ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Σάββατο 19 Ιουνίου 2010

vuvuzela

και κάτι ενδιαφέρον για να τσεκάρετε την αντοχή σας -->πατήστε εδώ

"Spectra" απο τον Γιαπωνέζο Ryoji Ikeda (Ap )

Επιτυχία είναι.........

Οταν λείπει το τιρμπουσόν.....

Ο καλός..... καταναλωτής .......!!

Τραπέζι ενυδρείο


Σου παρουσιάζω το τραπέζι-ενυδρείο, με αφαιρούμενο από πάνω γυαλί και δεξαμενή που στηρίζεται σε βάση με φωτισμό. Πραγματικό έργο τέχνης που δημιουργεί χαλαρωτική ατμόσφαιρα προσφέροντας σου ταυτόχρονα τη δυνατότητα να βλέπεις τα αγαπημένα σου πιράνχας & χέλια να παίζουν ενώ πίνεις το φραπέ σου. Μπορείς να το βρεις στο amazon.com με 500$ .

kolaz

Μια δίαιτα από τα παλιά


Απ' ό,τι φαίνεται, οι πρόγονοί μας δεν κρατούσαν τη φόρμα τους μόνο επειδή κυνηγούσαν το... γεύμα τους, αλλά επίσης επειδή δεν κατανάλωναν επεξεργασμένες τροφές.

Όταν οι ερευνητές υπέβαλλαν 14 εθελοντές σε «παλαιολιθικές» δίαιτες στις οποίες κυριαρχούσαν το άπαχο κρέας, τα λαχανικά, τα βατόμουρα και τα καρύδια, αυτοί έχασαν κατά μέσον όρο 2,5 κιλά μέσα σε 3 εβδομάδες. Παράλληλα μείωσαν το Δείκτη Μάζας Σώματός τους κατά 0,8 και την αρτηριακή τους πίεση κατά 3 μονάδες. Πού οφείλεται αυτή η επιτυχία; Αποφεύγοντας τις επεξεργασμένες τροφές, μείωσαν την πρόσληψη θερμιδών κατά 36%. Λόγω του ότι η δίαιτα αυτή υστερεί σε ασβέστιο, αν θες να τη δοκιμάσεις, φρόντισε να προσθέσεις και γαλακτοκομικά χαμηλά σε λιπαρά.

rc-cafe.blogspot.com

1885: Το «Άγαλμα της Ελευθερίας», δώρο των Γάλλων προς τους Αμερικανούς, φθάνει στο λιμάνι της Νέας Υόρκης.


Kαταπολέμηση κουνουπιών


Τα κουνούπια δεν αγαπούν καθόλου την λεβάντα.


Αλείψτε τις κάσες, τα παράθυρα & τις πόρτες, με αιθέριο έλαιο λεβάντας.

Καθώς θα φυσά, το σπίτι θα μοσχοβολά, & τα κουνούπια θα απωθούνται αποτελεσματικά.

Αποτελεσματικότατη μέθοδος, ακίνδυνη για τους ανθρώπους, & ιδιαίτερα για τα μικρά παιδιά, που συνήθως είναι το μεγάλα θύματα των κουνουπιών.

αναγνωστης

Η κρίση ευνοεί τη... «Μαφία ΑΕ»


Φωτογραφία απο τη σύλληψη του αρχιμαφιόζου Μπερνάρντο Προ-
βεντσάνο το 2006 στο Παλέρμο. Παρά τις επιτυχίες των ιταλικών αρχών
στην εξάρθρωση της μαφίας, η οικονομική κρίση ήρθε να δώσει νέα μεγάλη ώθηση στη δράση της

Η πτώση των πωλήσεων, η ανεργία και οι κακές οικονομικές συνθήκες όχι μόνο δεν αγγίζουν την Κόζα Νόστρα, την Ντρανγκέτα και την Καμόρα, αλλά αποτελούν την ιδανική ευκαιρία για

Ένας περίεργος διαγωνισμός διεξήχθη στην Εσθονία αφού για πρώτη φορά διοργανώθηκε πρωτάθλημα κυνηγητού κουνουπιών.


37 άνθρωποι συμμετείχαν σε αυτόν τον διαγωνισμό στον όποιο έπρεπε μέσα σε 10 λεπτά να μαζέψουν όσα περισσότερα κουνούπια μπορούσαν μέσα σε ένα συγκεκριμένο σημείο.

Τα κουνούπια μπορούσαν να είναι είτε

Η πίστη θέλει... ηλεκτρονικό κομποσκοίνι!


Απίστευτη υστερία έχει πιάσει τους πιστούς της καθολικής εκκλησίας στην Ιταλία, καθώς σπεύδουν να αγοράσουν ηλεκτρονικά κομποσκοίνια!

Σε περίπτωση που δεν έχουν τη

Η πρόταση της Επιτροπής πρέπει να αναθεωρηθεί ώστε να επιτραπεί στους πολίτες να θέτουν πραγματικά τα θέματα τους στην ΕΕ, λέει ο Jürgen Meyer, ένας από τους πατέρες της ΠΕΠ.

Roman VS Δάκη


Mε χρυσό υποστηρικτή της, την UBS AG και φέτος, η 41η 'Art Basel', μεγαλύτερη έκθεση διεθνώς, κατάφερε να προσελκύσει μεγάλο-συλλέκτες και εμπόρους έργων τέχνης από όλο τον κόσμο.

Στη Βασιλεία της Ελβετίας βρίσκονται αυτές τις μέρες και

Μichael Jackson Billy jean

Οι ταινίες της εβδομάδας


THE A-TEAM


Αμερικανική ταινία βασισμένη στην τηλεοπτική σειρά "The A-Team" της δεκαετίας του '80. τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Τζο Κάρναχαν και παίζουν οι Μπράντλεϊ Κούπερ, Λίαμ Νίσον, Τζέσικα Μπιλ, Πάτρικ Ουίλσον, Σάρλτο Κόπλεϊ, Κουίντον "Ράμπατζ" Τζάκσον.

Η ταινία μεταφέρει στους θεατές τα

Ξεπέρασε το ένα εκατομμύριο δολάρια ένα χειρόγραφο του Τζων Λένον


Για 1,2 εκατομμύρια δολάρια πωλήθηκε στη Νέα Υόρκη το χειρόγραφο του «A Day In The Life», ενός από τα πιο διάσημα τραγούδια των Beatles που δημιουργήθηκε από τον Τζων Λένον και τον Πωλ Μακάρτνι, όπως ανακοίνωσε

«Σνομπάρουμε» τα κάμπινγκ οι Έλληνες, προτιμούμε την... άνεσή μας στις διακοπές


Την άνεσή τους προτιμούν οι Έλληνες όταν πηγαίνουν διακοπές, επιλέγοντας να διαμένουν σε ξενοδοχεία και δωμάτια, παρά σε οργανωμένα κάμπινγκ. Αυτό προκύπτει από τα στοιχεία που ανακοινώθηκαν την Παρασκευή από την Eurostat και σύμφωνα με τα οποία το 2008, οι διανυκτερεύσεις σε οργανωμένα κάμπινγκ της Ελλάδας αντιπροσώπευαν μόλις το 2,4% των διανυκτερεύσεων παντός

Βουβουζέλα


Το όργανο του διαβόλου, το γνωρίσαμε στο «Μουντιάλ 2010 Νότιος Αφρική» , αν και έχω την υποψία ότι το ίδιο όργανο είναι που κάνει όλη τη φασαρία και στα γήπεδα της Ισπανίας.

Οι Αφρικανοί φίλοι μας, λαός γεννημένος με τη μουσική στο DNA του, παίζουν τις

Παρασκευή 18 Ιουνίου 2010

Κόκκινες γραμμές ............!!!!!



αφου ξεπεράσατε τις κόκκινες γραμμές, για ποιον λόγο δεν παραιτείσθε απο το Υπουργείο ??

Οχι άλλο  show !!!! ΕΛΕΟς !!!!!!!

Η κατάντεια του πολιτικού συστήματος .........!!!

foto....

Fotografia di Catherine Karnow, National Geographic  San Francisco, USA

Οι καλύτερες παραλίες του κόσμου με τα μπλέ νερά (National Geographic Usa)

SeychellesCittà del Capo, Sudafrica

Χωρίς λόγια...

Καθηγητής μαθηματικών...ποια μέθοδο χρησιμοποιει!

Pencil printer.......


Eκτυπωτής που χρησιμοποιεί ένα απλό μολυβί για να κάνει τη δουλειά. Αν κάνετε λάθος μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ενσωματωμένο σβηστήρι για να κάνετε τη σχετική διόρθωση. Αυτός ο

Νέου τύπου καταλύτης φέρνει πιο κοντά το φθηνό καύσιμο υδρογόνο


Το υδρογόνο έχει χαρακτηριστεί το ιδανικό εναλλακτικό καύσιμο του μέλλοντος, καθώς θα μπορούσε να αντικαταστήσει τους ολοένα μειούμενους υδρογονάνθρακες, ενώ δεν θα παρήγαγε ούτε το -υπαίτιο για την κλιματική αλλαγή- διοξείδιο του άνθρακα. Μέχρι σήμερα όμως

Η Toshiba φέρνει πιο κοντά τους κβαντικούς υπολογιστές

Μια νέα εφεύρεση της ιαπωνικής εταιρίας Τοσίμπα φέρνει ένα πιο βήμα κοντά στην υλοποίηση των περιπόθητων κβαντικών υπολογιστών. Πρόκειται για την ανακάλυψη μιας νέας μικροσκοπικής ηλεκτρονικής συσκευής, της Διόδου Εκπομπής Εναγκαλισμένου Φωτός (ELED), που μπορεί να παράγει το λεγόμενο (κβαντικά) «εναγκαλισμένο» (ή «περιπεπλεγμένο») φως.

Ερευνητές του ερευνητικού κέντρου της Toshiba Corp. στη

Γιατί καταναλώνω γλυκά και τι μπορώ να κάνω


Τι πρέπει να κάνω για να τρώω λιγότερα γλυκά

Προσπαθώ τα γεύματά μου να συνοδεύονται πάντα από φρούτα ή λαχανικά. Επίσης, αλλάζω το ψωμί, τα δημητριακά και τις φρυγανιές μου σε πολύσπορες ή ολικής άλεσης. Τα παραπάνω καθυστερούν την απορρόφηση του σακχάρου στο αίμα και κρατούν το σάκχαρο στο αίμα σε

Νέα τεχνική με βλαστοκύτταρα μπορεί να παράγει νέα δόντια μέσα σε εννιά εβδομάδες


Μία τεχνική, η οποία αναπτύχθηκε στο Tissue Engineering and Regenerative Medicine Laboratory, του Dr. Jeremy Mao στο Πανεπιστήμιο του Columbia, μπορεί να καθοδηγήσει βλαστικά κύτταρα, ώστε διατηρώντας τις μεταγραφικές τους ιδιότητες, να παραγάγουν ένα ανατομικά σωστό δόντι σε περίοδο 9 εβδομάδων από την εμφύτευση τους.

Άτομα με απώλεια δοντιών, τυπικά οδηγούνται σε

Ecofilms 2010(απο 22 μέχρι 27 Ιουνίου): Η Ρόδος στο κέντρο του κινηματογραφικού ενδιαφέροντος


Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Lov

Ολέθριο πέσιμο στον γύρο της Ελβετίας

Στο 11,7% αυξήθηκε η ανεργία στο πρώτο τρίμηνο του 2010, από 9,3% στο αντίστοιχο τρίμηνο του 2009. Πρόκειται για το υψηλότερο ποσοστό τριμήνου που έχει καταγραφεί από το 2000.


Πυρασφάλεια των δασών με συνταγή Πολυτεχνείου


Αισθητήρες στα δένδρα που καταγράφουν κάθε αλλαγή της θερμοκρασίας και στέλνουν μήνυμα στο κέντρο επιχειρήσεων, φράκτες που σταματούν τη φωτιά, αυτόνομα ηλεκτρονικά συστήματα διάγνωσης και επιβραδυντικά υλικά περιλαμβάνονται στο

Bugatti Veyron.....μοντέλο σε κλίμακα 1:18



απο χρυσό-πλατίνα-διαμάντια. Η αξία του φθάνει στα 2,400,000 euro ,περίπου !

Αυστρία---εκτροχιασμός τρένου

Φρούτα με ντιπ σοκολάτας


Υλικά

180 ml γάλα πλήρες

130 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά

1 κουτ. σούπας

Μείωση 59% στην αξία των ακάλυπτων επιταγών το Μάιο, τον περασμένο μήνα εκδόθηκαν συνολικά 15.917 επιταγές, μειωμένες κατά 53,34%, ενώ από την αρχή του έτους εκδόθηκαν 68.340 επιταγές.


Αρχίζουν να ελέγχουν + την Κύπρο οι Ευρωπαίοι..!


Για τρεις ακόμη χώρες εισηγείται η Επιτροπή των Βρυξελλών ώστε να ξεκινήσουν οι διαδικασίες για υπερβολικό έλλειμμα. Πρόκειται για τις Δανία, Κύπρο και Φινλανδία ανεβάζοντας τον αριθμό των κρατών που έχουν έλλειμμα πάνω από το 3% του ΑΕΠ στα 23.

"Τα μέτρα λιτότητας επιτείνουν τις οικονομικές αδυναμίες"


Σε συνέντευξή του στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας της Ζυρίχης "Tages - Anzeiger" για την παγκόσμια οικονομία, ο Αμερικανός οικονομολόγος και νομπελίστας Τζόζεφ Στίγκλιτς αναφέρεται, μεταξύ άλλων, και στην κρίση της ευρωπαϊκής οικονομίας, με το βασικό

"Πουλήστε τα αληθινά ασημικά" της Ελλάδας


Η ελληνική κυβέρνηση έχει ανακοινώσει την πρόθεσή της να αντλήσει τουλάχιστον 3 δισ. ευρώ από την πώληση μεριδίων του Δημοσίου σε εταιρίες εντός των επόμενων τριών ετών, προκειμένου να ευθυγραμμιστεί με τους όρους που έχουν θέσει η Ε.Ε. και το ΔΝΤ στο πλαίσιο του δανείου που έχει λάβει η χώρα.

Όμως, αντί να πουλήσει τα

Του Γιάννη Ιωάννου--Εθνος

Άφθονο νερό στο εσωτερικό της Σελήνης


Πολύ περισσότερο νερό απʼ ό,τι θα περίμενε κανείς υπάρχει στη Σελήνη, το οποίο πιστεύεται ότι βρίσκεται βαθιά κάτω από μεγάλο μέρος της επιφάνειας του δορυφόρου, σύμφωνα με πρόσφατη ανακοίνωση της Αμερικανικής Ακαδημίας Επιστημών.

Το νερό δεν είναι

Παγκόσμια Ημέρα κατά της Ερημοποίησης και της Ξηρασίας


Η μετατροπή των εύφορων εδαφών σε έρημο, με κύριο ένοχο τον άνθρωπο, πλήττει σοβαρά πάνω 100 χώρες στον κόσμο. Προκαλεί εξάντληση των διαθέσιμων αποθεμάτων νερού, διάβρωση και κατολίσθηση των εδαφών, καθώς και πλημμύρες.

Η ερημοποίηση της γης έχει ως συνέπειες, την

Τετάρτη 16 Ιουνίου 2010

Το νέο κέντρο ποδοσφαίρου της Nike στο Σοβέτο


Ένα νέο κέντρο ποδοσφαίρου στο Σοβέτο θα παρέχει ποιοτική προπόνηση και καθοδήγηση, καθώς και ενημέρωση-εξετάσεις σχετικά με τον ιό HIV/AIDS

Ο ποδοσφαιριστής Alexandre Pato και ο πρώην διεθνής παίκτης της Εθνικής Ομάδας της Νοτίου Αφρικής Shaun Bartlett ένωσαν σήμερα τις δυνάμεις τους με τη NIKE Inc., τη μεγαλύτερη εταιρεία ποδοσφαιρικών ειδών στον κόσμο, για τον εορτασμό της ολοκλήρωσης του νέου

USA VS ENGLAND LEGO SOCCER

foto......

Μέτρα πρόληψης πνιγμων


Ποτέ μην αφήνετε το παιδί σας χωρίς επίβλεψη μέσα ή κοντά σε νερό!




Μη χρησιμοποιείτε συσκευές επίπλευσης (μπρατσάκια, φουσκωτές. κουλούρες κλπ) ως υποκατάστατα της επίβλεψης.




Φροντίστε να μάθει το παιδί σας κολύμβηση όσο το

Πένες με μαϊντανό και σοταρισμένες ροδέλες κολοκυθιού

Mπιφτέκια με λαχανικά

Ειδη μπύρας


• Αφροζύμωτες μπύρες είναι οι: Ale (mild, strong, pale, brown, bitter), Stout, Porter, Weissbier, Koelsch, Altbier, Trappiste, Abbaye

• Βυθοζύμωτες μπύρες είναι οι: Lager (κοινές Lager, Pils, Dortmund), Wiener, Muenchner (Munich), Bock, Maerzen.

• Μπύρες φυσικής ζύμωσης είναι οι: Lambic, Gueuze, Faro.

beer.gr

Γίνε ειδικός στη μπύρα σε 10 λεπτά


Θα σας κάνω ειδικούς στη μπύρα σε 10 μόνο λεπτά. Αλήθεια! Παρότι η μπύρα είναι ένα από τα πιο παλιά και περίπλοκα θέματα σε ολόκληρο τον τομέα των τροφίμων και ποτών, όταν διαβάσετε το άρθρο αυτό θα έχετε εξοικειωθεί με τη μπύρα, θα έχετε επιλέξει τον αγαπημένο σας τύπο μπύρας και θα μπορείτε να κάνετε επιτυχημένους συνδυασμούς μπύρας με φαγητό.

Έχουμε όμως διανύσει τα πρώτα δεκαπέντε δευτερόλεπτα ήδη, οπότε ας ξεκινήσουμε.

η συνέχεια στο....  www.beer.gr

Τρίτη 15 Ιουνίου 2010

Σκίτσο του Ανδρεα Πετρουλακη από την "Καθημερινή"

Tips για εξοικονόμηση ενέργειας στο κινητό


Γιατί αγχώνεστε κάθε φορά που ακούγεται ο ενοχλητικός ήχος χαμηλής μπαταρίας του κινητού σας; Δείτε πιο κάτω πώς μπορείτε απλά να εξοικονομήσετε ενέργεια στο κινητό σας τηλέφωνο:

- Ελαττώστε τη φωτεινότητα της οθόνης στο

Προστασία στο parking......



Σίγουρα είναι πατέντα + μπραβο του !!!!!!

Ποδήλατο στο Park di Livigno(SO)

Οινόπνευμα μπλέ


Σαρανταποδαρούσες-μαμούνια-κατσαρίδες-διάφορα έντομα ενοχλητικά κοκ
τα ψεκαζετε με οινόπνευμα μπλέ (δεν κοστίζει) + ΤΕΛΟς !

Χρήσιμα.........


Εχει μύγες στο δωμάτιο;


Κόψτε λεμόνι σε ροδέλες και καρφώστε επάνω

Το ήξερες ?



Τη δεκαετία του '80 η ρατσιστική κυβέρνηση της Νότιας Αφρικής απαγόρευσε το τραγούδι των Pink Floyd «Another Brick In The Wall», επειδή το χρησιμοποιούσαν ως ύμνο οι μαύροι μαθητές.

Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου


Κάθε χρόνο στις 15 Ιουνίου γιορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Ανέμου για την ευαισθητοποίηση του παγκόσμιου κοινού σχετικά με τις ωφέλειες που προκύπτουν για το περιβάλλον από τη χρήση της Αιολικής ενέργειας.

Η πρωτοβουλία ανήκει στην Ευρωπαϊκή Ένωση Αιολικής Ενέργειας (EWEA) και το Παγκόσμιο Συμβούλιο Αιολικής Ενεργείας (GWEC).

H χώρα μας, πλούσια σε ανέμους, βρίσκεται ακόμη πολύ πίσω στη χρήση της αιολικής ενέργειας, καθώς η παραγόμενη ενέργεια μόλις που φθάνει τα 1000 μεγαβάτ.



Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας


Η 15η Ιουνίου έχει καθιερωθεί ως Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας, με πρωτοβουλία της Assisted Conception Taskforce (ACT) και αποτελεί μέρα ενημέρωσης για την υπογονιμότητα των ζευγαριών.

Παγκοσμίως, 90 εκατομμύρια ζευγάρια αντιμετωπίζουν κάποιο