ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Σάββατο 8 Ιανουαρίου 2011

Στο 1,20 + 1,40€ τα εισιτήρια στα ΜΜΜ από 1 Φεβρουαρίου 2011

Προελαύνει η γρίπη που προκαλεί το πανδημικό στέλεχος Η1Ν1 στην Ευρώπη

  συνέχεια

Κομοτηνή: Μείωση 40% στο τζίρο και 474 νέα λουκέτα

Snap - I've Got The power

Ace Of Base - All That She Wants

Madonna The 2011 Megamix

Χωρίς αμφιβολία , το ποδήλατο είναι η καλύτερη λύση για τις μετακινήσεις μας...

Πριν από έξι μήνες, οι Λονδρέζοι οδηγοί εκλήθησαν να λάβουν μέρος σε ένα φιλόδοξο πείραμα: να αφήσουν τα αυτοκίνητά τους, αλλά και τα μέσα μεταφοράς, και να νοικιάσουν ποδήλατο για τις μετακινήσεις τους στο κέντρο.
Το πρόγραμμα ονομάστηκε Barclays Cycle Hire (καθότι χορηγός είναι η ομώνυμη τράπεζα), όμως οι περισσότεροι το ξέρουν πλέον ως Boris Bikes, δηλαδή «ποδήλατα του Μπόρις», προς τιμήν του δημάρχου Τζόνσον.
Πέτυχε λοιπόν το πείραμα; Τα αποτελέσματα

Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Ένα σχολείο μοναδικό στον κόσμο, με την ονομασία "Αστεροσχολείο", αναπτύσσεται στην Υπάτη




Πρόκειται για ιδέα του καθηγητή Γεωλογίας Γιώργο Σφήκα, που λίγα χρόνια πριν συνταξιοδοτηθεί ο ίδιος και η σύζυγος του Κία Τζιώτζη, βιολόγος, αποφάσισαν να φύγουν από την Αθήνα και να επιστρέψουν στον τόπο καταγωγής τους, χρησιμοποιώντας την πολύχρονη εμπειρία τους.
 
Ο Γ. Σφήκας δίδασκε επί χρόνια αστρολογία κι από

Πραγματικότητα το Ελληνικό Μουσείο Αυτοκινήτου




Πραγματοποιήθηκαν τα επίσημα εγκαίνια του πολυχώρου Athenian Capitol και του Ελληνικού Μουσείου Αυτοκινήτου. Ο νέος πολυχώρος (Γ' Σεπτεμβρίου & Ιουλιανού) συνολικής επένδυσης 45 εκατ. ευρώ, με μικτή επιφάνεια που φτάνει τα 30.000 τμ από τον όμιλο Χαραγκιώνη, εκτιμάται ότι θα δέχεται περισσότερους από

Φέντερερ vs Ναντάλ παίζουν τένις στο νερό !



                                           συνέχεια

Πλατεία Ομονίας

 18

Το πρώτο σύστημα αυτόματης ενοικίασης ποδηλάτων δημόσιας χρήσης στην Κέρκυρα



Εγκαταστάθηκε και ξεκίνησε την πιλοτική του λειτουργία στην Κέρκυρα, το πρώτο σύστημα αυτόματης ενοικίασης ποδηλάτων δημόσιας χρήσης. Το σύστημα λειτουργεί υπό την αιγίδα του Δήμου Κερκυραίων. Το σύστημα EasyBike όπως αποκαλείται, περιλαμβάνει

Ελληνικά περιοδικά εποχής

Όταν οι μαθητές φορούσαν πηλήκιο

Δοκιμάστε το

Lov....

lov210.jpg

Γελοιογραφίες......

Οχι στις φωτογραφίσεις οδηγών, λέει η Αρχή Προσωπικών Δεδομένων



Σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «Ελευθεροτυπίας», η Αρχή δεν δίνει την άδεια για φωτογράφηση των οδηγών

  

Τυχαίο που γίνεται η συνάντηση στο Ερζερούμ ?



Ο χάρτης είναι τουρκικός και έχει κατατεθεί στο ΝΑΤΟ,κατά τη διάρκεια διαπραγματεύσεων για τη νέα δομή της Συμμαχίας. Αποκαλυπτικός για το πως φαντάζεται το Αιγαίο, η Άγκυρα. Χωρισμένο στη μέση.Οι κόκκινες γραμμές προσδιορίζουν τα τουρκικά σχέδια.

Ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου βρίσκεται σήμερα στο Ερζερούμ ,όπου και θα συναντηθεί με τον Ταγίπ Ερντογάν.
Το κλίμα που έχουν

Eπίθεση στον Αλέξη Παπαχελά σε ταβέρνα των Γρεβενών!

  συνέχεια

Πιείτε νερό


Θέλετε να χάσετε βάρος; Πιείτε νερό. Θέλετε να έχετε καλύτερο δέρμα; Πιείτε νερό.

Θέλετε να αυξήσετε τον μεταβολισμό σας, θέλετε να προστατεύσετε τις αρθρώσεις, θέλετε να βοηθήσετε στη μείωση και την αποβολή των τοξινών, τη χαλάρωση του δέρματος και της δυσκοιλιότητας; Πιείτε νερό.



Περισσότερο από το

Τα μυστικά της τηγανητής πατάτας ....



Η πατάτα αποτελεί μία από τις σημαντικότερες διατροφικές πηγές αμύλου, ενώ περιέχει πολύτιμες βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία και φυτικές ίνες. Η αλήθεια είναι ότι οι τηγανητές πατάτες -που συνήθως προτιμώνται έναντι των ψητών ή των βραστών- έχουν ενοχοποιηθεί ως «απαγορευμένο» τρόφιμο, αφού είναι έντονα συνδεδεμένες στο μυαλό μας με την αύξηση του σωματικού βάρους. Παρ' όλα αυτά, δεν

Ντακάρ σόου στην έρημο...

Μα που έβλεπε ο διαιτητής ?

O βόρειος μαγνητικός πόλος μετακινείται συνεχώς.......

  συνέχεια

Διάσωση ελαφιού ......

Μόλις 3.691 αυτοκίνητα πουλήθηκαν τον μήνα Δεκέμβριο στην χώρα μας!


Αλλάζει τα δεδομένα ο διαχωρισμός του παρόχου περιεχομένου από τον πάροχο δικτύου

Νέα δεδομένα στο χώρο των ηλεκτρονικών μέσων δημιουργούνται μετά την απόφαση της κυβέρνησης να διαχωρίσει τον πάροχο περιεχομένου από τον πάροχο δικτύου στο ψηφιακό περιβάλλον εκπομπών, κίνηση η οποία ανατρέπει ισορροπίες ετών και εισάγει νέους «παίκτες» στο ραδιοτηλεοπτικό περιβάλλον.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Flight Simulator της Microsoft X Gold

Ομπρέλα χ 2

Ενας πρώτος απολογισμός για τη λειτουργία του Μεγάλου Επιταχυντή Αδρονίων του CERN



Η εντυπωσιακή τοιχογραφία του Josef Kristofoletti στο κτίριο του «Ατλαντα», ενός ανιχνευτή που χρησιμοποιείται για την καταγραφή των τεκταινομένων στα πειράματα του CERN.




Η εντυπωσιακή τοιχογραφία του Josef Kristofoletti στο κτίριο του « Άτλαντα», ενός ανιχνευτή που χρησιμοποιείται για την καταγραφή των τεκταινομένων στα πειράματα του CERN




                                                         συνέχεια

Το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη σχεδιάζει να έρθουν απο την Ολλανδία πλοία-κοντέινερ με χωρητικότητα μεγαλύτερη των 1.000 ατόμων που θα λειτουργήσουν ως πλωτά κέντρα υποδοχής μεταναστών


Σκάνδαλο διοξίνης στην Γερμανία



dioxini456Οργή και ανασφάλεια έχει προκαλέσει στους Γερμανούς το νέο σκάνδαλο διοξίνης στη χώρα. Οι οργανώσεις προστασίας των καταναλωτών συνιστούν στους πολίτες να καταναλώνουν καταρχήν μόνον βιολογικά προϊόντα.
Οι ειδικοί καλούν τους καταναλωτές να μην αγοράζουν αυγά, πουλερικά και κρεατικά, εάν δεν είναι από βιολογική φάρμα μέχρις

Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής



Ένα νέο μουσείο με εκθέματα από τον κόσμο της πληροφορικής βρίσκεται στα σκαριά και έρχεται να μας γνωρίσει την ιστορία τον υπολογιστών, την εξέλιξη τους και να μας αποδείξει πως το μέλλον ανήκει στην ψηφιακή τεχνολογία.

Το Ελληνικό Μουσείο Πληροφορικής έχει στην

Οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι στο μέλλον οι τρομοκρατικές επιθέσεις θα γίνονται με παγιδευμένα αυτοκίνητα ή μηχανές + έτσι έπεσε ήδη η πρόταση για γενικευμένη απαγόρευση της στάθμευσης σε όλα τα δημόσια κτίρια τόσο στις εισόδους όσο + σε όλες τις πλευρές που εφάπτονται με το δρόμο

Ασφυξία στις κατασκευαστικές εταιρείες



Ασφυξία στις κατασκευαστικές εταιρείες προκαλεί η δυσμενής οικονομικής συγκυρία σύμφωνα με όσα τόνισε στο ΣΚΑΪ 100,3 και την «Πρώτη Γραμμή» ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ανωνύμων Τεχνικών Εταιρειών Γιώργος Βλάχος.

«Τα περιθώρια χρηματοδότησης από το τραπεζικό σύστημα έχουν στενέψει πολύ. Θα λιγοστέψουν τα κεφάλαια κίνησης, και δεν

Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Laptop + καρέκλα σε μια συσκευασία


Σκακιέρα που γίνεται τραπέζι by SJ Lee

Γελοιογραφίες......

Βιβλίο από 10χρονο παιδί με δυσλεξία.....



Ο Χένρικ Ρίκο Ζούπαν, ένα 10χρονο παιδί με δυσλεξία, έγραψε με τη βοήθεια της μητέρας του ένα βιβλίο ειδικό για συνομήλικούς του, με την ίδια μαθησιακή δυσκολία.

    Στην προσπάθεια συνέτρεξε και ο φίλος του μικρού συγγραφέα, Γιάντραν Χόχνιετς, επίσης παιδί με δυσλεξία, που ανέλαβε την εικονογράφηση του βιβλίου.

    Το ειδικά προσαρμοσμένο στις

35 ευρώ θα κοστίζει από 1ης Φεβρουαρίου το κόμιστρο των ταξί για την διαδρομή από και προς το αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος

Η τιμή θα ισχύει από τις 5 τα ξημερώματα έως τα μεσάνυχτα (μονή ταρίφα) και 50 ευρώ από τα μεσάνυχτα έως τις 5 (διπλή ταρίφα). Η τιμή είναι τελική.

Το «κλειδί» της ανδρικής φαλάκρας πιστεύει ότι ανακάλυψε μία ομάδα επιστημόνων στις ΗΠΑ........



....... με τον ελληνικής καταγωγής καθηγητή Γιώργο Κωτσαρέλη, επικεφαλής του Τμήματος Δερματολογίας της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Πενσιλβάνια.

Όπως υποστηρίζουν, η ανδρική φαλάκρα δεν έχει να κάνει τόσο με την απώλεια των τριχών, όσο με ένα κυτταρικό πρόβλημα στη δημιουργία νέων μαλλιών, που κάνει

Στο σφυρί βγάζουν ακίνητα όχι μόνο οι Ελληνες τηλεαστέρες και επιχειρηματίες αλλά και πολλοί ξένοι

  συνέχεια

"Πως μπορεί να αυξηθεί ο Τουρισμός σε όλη την Ελλάδα;"

Καλησπέρα,
ονομάζομαι Μπόχτσος Χρήστος και είμαι φοιτητής. θέλω με αυτό το μήνυμά μου να μοιραστώ με τους αναγνώστες σας την ήδη υλοποιημένη ιδέα μου που θα ανατρέψει τα δεδομένα στον ελληνικό τουρισμό. Συγκεκριμένα:
Ο τουρισμός στην Ελλάδα είναι πεσμένος κυρίως για ένα λόγο. Οι τιμές είναι πολύ υψηλές σε σχέση με τις παροχές που δίνουν τα ξενοδοχεία. Αυτό βέβαια συμβαίνει παντού στην Ελλάδα, πόσο μάλιστα τώρα εν μέσω οικονομικής κρίσης.
Ένα από τα χόμπι μου είναι η

Το σόου με τα φαρμακεία

Διόδια - θα φωτογραφίζονται οι αριθμοί των οχημάτων και οι οδηγοί θα καλούνται να καταβάλουν την οφειλή




Το «πράσινο φως» από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα για να χρησιμοποιούν τις φωτογραφίες των οχημάτων όσων οδηγών αρνούνται να πληρώσουν διόδια έλαβαν οι κοινοπραξίες που διαχειρίζονται τους πέντε μεγάλους οδικούς άξονες της χώρας. 


Οι κοινοπραξίες θα μπορούν στο εξής να

Το γρήγορο βάδισμα συνδέεται με τη μακροζωία




Η ταχύτητα του βαδίσματος φαίνεται να συνδέεται με τη μακροζωία στους ανθρώπους άνω των 65 ετών, σύμφωνα με μια ανάλυση πολλών μελετών που αφορούν μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων και των δύο φύλων, η οποία δημοσιεύθηκε χθες Τρίτη στην Επιθεώρηση της Αμερικανικής Ιατρικής Ένωσης (JAMA).


«Ο αναμενόμενος αριθμός των

Γιατί δεν μπορεί να διασωθεί η Ελλάδα κύριε Μπόσομγουερθ;



«Γιατί δεν μπορεί να διασωθεί η Ελλάδα κύριε Μπόσομγουερθ;», είναι ο τίτλος ρεπορτάζ της γερμανικής εφημερίδας «Ζιντντόιτσε Τσάιτουνγκ» στη σειρά «Αναλυτές απαντούν πως θα εξελιχθούν οι χρηματαγορές».
Ο Άντριου Μπόσομγουερθ είναι διαχειριστής χαρτοφυλακίου στην Pimco Europa, της μεγαλύτερης εταιρείας επενδύσεων ομολόγων στον 
κόσμο. Διαχειρίζεται ένα τρισ. δολάρια παγκοσμίως.


Ο Μπρόσομγουερθ εκτιμά η

Σκηνές που τροφοδοτούνται από την ενέργεια του Ήλιου

Οι πρωτοφανείς πλημμύρες που έχουν «γονατίσει» το Κουίνσλαντ της Αυστραλίας άγγιξαν 200.000 ανθρώπους, κατοίκους μιας περιοχής που κάποιοι εκτίμησαν ότι είναι περίπου ίσης έκτασης με τη Γαλλία και τη Γερμανία μαζί!
Από τους ανθρώπους αυτούς, δεκάδες χιλιάδες έμειναν άστεγοι. Και αυτή είναι

Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Διόδια ελεύθερα στις 9-1-2011

Διαφημιστικό <εύρημα> για τα ελληνικά ομόλογα , στο μετρό του Λονδίνου






Μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους Έλληνες που επισκέφτηκαν το Λονδίνο την περίοδο των εορτών. Στο πολυσύχναστο μετρό, με μεγάλων διαστάσεων διαφήμιση, ο γνωστός βρετανικός

Εργολάβοι εισέπρατταν χιλιάδες ευρώ για τα ένσημα του ΙΚΑ , αλλά......



Απάτη πολλών χιλιάδων ευρώ, που στήθηκε σε βάρος οικοδόμων στους νομούς Δράμας, Καβάλας και Ξάνθης από συγκεκριμένους εργολάβους ερευνά η εισαγγελία Πρωτοδικών Ξάνθης.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες συγκεκριμένοι εργολάβοι εισέπρατταν τμηματικά από τους οικοδόμους πολλές χιλιάδες ευρώ για

Κίνδυνος καρκίνου για τα παιδιά + τους εφήβους από την έκθεση στις αξονικές τομογραφίες




Μια νέα έρευνα αμερικανικής επιστημονικής ομάδας δείχνει ότι τα παιδιά και οι έφηβοι, που εκτίθενται συχνά σε ακτινοβολίες μέσα από τις ακτινογραφίες και κυρίως τις αξονικές τομογραφίες, έχουν αυξημένο κίνδυνο να εμφανίσουν καρκίνο αργότερα στη ζωή τους.

Οι επιστήμονες εκτιμούν ότι

Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2011

Απορρίμματα πλαστικού αποτελούν κίνδυνο διαρκείας για την θαλάσσια ζωή




250 δισεκατομμύρια μικροσκοπικά κομμάτια πλαστικού που επιπλέουν στη Μεσόγειο Θάλασσα συνιστούν απειλή για τη θαλάσσια ζωή, προειδοποιούν Γάλλοι και Βέλγοι υδροβιολόγοι. Κρούουν παράλληλα τον κώδωνα του κινδύνου για την ασφάλεια της τροφικής αλυσίδας από τη βάση μέχρι την κορυφή της.
Οι υπολογισμοί τους βασίζονται στη

Τα 10 πιο όμορφα επιστημονικά πειράματα στην ιστορία της Φυσικής

Οι μηχανές αναζήτησης; Χρήσιμα εργαλεία. Όμως στο μέλλον θα είναι ακόμα καλύτερες, σαν αυτές στο Star Trek. Έτσι λέει ο πατέρας του Google





Φανταστείτε ένα βιβλιοθηκάριο που δεν ξέρει λέξη ελληνικά, ο οποίος απλώς καταφέρνει να αναγνωρίσει δύο όμοιες λέξεις σε μια σελίδα, χωρίς να καταλαβαίνει το νόημά τους. Και περιορίζεται στον έλεγχο της μιας αίθουσας από τις 4 που διαθέτει η βιβλιοθήκη, χωρίς να πηγαίνει στα τεράστια υπόγεια. Θα του αναθέτατε την αναζήτηση ενός βιβλίου που σας ενδιαφέρει; Πιθανώς όχι. Κι όμως, αυτό κάνετε όταν πληκτρολογείτε μια αναζήτηση στο Google και τις άλλες μηχανές αναζήτησης.

Για να ρίξουμε φως στα όρια του διαδικτύου σήμερα και να καταλάβουμε πώς θα είναι

Κινητό τηλέφωνο - πόσο επηρεάζει την εγκυμοσύνη...





Μελέτη 13 000 παιδιών αποκαλύπτει τη συσχέτιση μεταξύ της χρήσης κινητού τηλεφώνου και προβλημάτων συμπεριφοράς. 
Γυναίκες, που χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης έχουν περισσότερες πιθανότητες να γεννήσουν παιδιά με προβλήματα συμπεριφοράς, σύμφωνα με έρευνα που διεξήγαν δύο κορυφαία πανεπιστήμια. 
Μια γιγαντιαία έρευνα, κατά την

Ο κος Πάγκαλος έκανε καριέρα στο Δημόσιο πείθοντας τους "κοπρίτες" και τους γονείς αυτών



 άποψη του Πάτροκλου Κουδούνη


                    συνέχεια

Σε αδιέξοδο οι κατασκευαστές



Ως έτος κατάρρευσης των ψευδαισθήσεων που έτρεφε μερίδα του κατασκευαστικού κόσμου, η οποία έχτιζε φθηνά και πουλούσε ακριβά, χαρακτηρίζουν το 2011 στελέχη της κτηματαγοράς. Η αύξηση του «χάσματος» ανάμεσα στις τιμές μεταχειρισμένων και καινούργιων ακινήτων, σε συνδυασμό με την περαιτέρω πτώση των τιμών των ακινήτων  αναμένεται να αποτελέσουν κυρίαρχα χαρακτηριστικά της κτηματαγοράς και κατά τη φετινή χρονιά.


Τι αναμένεται

Σήμερα στην ίδια περιοχή ένα