ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Σάββατο 25 Δεκεμβρίου 2010

Δακτυλήθρα για τα άτομα με προβλήματα όρασης

Χρωματιστές θήκες για laptop από την alkr

Valle d'Aosta - Parigi - Praga - Dublino - Berlino , μερικές από τις Χριστουγεννιάτικες αγορές στον κόσμο


                                                                             συνέχεια

Καραμπόλα στο χιόνι

Lov....

Ποδήλατο....


Χριστούγεννα στον κόσμο (foto Thinkstoc)


Roma



Bruxelles

Μεξικό - ταξίδι προς τις ΗΠΑ


ansa

Βενετία - διαμαρτυρία μαθητών

Η Βενετία χθες βράδυ


ansa

Το PC γεννήθηκε στην Ελλάδα πριν από 2000 χρόνια

το όνομα του ήταν Αντικύθηρα , υπολόγιζε την κίνηση των ουρανίων σωμάτων - ένας επιστήμονας το έχει ανακατασκευάσει με Lego


το video είναι από το περιοδικό  New Scientist



ansa

Το Μιλάνο το 1950 - 1960 σε foto....

Το μέλι "αντίδοτο" στο μεθύσι!



Γιορτές έρχονται και η κατανάλωση αλκοόλ αυξάνεται. Βρετανοί επιστήμονες της Βασιλικής Εταιρίας Χημείας συνιστούν το μέλι ως ιδανικό "αντίδοτο" στον πονοκέφαλό και τα άλλα δυσάρεστα κατάλοιπα που αφήνει ένα μεθύσι.



Οι βρετανοί χημικοί, σύμφωνα με την "Τέλεγκραφ", ισχυρίζονται ότι το μέλι, που είναι φυσικό γλυκαντικό, αποτελεί θαυμάσιο τρόπο για να

Αυξάνονται οι φόβοι για εκτίναξη του πετρελαίου στα 100 δολάρια


Indian Jingle Bells.....

Ξεπριζωθείτε...



clopyandpaste

Απίστευτη χριστουγεννιάτικη κάρτα από την Red Bull






Απίστευτη κάρτα από την Red Bull, ίσως η καλύτερη Χριστουγεννιάτικη κάρτα που είδα φέτος. Λοιπόν η κάρτα δείχνει τον Sebastian Vettel να οδηγεί την RedBull του στα χιόνια και να τον ακολουθεί ο Άγιος Βασίλης με το έλκηθρο. Και κάπου εκεί λαμβάνει από το ακουστικό του:
“Santa is faster than you. Please confirm you understand this message!”
Σου θυμίζει κάτι; Σαφώς και σχολιάζουν με καυστικό τρόπο την απόφαση της Ferrari στη Γερμανία. Ο Bernie Ecclestone συνέχισε για ακόμη μια χρονιά να επιμελείται ο ίδιος τις χιουμοριστικές χριστουγεννιάτικες κάρτες και η Red Bull φέτος παρέμεινε στον θέμα.
autoblog

Παγοποίηση αεροσκαφών


                                                                             συνέχεια

Παρασκευή 24 Δεκεμβρίου 2010

Καλά Χριστούγεννα σε όλες τις γλώσσες....





MERRY CHRISTMAS    


                                    JOYEUX NOËL




Frohe Weihnachten


                                  メリークリスマス


MERRY NOLLAG


                                   FELIZ NAVIDAD


BUON NATALE


                                     圣诞快乐


FELIZ NATAL


                                   CRACIUN FERICIT


РОЖДЕСТВОМ


                                МЕРРИ ЦХРИСТМАС


HYVÄÄ JOULUA


                                   GOD JUL

Coldplay - Christmas Lights


Coldplay - Christmas Lights

Της ....στιγμής.....

Πρωτότυπες στάσεις λεωφορείου




Δημιουργικές και πρωτότυπες στάσεις λεωφορείου από όλο τον κόσμο. Η έμπνευση των σχεδιαστών και η συμπαράσταση των υπευθύνων οδηγούν σε ένα ιδιαίτερα όμορφο αποτέλεσμα. Χωρίς μεγάλο κόστος μια απλή καθημερινή συνήθεια, η αναμονή στη στάση, γίνεται πιο ενδιαφέρουσα και η μουντή καθημερινότητα αποκτά λίγο χρώμα αισιοδοξίας.
Perierga.gr - Περίεργες στάσεις λεωφορείων!

Τα μυστικά της Εδέμ

κρίμα για την επιτυχημένη σειρά - δεν το πρόσεξε κανείς , πριν βγει στον αέρα ?
συνεχίζεται να φαίνεται  η τεχνική αστοχία  της πόρτας (foto) - δεν έγινε σωστά η εφαρμογή της ταπετσαρίας (φαίνονται οι ζάρες).......

Γελοιογραφίες......

Ποδήλατο....

VW Polo και Golf STYLE δια χειρός Karl Lagerfeld


Πρόσφεραν στους άστεγους σπίτια από χαρτόνι



Μικρά σπίτια σε χαρτόνι αποφάσισαν να δωρίσουν στους άστεγους της Γένοβας η «Io ricreo», μία τοπική εθελοντική οργάνωση με περιβαλλοντικές ευαισθησίες, και η κοινότητα καθολικών του San Benedetto al Porto.



Η πρώτη ύλη των πρωτότυπων σπιτιών είναι το

Stringbike: νέα τεχνολογία στα ποδήλατα!




Μια εταιρεία με την επωνυμία StringBike, ανέπτυξε μια νέα

On the street....


Καταστρέφεται το μέλλον των παιδιών μου - τα λόγια του Ρουμάνου τεχνικού της κρατικής τηλεόρασης




«Βουλιάζει» ο Δήμος Κομοτηνής; Χρέη, εξώδικα και λουκέτα σε κολυμβητήριο και παιδικούς σταθμούς...

Dobie Gray - Drift Away

Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες με μανιβέλα




Επαναφορτιζόμενες μπαταρίες με μανιβέλα
Αυτή η νέα επαναφορτιζόμενη μπαταρία δεν χρειάζεται ρεύμα, ούτε φορτιστή, αφού μπορεί να φορτίσει μόνη της χρησιμοποιώντας την ενσωματωμένη χειροκίνητη

Διόδια Λεπτοκαρυάς

Μετρήστε την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στο σπίτι σας μέσω ...Google



Το νέο εργαλείο της Google έρχεται και ονομάζεται PowerMeter.



Το Google PowerMeter είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που μπορεί να καταγράψει την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας στην οικία μέσω

Η ικανότητα να θυμόμαστε πρόσωπα κορυφώνεται στην ηλικία των 30-34 ετών, ενώ οι άλλες




Αμερικανοί επιστήμονες ανακάλυψαν για πρώτη φορά ότι η ικανότητα των ανθρώπων να αναγνωρίζουν και να θυμούνται των πρόσωπα των γύρω τους, φτάνει στο αποκορύφωμά της στην ηλικία των 30-34 ετών, δηλαδή περίπου μια δεκαετία αργότερα σε σχέση με τις υπόλοιπες νοητικές και γνωστικές λειτουργίες, οι οποίες φτάνουν στην μέγιστη απόδοσή τους στην ηλικία των 23-24 ετών. 

Οι ερευνητές Λόρα Τζερμάιν και Κεν Νακαγιάμα του πανεπιστημίου Χάρβαρντ, σύμφωνα

Είκοσι τέσσερις άνθρωποι στη Βρετανία, ανάμεσά τους πολλά παιδιά, έχουν πεθάνει από τον Οκτώβριο εξαιτίας της νέας γρίπης Α (H1N1)

Γερμανική «βόμβα» για Ευρωπαϊκό Νομισματικό Ταμείο



Σε διάψευση των δημοσιευμάτων που ανέφεραν ότι το Βερολίνο εξετάζει τη δημιουργία ενός νέου, ανεξάρτητου μηχανισμού οικονομικής στήριξης των χωρών μελών της Ευρωζώνης προχώρησε το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών.

Το θέμα προέκυψε από

Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Γελοιογραφίες......

Μάθετε ποιές ώρες κοιμάται κάποιο άτομο...

Ενδιαφέρεστε μήπως να μάθετε πότε και για πόση ώρα κοιμάται κάποιο άτομο;

Την απάντηση θα τη βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.sleepingtime.org/, αρκεί το άτομο αυτό να έχει λογαριασμό στο twitter.

O ιστότοπος αυτός αναλύει τη δραστηριότητά σας (τα τελευταία tweets) στο twitter και την τοποθεσία διαμονής και έτσι υπολογίζει τις ώρες που κοιμάστε.

Δοκιμάστε το ...

clopyandpaste

Ολική Διαχείριση Ενέργειας από την HONDA




Ίσως μάλιστα όχι του πολύ μακρινού μέλλοντος. Τότε που στα αυτοκίνητά μας δεν θα βάζουμε βενζίνη αλλά απλά θα τα φορτίζουμε. Αν και τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα είναι πραγματικότητα η έλλειψη υποδομών για τη λειτουργία τους είναι ένα βασικό πρόβλημα στην παγκόσμια υιοθέτηση των ηλεκτροκίνητων αυτοκινήτων.
Στη διαδιακσία για την ανεύρεση πρακτικών λύσεων η Honda has παρουσίασε τα πλάνα της για τη δημιουργία σταθμών φόρτισης σε πραγματικό περιβάλλον αστικών κέντρων, προκειμένου να πραγματοποιήσει ευρείες δοκιμές. Οι σταθμοί θα παράγουν την απαιτούμενη ενέργεια από ηλιακούς συλλέκτες δυμιουργώντας έναν πλήρη κύκλο παραγωγής και κατανάλωσης καθαρής ενέργειας.
Το πρ’ογραμμα θα ξεκινήσει στις ιαπωνικές πόλεις Saitama, Kumagaya και Chichibu, με σκοπό να πετύχει την “Ολική Διαχείριση Ενέργειας.”
Perierga.gr - Το βενζινάδικο του μέλλοντος!

Γλυπτική στον πάγο





ΠΑΡΑΞΕΝΗ η ομορφιά και η γοητεία του εντυπωσιακού γλυπτού στον πάγο της φωτογραφίας μας στο Πόζναν της Πολωνίας. Δείγμα της τέχνης των καλλιτεχνών που συμμετέχουν στο 5ο Ιωβηλαίο του Διεθνούς Φεστιβάλ Γλυπτικής στον Πάγο, που συγκεντρώνει συμμετέχοντες από όλον τον κόσμο. Η γαλάζια διαφανής φιγούρα, το σκοτάδι και τα λιγοστά φώτα παραπέμπουν περισσότερο σε σόου με φαντάσματα, παρά σε έκθεση έργων τέχνης. Μοιάζει έτσι το σκηνικό με τα Χριστούγεννα που περνούν φέτος οι λαοί της Ελλάδας, της Ιρλανδίας, της Πορτογαλίας και άλλων ευρωπαϊκών χωρών. Χριστούγεννα που θυμίζουν φαντάσματα του παρελθόντος, δίχως γιορτινή ατμόσφαιρα...
ethnos

Ακίνητοι στο χιόνι






Ελάχιστοι είναι αυτοί εκτός Ρωσίας που γνωρίζουν ακόμη και την ύπαρξη της Καμπαρντινο-Μπαλκαρίας. Πρόκειται για μια μικρή Ρωσική Δημοκρατία στον Βόρειο Καύκασο. Διεθνή συμφέροντα δεν διακυβεύονται εκεί, πετρελαιαγωγοί δεν περνούν, οπότε σχεδόν κανείς στο εξωτερικό δεν ενδιαφέρεται για το πώς ζουν οι ντόπιοι και πώς τους συμπεριφέρονται οι Ρώσοι.
Εξι Μπαλκάριοι ακτιβιστές, εκ των οποίων οι πέντε φαίνονται στη φωτογραφία, ντυμένοι με εθνικές στολές, έχουν λοιπόν εγκατασταθεί στη Μόσχα και κάνουν καθιστική διαμαρτυρία εδώ και σχεδόν... έξι (!) μήνες κοντά στο τείχος του Κρεμλίνου για να προσελκύσουν την προσοχή των ρωσικών και των διεθνών ΜΜΕ στα προβλήματα της περιοχής τους. Υπομονή έχουν απεριόριστη στον Καύκασο..
ethnos

Eartha Kitt - Santa Baby

Βενετία....

Μπύρες Χριστουγέννων



Harpoon Winter Warmer

Ο Προϋπολογισμός της Ελλάδας

Εντόπισαν... νέο είδος ανθρώπου;




Η ανακάλυψη βασίστηκε στην ανάλυση του DNA ενός δακτύλου και ενός δοντιού ενός αρχαίου κοριτσιού που βρέθηκε το 2008 στα όρη Αλτάι της νότιας Σιβηρίας.

Μια τουλάχιστον συναρπαστική αποκάλυψη για τις ρίζες του ανθρώπινου είδους επεφύλασσε ένα οστό που εντοπίστηκε σε μια σπηλιά στη Σιβηρία. Επιστήμονες υποστηρίζουν ότι ανήκε σε ένα είδος ανθρώπου, το οποίο συνυπήρχε και διασταυρώθηκε με το δικό μας!
Το απολίθωμα ηλικίας

Λιάνα Κανέλλη: Ξεπουλημένα από την πατρίδα πολύ φθηνά γαλόνια

Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, σε αυτόν τον προϋπολογισμό εγώ θα σας μιλήσω μόνο για την πατρίδα και με αριθμούς, γιατί υποτίθεται ότι ο προϋπολογισμός αφορά την πατρίδα



Πρωινός εσπρέσο




espressocup
ESPRESSO
Μπορεί να είναι ιδανικός για «να ανοίξει το μάτι», αλλά ίσως πρέπει να αλλάξετε το πρόγραμμά σας. Μία νέα μελέτη έδειξε πως ένας μονός εσπρέσο αρκεί για να περιοριστεί η ροή αίματος στην καρδιά κατά περισσότερο από 20% - κι αυτό δεν είναι ό,τι καλύτερο πρωί-πρωί.
Τα καλά νέα είναι πως αν επιλέξετε τον

Επιστολή μαθητή Λυκείου της Κερατέας προς Κυβερνώντες και ΜΜΕ




Αγαπητοί Κοι που κυβερνάτε αυτόν τον τόπο, (συμπεριλαμβανομένων και των ΜΜΕ), τις τελευταίες 10 ημέρες ζώ – βλέπω γεγονότα στην πόλη μου τα οποία με έκαναν να μεγαλώσω απότομα να καταλάβω και να βιώσω μέσα μου μερικές αλήθειες που μέχρι τώρα μόνο υποπτευόμουν χωρίς να είμαι σίγουρος! 

Είμαι 16 χρονών μαθητής του

Ιδέες για τα δώρα των εορτών....

Τα greek statistics είναι δουλειά του ΠΑΣΟΚ

Ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Μανόλης Κεφαλογιάννης, κατή την χθεσινή συζήτηση για την ψήφιση του προϋπολογισμού εξάντλησε την δευτερολογία του αναφερόμενος στα "greek statistics" - στον τρόπο με τον οποίον «μεθόδευσαν την σημερινή κατάσταση της οικονομίας, οι κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ», επικαλούμενος μήνυση του πρακτορείου οικονομικών ειδήσεων

Γελοιογραφίες......




Η Google προειδοποιεί για επικίνδυνα sites

Η Google προσέθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό στη μηχανή αναζήτησης, το οποίο έχει ως αποστολή να ενημερώνει τους χρήστες για τα εν δυνάμει επικίνδυνα sites. Τα εν λόγω sites εμφανίζονται μεν κανονικά στα αποτελέσματα της αναζήτησης, αλλά μια σαφή προειδοποίηση από τη Google.

Πιο συγκεκριμένα, κάτω ακριβώς από

Ο πόλεμος των torrent



Στις αρχές του 2010, ο Αμερικανός αντιπρόεδρος Joe Biden κήρυξε τον πόλεμο στην ψηφιακή πειρατεία. Ο Biden χρησιμοποίησε σκληρή γλώσσα και περιέγραψε τη δραστηριότητα αυτή ως «καθαρή κλοπή». Όπως φαίνεται, η στάση του κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.

Φυσικά, ο Biden δεν ενήργησε αυτοβούλως. Εξέφρασε τα συμφέροντα οργανώσεων που