ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Σάββατο 11 Δεκεμβρίου 2010

Οι γελοιογραφίες......

Τα 30 + 1 καλύτερα freeware προγράμματα

Best Christmas Wallpapers

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν. Μπορεί να μην έχετε στολίσει ακόμα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο σαλόνι σας αλλά ποτέ δεν είναι πολύ νωρίς να στολίσετε το υπολογιστή σας επιλέγοντας ένα Χριστουγεννιάτικο Wallpapers. Μαζέψαμε λοιπόν για εσάς τα καλύτερα Χριστουγεννιάτικα Wallpapers που μπορέσαμε να βρούμε στο Internet και σας τα παρουσιάζουμε εδώ.
Η διαδικασία εγκατάστασης είναι απλή ακολουθήστε το link για να δείτε την εικόνα στο κανονικό της μέγεθος. Μετά το μόνο που έχετε να κάνετε είναι δεξί κλικ πάνω της και να επιλέξετε "Set as Desktop background" αν χρησιμοποιείτε Firefox ή "Set as background" αν χρησιμοποιείτε Internet Explorer.
Get in the Christmas spirit and enjoy!
Christmas Wallpapers
Christmas Wallpapers

Λιανικό εμπόριο

Σημαντικές απώλειες καταγράφει  το οργανωμένο λιανεμπόριο, με τα σούπερ μάρκετ να χάνουν κέρδη περίπου 23% αλλά να καταφέρνουν να διατηρούν σε αυτή τη φάση τους τζίρους τους στα ίδια επίπεδα κερδίζοντας έτσι μερίδια στην αγορά έναντι των μικρότερων επιχειρήσεων


                                    συνέχεια

Μειώνονται οι επιχειρηματίες στην Ελλάδα



Μείωση της πρόθεσης έναρξης επιχειρηματικής δραστηριότητας το 2009 και το 2010 καθώς και μείωση της χρηματοδότησης των επενδυτικών σημείων από τις τράπεζες με κάλυψη του ελλείμματος από τον οικογενειακό κορβανά καταγράφει η ετήσια έρευνα επιχειρηματικότητας του ΙΟΒΕ.


Οι επίδοξοι επιχειρηματίες, όσοι δηλαδή βρίσκονται στα αρχικά στάδια έναρξης επιχειρηματικής δραστηριότητας ή διατηρούν εταιρία που δεν έχει κλείσει ακόμη τριετία, μειώθηκαν το 2009 στο 8,8% επί του συνολικού πληθυσμού από 9,9% το 2008, ενώ το

Με κολεκτίβες απαντούν οι νέοι στην κρίση



Ο συνεταιρισμός, το «Παγκάκι» είναι ένα μικρό καφενείο που διοικεί και δουλεύει μια μικρή ομάδα νέων




3 απλές συμβουλές για να χάσεις βάρος χωρίς δίαιτα!



Εάν θέλεις να χάσεις μερικά κιλά χωρίς ν’ αλλάξεις τα πάντα στη διατροφή σου, μπορείς απλά να εστιάσεις σε 3 βασικά σημεία που θα σε βοηθήσουν να μειώσεις την πρόσληψη θερμίδων.

Σημείο Πρώτο: Φάε ό,τι θέλεις αρκεί να έχεις ήδη

Στη δημοσιότητα το νέο μνημόνιο - ζητά νέα μέτρα από τον Μάρτιο του 2011

 

                                 συνέχεια

Η Qatar Foundation οριστικά χορηγός της Μπαρτσελόνα



Μετά από 111 χρόνια ιστορίας, η φανέλα της Μπαρτσελόνα αποκτά χορηγό. Ο καταλανικός σύλλογος ανακοίνωσε τη συμφωνία με την εταιρία Qatar Foundation, αρχής γενομένης από το επόμενο καλοκαίρι, που θα της αποφέρει 170 εκατομμύρια ευρώ για πέντε χρόνια.


Ο αντιπρόεδρος των Μπλαουγκράνα, Χαβιέρ Φάους, εξήγησε ότι

Boney M - Mary's Boy Child / Oh My Lord

Το 3ο .....χέρι.....!!

Κλειστές οι τράπεζες στις 14 + 15 -12 - 2010


Τα ενεργειακά ποτά μας κάνουν… αλκοολικούς



Μια νέα έρευνα διεξήγαγαν αμερικανοί επιστήμονες σχετικά με τα energy drinks και τη σχέση του με τα αλκοολούχα ποτά. Σύμφωνα με τα νέα δεδομένα, κάποιος που καταναλώνει σε τακτά διαστήματα ενεργειακά ποτά, είναι πιθανόν να οδηγηθεί εύκολα

Tips για λευκά δόντια



Τα δόντια σας είναι κίτρινα και δεν έχετε αρκετά λεφτά για να απευθυνθείτε στον οδοντίατρο για λεύκανση; Υπάρχει λύση και είναι σχεδόν ανέξοδη. Αρκεί να ψάξετε στα

Η στάση των νέων σε «ακατάλληλα» σάιτ


Ερευνα του Τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ αλλάζει τα δεδομένα...



Simon Phillips - Incredibly Creative Drumsolo

Κλειστά τα εμπορικά την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου


Τιτανικός - το μόνο υπάρχον βίντεο του πλοίου (1911)




>στο video βλέπουμε το πλοίο υπό κατασκευή στο λιμάνι του Μπέλφαστ το 1911
>ο Τιτανικός βυθίστηκε τον Απρίλιο του 1912,παίρνοντας μαζί του 1.517 ανθρώπους
>Το μοιραίο λάθος 

Σκάκι

Σε στυλ maya , το θρυλικό μοντέλο εκτίθεται στο μουσείο λαϊκής τέχνης στη πόλη του Μεξικού

Δημοπρασία φάτνης από τον arcivescovo di Milano Dionigi Tettamanzi

Milano - έπεσε μια καρδιά Swarovsky , τραυματίζοντας μια κυρία 70 ετών

Cappuccino Coast - Ένα εκπληκτικό φυσικό φαινόμενο








Ονομάζεται Cappuccino Coast (εξαιτίας της εμφάνισης του) και δημιουργείται πολύ σπάνια. Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες είναι από την ακτή του Cape Town, κατά την διάρκεια μιας ισχυρής καταιγίδας.

Κατασκευές.......

Δυσκολεύεστε να παραγγείλετε;

Νιώθετε μπερδεμένοι και δυσκολεύεστε να παραγγείλετε κάθε φορά που βρίσκεστε σε ένα εστιατόριο; Μήπως τελικά, οι προσφερόμενες επιλογές είναι τόσο πολλές που περισσότερο σας μπερδεύουν, παρά σας διευκολύνουν; Με αυτές τις απλές συμβουλές από το αγγλικό site της The telegraph, δεν θα το ξαναπάθετε!


Μιλήστε στο σερβιτόρο

Όταν βγαίνετε έξω για φαγητό δε

Σώστε τα δέντρα σώζοντας τα έγγραφά σας ως αρχεία .wwf

Δεν είναι απαραίτητο να οδηγείτε υβριδικό αυτοκίνητο ή να εγκαταστήσετε ηλιακούς συλλέκτες στο σπίτι σας - ακόμη τουλάχιστον. Για να σώσετε τον πλανήτη, μπορείτε να θέσετε σε πρώτη φάση λιγότερο φιλόδοξους, αλλά εξίσου σημαντικούς στόχους. Μπορείτε να αρχίσετε σώζοντας με διαφορετικό

Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου 2010

Τουρκικό real estate σε Μύκονο και άλλα νησιά

Η Μύκονος, η Ρόδος και το νησί της Ναυσικάς είναι τρία από τα 18 νησιά στα οποία θέλει να αγοράσει ακίνητα για λογαριασμό πελατών της τουρκική εταιρεία real estate, όπως δηλώνει ο ιδιοκτήτης της στον τουρκικό Τύπο.
Ο Μπαρίς Αϊντίν, ιδιοκτήτης της

Λειτουργικό αντίγραφο του Μηχανισμού των Αντικυθήρων από Lego



Ο Andrew Carol, σχεδιαστής και μηχανικός της Apple, προχώρησε στην κατασκευή ενός λειτουργικού αντιγράφου του, χρησιμοποιώντας 1.500 εξειδικευμένα κομμάτια και 110 γρανάζια lego (Lego Technic)




Παιχνίδι: Santa Caught Christmas



Άλλο ένα Χριστουγεννιάτικο παιχνιδάκι. Αυτή τη φορά παίρνετε τον ρόλο του Santa Claus και πρέπει να βάλετε τα δώρα που πέφτουν στο έλκηθρό σας! Παίζετε με τα βελάκια και για να τα αφήσετε στο έλκηθρο, απλώς πάτε δίπλα του. Καλή διασκέδαση…




Παλιές ελληνικές διαφημιστικές αφίσες

Διαφημίσεις από μια άλλη εποχή χωρίς τηλεόραση, τότε που οι καταχωρήσεις στα έντυπα αλλά και οι αφίσες σαν αυτές που παρουσιάζουμε ήταν το σημαντικότερο μέσο προβολής. Κάποια από τα διαφημιζόμενα προϊόντα δεν υπάρχουν ενώ άλλα αναφέρονται σε πολύ γνωστές φίρμες. Οι παλιοι σίγουρα θα θυμούνται κάποια από αυτά!
Perierga.gr - Παλιές ελληνικές διαφημίσεις!

Η κρουαζιέρα του τρόμου

Η Βίβλος είναι το βιβλίο με τις περισσότερες πωλήσεις στον κόσμο!


Το ακριβότερο βιβλίο του κόσμου




Ένα από τα λίγα ιδιωτικά αντίγραφα του πλούσια εικονογραφημένου βιβλίου του John James Audubon με τίτλο «Πουλιά της Αμερικής» πωλήθηκε για 8,6 εκ. ευρώ στο Λονδίνο, σπάζοντας κάθε ρεκόρ τιμής για ένα τυπωμένο βιβλίο.
Το τετράτομο βιβλίο, ένα από τα μόλις 11 αντίτυπα που βρίσκονται σε χέρια ιδιωτών αγοράστηκε από τον έμπορο Michael Tollemache, ο οποίος αφού κέρδισε τη δημοπρασία περιέγραψε την αξία του βιβλίου ως «ανεκτίμητη».
Συνολικά, 119 αντίτυπα του βιβλίου είναι γνωστό ότι υπάρχουν. Το βιβλίο περιέχει 1.000 παραδείγματα από περίπου 500 είδη πτηνών και ο Audubon χρειάστηκε 12 χρόνια για να το ολοκληρώσει.
Ο Audubon, ο οποίος πέθανε το 1851, ήταν διάσημος φυσιοδίφης και αναφέρεται τρεις φορές στο έργο του Κάρολου Δαρβίνου «Η Καταγωγή των Ειδών».

Πώς λειτουργεί: πολιτική ασύλου της ΕΕ


Η ελεύθερη κυκλοφορία αμφισβητείται, και οι μετανάστες χρειάζονται να καλύψουν τις ελλείψεις εργατικού δυναμικού. Έχει η Ευρώπη μια συντονισμένη στρατηγική για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα θέματα;

Καταργείται από 2013 το τραπεζικό απόρρητο στην Ε.Ε



Μετά από διαπραγματεύσεις δύο χρόνων οι υπουργοί Οικονομικών της Ε.Ε. κατέληξαν την Τρίτη σε συμφωνία, στα πλαίσια καταπολέμησης της εξωσυνοριακής φοροδιαφυγής, να καταργήσουν το τραπεζικό απόρρητο. 

Οι δύο χώρες που αντιδρούσαν, Αυστρία και Λουξεμβούργο που

Οι πολιτικοί πρώτοι στη λίστα της διαφθοράς



«Η μάχη κατά της διαφθοράς είναι εθνική υπόθεση» τόνισε στο μήνυμά του χθες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα κατά της διαφθοράς. 
Σύμφωνα με το Παγκόσμιο Βαρόμετρο της διαφθοράς που δημοσιεύθηκε χθες στις Βρυξέλλες το 98% των Ελλήνων θεωρούν ότι η

Το παπί......



ΩΡΑ 07:00 ΓΕΡΜΑΝΙΑ - Τα παπάκια κολυμπάνε στο κρύο - REUTERS



Απεργία στα Μέσα Μεταφοράς Τρίτη 14 και Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου


Duran Duran - Union Of The Snake

Ο... νόμος της νύχτας στα φωτοβολταϊκά



Ο νόμος της νύχτας και των μπράβων που πουλάνε προστασία δεν αποτελεί αποκλειστικό προνόμιο των κέντρων διασκέδασης, αλλά έχει «μολύνει» και την μόδα της εποχής την πράσινη ανάπτυξης. 

Αυτό τουλάχιστον προκύπτει από πρόσφατο δημοσίευμα τοπικής εφημερίδας στην Κρήτη που φέρνει στο

Κάποιοι τίτλοι , με σχέση τα εργασιακά........




Αρμαγεδδών στις εργασιακές σχέσεις


Στο έλεος του Μνημονίου και του

Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν - σαν σήμερα 10-12-1893.....




Σαν σήμερα πριν 116 χρόνια ο Χαρίλαος Τρικούπης είπε το ιστορικό"Δυστυχώς Επτωχεύσαμεν"Ας κάνουμε μια μικρή ιστορική αναδρομή ανακοινώνοντας την χρεωκοπία της Ελλάδας.

Ο Χαρίλαος Τρικούπης γίνεται

Ο Δημήτρης Παπαιωάννου μιλάει ανοιχτά για την ομοφυλοφιλία του



“To να είσαι gay δεν είναι ιδιότητα, προτέρημα ή παράσημο. Είναι η ερωτική σου επιλογή. Δε σημαίνει κάτι αξιόλογο για τον άνθρωπο” τονίζει σε συνέντευξή του στο περιοδικό “People” ο Δημήτρης Παπαιωάννου.



Ο γνωστός σκηνοθέτης, ο οποίος έχει δηλώσει ανοιχτά

Οι γελοιογραφίες......

του ΚΥΡ - ΤΟ ΒΗΜΑ

Σύγχρονο ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΟ λεξικό!

Επιθέσεις χάκερ σε MASTERCARD, VISA σε αντίποινα για τον πόλεμο στο WIKILEAKS



Στο στόχαστρο των χάκερ βρέθηκαν η MASTERCARD και η VISA σε αντίποινα για τη διακοπή της συνεργασίας τους με το WIKILEAKS.

Οι χάκερ κατόρθωσαν να μπλοκάρουν τους ιστότοπους των δυο καρτών καθιστώντας αδύνατες τις ηλεκτρονικές συναλλαγές για πολλές ώρες.
Μιλώντας σε εκπομπή του ραδιοφώνου του BBC άγνωστος με το ψευδώνυμο «Ψυχρός», ισχυρίστηκε ότι η επίθεση αυτή γίνεται για την προστασία του διαδικτύου από τη λογοκρισία.
«Είμαστε χιλιάδες», δήλωσε ο άγνωστος, «και αγωνιζόμαστε για να περισώσουμε την ελευθερία έκφρασης στο διαδίκτυο, η οποία, τα τελευταία χρόνια, έχει μπει στο στόχαστρο των κυβερνήσεων. Έχουμε πόλεμο δεδομένων», κατέληξε.
Ειδικοί σε θέματα ασφάλειας του διαδικτύου επισήμαναν ότι για την επιτυχία του εγχειρήματος της επίθεσης στη MASTERCARD χρειάστηκε η συντονισμένη δράση 400 τουλάχιστον χάκερ. Στη VISA το εγχείρημα ήταν ακόμα πιο δύσκολο, καθώς χρειάστηκε αν συντονιστούν 2000 άτομα.
apokalypseis

από το ΠΟΝΤΙΚΙ

Ξέρετε τι σημαίνουν τα παρατσούκλια των κατοίκων από διάφορες πόλεις της Ελλάδας;



Σίγουρα θα έχετε ακούσει πάρα πολλά παρατσούκλια για τους κατοίκους από διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Ξέρετε όμως τι σημαίνουν; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε…


Κως – Μπόχαλοι
Προέρχεται από την τοπική διάλεκτο στην οποία το μπουκάλι το λένε μποχάλι.
Ρόδος – Τσαμπίκοι
Από το γνωστό

Η χορωδία του… στηθόδεσμου!



Την παράσταση κλέβει η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση γνωστού οίκου εσωρούχων στη Βρετανία: μοντέλα φορώντας μόνο τα σέξι εσώρουχα τους, ξαπλώνουν πάνω σε ένα τεράστιο πληκτρολόγιο και παριστάνουν τις νότες, παίζοντας χριστουγεννιάτικες μελωδίες


                                                 συνέχεια

Κομισιόν: Μόνοι σας βάλατε φωτιά στα spreads!



Η ανακοίνωση της κυβέρνησης τον Οκτώβριο του 2009 ότι το πραγματικό δημοσιονομικό έλλειμμα της χώρας ανέρχεται σε 12,7% του ΑΕΠ, προκάλεσε την αναρρίχηση των επιτοκίων δανεισμού στην Ελλάδα και γενικά τα προβλήματα με τις αγορές, σύμφωνα με έκθεση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.








Από τη συνάντηση τον Οκτώβρη του 2009 η φωτογραφία των Γιουνκέρ - Παπακωνσταντίνου, όπου ανακοινώθηκε έλλειμμα της τάξης του 12,7%



Η έκθεση εκπονήθηκε ύστερα από αίτημα που υπέβαλαν το Μάρτιο του 2010 η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκελα Μέρκελ, ο Γάλλος πρόεδρος Νικολά Σαρκοζί, ο πρόεδρος της Ευρωζώνης Ζαν-Κλοντ Γιουνκέρ και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.
Η ανακοίνωση για έλλειμμα της τάξης του 12,7% έγινε τον

Παχυσαρκία στην Ευρώπη

Παγκόσμια εξάπλωση της διαφθοράς


                                                                         συνέχεια

Οι ταινίες της εβδομάδας



Κινηματογραφικός πυρετός επικρατεί εν όψει της εορταστικής περιόδου. Πολλές είναι οι επιλογές για αυτή την εβδομάδα, από το «Αttenberg» της Αθηνάς Τσαγγάρη και τον ασιατικό κινηματογράφο, ως τα θρίλερ αγωνίας και τα παιδικά 3D




Παγκόσμια Ημέρα Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων σήμερα

Υπαίθριες τουαλέτες....

τις συναντάμε  σε  festival - συναυλίες....

Όμορφος κόσμος.......

πυραμίδες της Αιγύπτου

f1 - τα καλύτερα προσπεράσματα

Κάτω απο το Λας Βέγκας




Βαθιά κάτω απο τα λαμπερά φώτα του Λας Βέγκας κρύβεται ένας σκοτεινός λαβύρινθος απο υπόγειες σήραγγες υπονόμων. Αυτά τα 321 χιλιόμετρα υπονόμων αποτελούν το σπίτι μιας μυστικής κοινότητας περίπου χιλίων άστεγων ανθρώπων που διαβιώνουν στην κοιλιά της μεγάλης πόλης.
Παρά το ρίσκο για αρρώστιες, δηλητηριώδης αράχνες αλλα και το νερό των υπονόμων που μπορεί να τους παρασύρει, πολοί απο τους ανθρώπους των υπονόμων έχουν δημιουργήσει μικρούς καταυλισμούς με έπιπλα, στολίδια, και ράφια γεμάτα αντικείμενα. Καποιοι, όπως ο Steven και η φίλη του Kathryn, έχουν επιπλώσει το σπίτι τους με ιδιαίτερη φροντίδα – Το “σπιτι” των 37 τ.μ. που έχουν, διαθέτει ένα διπλό κρεβάτι, μια ντουλάπα ακόμα και μια βιβλιοθήκη. Οι κάτοικοι των υπονόμων έχουν φτιάξει ντουλάπες για τα ρούχα τους αλλα και έπιπλα για να κάνουν τον υπόγειο κόσμο τους πιο φιλικό και ευχάριστο.
Οι περισσότεροι άνθρωποι που ζούν εκεί είναι άτομα που έχουν χάσει τη δουλειά τους, βετεράνοι πολέμου που υποφέρουν απο μετατραυματικό στρες, χρήστες ναρκωτικών, ακόμα και εγκληματίες. Κερδίζουν τα χρήματά τους απο την πόλη της υπερβολής που βρίσκεται απο πάνω τους, είτε με το να

Νέοι υπολογισμοί φέρνουν τη στάθμη της θάλασσας να έχει ανέβει 120 μέτρα σε 19.000 χρόνια




iceflowΕπιστήμονες εκτίμησαν ότι το επίπεδο της θάλασσας ανέβηκε κατά μέσο όρο 1 μέτρο ανά αιώνα, στο τέλος της τελευταίας Εποχής των Παγετώνων, με διακοπές από γρήγορα «άλματα» στη διάρκεια των οποίων ανέβαινε η στάθμη έως και 2,5 μέτρα ανά αιώνα.
Ένα ρεύμα νερού από λιωμένο πάγο ρέει σε ένα μεγάλο βαθύ ρέμα στη ζώνη αποκόλλησης του στρώματος πάγου της Γροιλανδίας. Νέοι υπολογισμοί την άνοδο της στάθμης της θάλασσας στο τέλος της τελευταίας Εποχής των Παγετώνων
Τα ευρήματα θα βοηθήσουν στην αποκάλυψη του πως αποκρίνεται η ωκεάνια κυκλοφορία και το κλίμα, σε μεγάλες εισροές νερού από

Η μέτρηση της ακτίνας της Γης, της Σελήνης και του Ήλιου από τον Ερατοσθένη



Εκτός από την ακτίνα της Γης ο Ερατοσθένης προσδιόρισε την καμπυλότητα του ελλειψοειδούς, μέτρησε την απόκλιση του άξονα της Γης με μεγάλη ακρίβεια δίνοντας την τιμή 23° 51′ 15", κατασκεύασε έναν αστρικό χάρτη που περιείχε 675 αστέρες, πρότεινε την προσθήκη στο ημερολόγιο μίας ημέρας ανά τέσσερα χρόνια και προσπάθησε να συνθέσει μία ιστορία βασισμένη σε ακριβείς ημερομηνίες




Πέμπτη 9 Δεκεμβρίου 2010

Τα 10 πιο ακριβά προϊόντα στην ΕΕ τα πληρώνουν Έλληνες



Τον Οκτώβριο στην Ελλάδα ο πληθωρισμός έφτασε στο 5,2%, σημειώνοντας ρεκόρ σε σχέση με τα άλλα κράτη της Ε.Ε, όπου ο πληθωρισμός ανήλθε στο 1,9%.


Οι Έλληνες ήρθαν τον Οκτώβριο αντιμέτωποι με τις μεγαλύτερες αυξήσεις τιμών μεταξύ της Ε.Ε. σε δέκα προϊόντα.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της

P. Thomsen: "Δεν συστήσαμε μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα"



"Δεν συστήσαμε μειώσεις μισθών στον ιδιωτικό τομέα"






Σκόρδο κατά της υπέρτασης, αλλά σε μορφή συμπληρώματος




Αυστραλοί επιστήμονες επιβεβαίωσαν τις υπάρχουσες έρευνες σύμφωνα με τις οποίες το σκόρδο είναι το αντίδοτο της υπέρτασης, αλλά με μία διαφορά, ότι θα πρέπει να είναι σε μορφή αποστάγματος. 

Τα αποτελέσματα της νέας

Επικίνδυνες οι δόσεις ακτινοβολίας στα οδοντιατρεία



Σύμφωνα με τους ειδικούς, οι δόσεις ακτινοβολίας από την αξονική τομογραφία κωνικής δέσμης γνάθων (cone-beam CΤ scanner) μπορεί να προκαλέσουν βλάβες στο γενετικό υλικό των κυττάρων και να δημιουργήσουν καρκίνους. 

Οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κίνδυνου, επισημαίνοντας ότι, τη στιγμή που οι ασθενείς υπόκεινται σε

Τι θα γινόταν εάν διαλυόταν η ευρωζώνη και η Γερμανία επέστρεφε στο μάρκο;



Η ανταγωνιστικότητα της γερμανικής οικονομίας θα μειωνόταν, οι διακοπές στην Ελλάδα θα ήταν φθηνότερες και η πτώχευση των προβληματικών χωρών της Ευρωζώνης θα ήταν βέβαιη.


Οι εξελίξεις στην Ευρωζώνη εντείνουν τους φόβους των Γερμανών για την σταθερότητα του κοινού νομίσματος και τροφοδοτούν διάφορα σενάρια αποχώρησης των προβληματικών χωρών της νότιας Ευρώπη από την ΟΝΕ, καθώς κρίνεται ότι

Επενδυτικός οδηγός επιβίωσης

              συνέχεια

Η Verbund αποχωρεί από την Ελλάδα



Μετά τη BP και τη Shell, άλλος ένας ξένος επενδυτής στην ενέργεια αδυνατεί να δραστηριοποιηθεί σε μια αγορά που χαρακτηρίζεται από ύφεση και αποχωρεί από τη χώρα. Ο λόγος για την Αυστριακή Verbund, που αιτήθηκε στη ΡΑΕ συναίνεση για την