ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

la vera pizza margherita

Αστείος καταναλωτής

Το κινούμενο σχέδιο εκφράζει την αστεία όψη ενός καταναλωτή που σαν μικρό παιδί μια ζωή κλαίει για την «πιπιλά» του. Ο καθένας μας έχει βιώσει τέτοια παραδείγματα όταν δηλαδή κλαιγόμαστε για μια ψευτοανάγκη και έπειτα μας βουλώνουν το στόμα με κούφια και ανούσια πράγματα .


H ιστορία του Cap + Trade.....

 ....είναι μία παρουσίαση με γρήγορο ρυθμό, εξετάζει την κύρια λύση για το κλίμα . Η οικοδεσπότης Annie Leonard εισάγει τους ενεργειακούς "εμπόρους" και τους χρηματοδότες της Γουώλ Στρητ στην καρδιά αυτού του σχεδίου και αποκαλύπτει τις διαβολικές λεπτομέρειες για τις τρέχουσες προτάσεις του Cap & Trade: ελεύθερες άδειες στους μεγάλους μολύνοντες, τα πλαστά όφσετ και την απόσπαση της προσοχής από αυτό που χρειάζεται πραγματικά για να αντιμετωπιστεί η κρίση για το κλίμα. Εάν έχετε ακούσει για το Cap & Trade, αλλά δεν είστε βέβαιος πώς λειτουργεί (ή ποιος ωφελείται), αυτή είναι η ταινία είναι για εσάς.


f1

επιτελους !!! απο σημερα στον Alpfa θα βλεπουμε την f1 bravo !!

To Παπάκι και το Παπάκι...



Αναρωτηθήκατε ποτέ γιατί το @ διαβάζεται "παπάκι" και όχι λαγουδάκι ή προβατάκι?





Η ιστορία μας ενημερώνει ότι

Χριστος Ανεστη

Παρασκευή 2 Απριλίου 2010

foto

To Barbecue


Σ'αυτήν την δραστηριότητα αξιοποιούνται τα ταλέντα της μαγειρικής ενός αληθινού άνδρα. Μόλις ένας άνδρας δηλώσει εθελοντής να κάνει αυτό το είδος μαγειρικής, η αλυσίδα γεγονότων ακολουθεί ως εξής:


Ο ΑΝΔΡΑΣ

1. Ο άνδρας βγάζει την ψησταριά

Οι 10 κορυφαίες φάρσες όλων των εποχών



Μπορεί να υπάρχουν πολλά διαφορετικά μουσεία σ’ όλο τον κόσμο. Σίγουρα όμως ένα από τα πιο πρωτότυπα είναι το μουσείο φάρσας, το οποίο έχει ως έδρα του την Καλιφόρνια των Η.Π.Α Πρωταπριλιά σήμερα και σας παρουσιάζουμε τις κορυφαίες φάρσες όλων των εποχών σύμφωνα με το μουσείο της Καλιφόρνιας.

Spread...............

Real Time Spread 10ετούς ομολόγου 344,5 20:01

να θυμισω ,οτι στις ηταν 336,4 !!!!!!!!!!!!!!!! .......??????????

Τετάρτη 31 Μαρτίου 2010

Πρώτοι στις Porsche Cayenne οι Έλληνες



Το μεγαλύτερο κατά κεφαλήν ποσοστό αυτοκινήτων Πόρσε Καγιέν σε όλη την Ευρώπη, έχει η χώρα μας,

Πλοίο...Οδοντόβουρτσα!

Το παράξενο αυτό πλοίο ονομάζεται Floating Instrument Platform (FLIP) και χρησιμοποιείται για ωκεανογραφικούς σκοπούς. Όπως θα δείτε στο βίντεο και τις είκονες που ακολουθούν, το ιδιαίτερο αυτό πλοίο με σχήμα που μοιάζει με οδοντόβουρτσα, έχει την εντυπωσιακή ικανότητα να “στρίβει” σε κάθετη θέση με το μεγαλύτερο μέρος του να βυθίζεται, προσφέροντας του όμως ισορροπία. Κι αν αναρωτιέστε τι συμβαίνει με

χωρίς λόγια..........

Κατακραυγή για τα νεκρά μωρά σε ποταμό της Κίνας

Δημόσια κατακραυγή προκάλεσε η αποκάλυψη ότι δύο εργαζόμενοι ενός νοσοκομείου της πόλης Ζινίνγκ, στα ανατολικά της Κίνας, πέταξαν 21 νεκρά έμβρυα στην όχθη ενός ποταμού. Οι δύο άνδρες ..

Ανθρώπινη θηριωδία με καρέτα-καρέτα στη Μύκονο

Η ανθρώπινη βαρβαρότητα και ο σαδισμός προς τα ζώα πάντα βρίσκει τρόπους να εκπλήσσει. Αυτή τη φορά θύμα της ανθρώπινης θηριωδίας ήταν μια θαλάσσια χελώνα που βρέθηκε να κολυμπάει σε άθλια κατάσταση μέσα στο Παλαιό Λιμάνι της Μυκόνου.



Η καρέτα- καρέτα

«Συγγνώμη» για τη σφαγή στη Σρεμπρένιτσα ζητά η Σερβία















(Σρεμπένιτσα, πίνακας του Safet Zec)



Το κοινοβούλιο της Σερβίας ενέκρινε χθες ψήφισμα με το οποίο καταδικάζει τη σφαγή περίπου 8.000 μουσουλμάνων Βόσνιων στη Σρεμπρένιτσα τον Ιούλιο του 1995, και ζητάει συγγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων για αυτή, μετά από πολλά χρόνια που οι Σέρβοι

Τη μεγαλύτερη ενέργεια επιτάχυνσης σωματιδίων πέτυχε σήμερα ο LHC

Υπεύθυνοι του προγράμματος CERN ανακοίνωσαν σήμερα πως ο μεγάλος επιταχυντής αδρονίων (LHC) σημείωσε σήμερα τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ενέργειας για την επιτάχυνση των δεσμών πρωτονίων που έχει επιτύχει μέχρι σήμερα ίση

Ξέρατε ότι...

Η φράση «έφαγε χυλόπιτα» προέρχεται από το παρασκεύασμα χυλού που έδιναν παλιά οι ψευτογιατροί για τον περιορισμό του καημού των ερωτευμένων!



Η φράση «του πήρε τον αέρα» προέρχεται

Πως αντιδρά το κάθε ζώδιο μετά το σεξ (;)

ΚΡΙΟΣ: Ωραία, πάμε πάλι από την αρχή...


ΤΑΥΡΟΣ: Πείνασα, πιάσε

Λούστηκε μετά από ...26 χρόνια

Ο κύριος Luo Shiyuan, από το χωριό Red Flag, έχει μαλλιά μήκους δύο μέτρων και γενειάδα μήκους 1.5 μέτρου!


Το σαμπουάν δεν

spread......

Real Time Spread 10ετούς ομολόγου : 336,4 11:13