Το 8,3% του πληθυσμού της Ελλάδας είναι ξένοι υπήκοοι


Ο αργοπορημένος οδηγός




Ένας τροχονόμος σταματάει ένα μεθυσμένο οδηγό, που πηγαίνει με το αντίθετο ρεύμα.
-Που πάτε; τον ρωτάει;
-Δεν θυμάμαι, απαντάει ο οδηγός. Αλλά όπου κι αν πήγαινα φαίνεται πως άργησα, γιατί όλοι γυρίζουν πίσω......


Κυκλοφόρησε το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλίο-βίντεο (iPad)


Το πρώτο ηλεκτρονικό βιβλίο με ενσωματωμένο βίντεο κυκλοφόρησε από τον εκδοτικό οίκο Penguin σε συνεργασία με την Starz Media του ομίλου Liberty Media. Όπως αναφέρει το πρακτορείο Reuters, ο Penguin ξεκίνησε την πώληση της πρώτης έκδοσης του μυθιστορήματος »Οι κίονες της Γης» του Βρετανού Κεν Φόλετ, το οποίο διαδραματίζεται στην Αγγλία του 12ου αιώνα, και το οποίο συνοδεύεται από βίντεο. Συγκεκριμένα πρόκειται για 

Ταχυφορτιστές κινητών και laptop στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών







Μια καινούργια υπηρεσία περιμένει τους επιβάτες στο Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών
Στο πλαίσιο της συνεχούς αναβάθμισης των υπηρεσιών του προς τους επιβάτες, ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών σε συνεργασία με την LG Electronics, προχώρησε στην τοποθέτηση ειδικών ταχυφορτιστών κινητών τηλεφώνων και ηλεκτρονικών συσκευών (φόρτιση σε 3 έως 15 λεπτά), σε 8 επιλεγμένα σημεία του αεροδρομίου με εύκολη πρόσβαση, στους χώρους αναχωρήσεων και αφίξεων.
Οι ειδικοί ταχυφορτιστές διαθέτουν υποδοχές για 18 διαφορετικούς τύπους κινητών τηλεφώνων, ενώ υπάρχουν επιπλέον παροχές ρεύματος για τη φόρτιση συσκευών laptopPDAs κ.λπ.  Σε σύντομο χρονικό διάστημα, που κυμαίνεται από 3 έως 15 λεπτά, το επιβατικό κοινό και οι επισκέπτες μπορούν να φορτίσουν δωρεάν τις συσκευές τους, διασφαλίζοντας ότι θα είναι σε διαρκή επικοινωνία με όποιον χρειαστεί κατά την παραμονή τους ή την άφιξή τους στο αεροδρόμιο.
apn

Διόδια: "Πάμε ΔΕΘ - Σηκώνουμε τις μπάρες!! "




1)Όλοι οι Αθηναίοι που θέλουν να συμμετέχουν, ραντεβού στις 7:20πμ στο σταθμό διοδίων Αφιδνών με τα αυτκοκινητα τους.Όσα περισσοτερα αυτοκίνητα, τόσο καλύτερα.Ανοίγουμε τα διόδια μέχρι τις 8:30 πμ.


2)Όποιος δεν μπορεί να ακολουθήσει την πορεία για οποιονδήποτε λόγο ας έρθει 7:20πμ στα...


διόδια Αφιδνών να συμμετέχει στο άνοιγμα των διοδίων μέχρι τις 8:30 και μετα ας γυρίσει σπίτι για υπνο ;)

3)Όποιος δεν μπορέσει ή δεν θελήσει να φέρει το αυτοκίνητό του, τότε υπάρχουν πούλμαν.Ξεκινάνε από το μουσείο και συμμετέχουν κανονικά στην αυτοκινητοπορεία!Τηλέφωνα για κρατησεις θέσεων: 6939401371, 6972292998




5)Για όλες τις υπόλοιπες περιοχές ισχύουν τα ίδια.(η μόνη διαφορά είναι η ώρα..βλ πρόγραμμα δράσης)





Συνταξιοδότηση στην Ευρώπη



                  συνέχεια