ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Σάββατο 10 Ιουλίου 2010

Σαλάτες χ 5


Ελληνική σαλάτα


Υλικά

ντομάτες κομμένες σε κύβους

αγγούρια κομμένα σε κύβους

πιπεριές πράσινες ψιλοκομμένες

κρεμμύδι ψιλοκομμένο

κάππαρη

χωριάτικα

To βράδυ της Κυριακής (11/07) θα πραγματοποιηθεί η τελευταία μέχρι το Νοέμβριο του 2012 ολική έκλειψη ηλίου.

Πρόβλημα στις δοκιμές του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ (S120)


Θέμα έχει δημιουργηθεί με τις δοκιμές του ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ (S120) στη νορβηγική θάλασσα, καθώς οι Γερμανοί παρά το γεγονός ότι οι δοκιμές επρόκειτο να ολοκληρωθούν στις 10 Ιουλίου, όπως είχε γράψει το defencenet.gr, επέστρεψαν στο Κίελο μια εβδομάδα ενωρίτερα χωρίς να κάνουν

Ακροβατικό


Cristophe Ena / Ap

foto του Mark J. Terrill / Ap

από το Grand Prix κολύμβησης που γίνεται στο  Los Angeles

Shakira με την μπάλλα του τελικού

Ιταλία - διαμαρτυρία για την Γάζα


lastampa

Οι φανατικές του παγκόσμιου ...

Lov

Rotterdam - Bruxelles

BLU - Big Bag Boom

Lov

Υποψίες BBC για στημένο ματς της Νιγηρίας στο Μουντιάλ


Ρεπορτάζ του BBC κάνει λόγο για πιθανό στημένο παιχνίδι της Νιγηρίας κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ, αφήνοντας έντονα υπονοούμενα για τη νίκη της Εθνικής μας με 2-1.

Όπως τονίζεται, η FIFA είχε

Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Αναπτύχθηκε φάρμακο που αποκαθιστά την απώλεια ακοής λόγω δυνατού θορύβου


Ερευνητές ανακάλυψαν φάρμακο που αποκαθιστά την ακοή μετά τη βλάβη που προέρχεται από δυνατό θόρυβο.

Ερευνητές του Πανεπιστημίου Auckland, στη Νέα Ζηλανδία, έδειξαν ότι η έκθεση σε

Future Trends in Implantology 2010 | 11-13 Νοεμβρίου | Φλωρεντία


Το Διεθνές Οδοντιατρικό Συνέδριο FTI (Future Trends in Implantology), διοργανώνεται στις 11-13 Νοεμβρίου 2010, στη Φλωρεντία της Ιταλίας.

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2010

Ρύζι σαλάτες

>Άγριο ρύζι σαλάτα με ρόκα + ραπανάκια

>Ρύζι σαλάτα με καραβίδες

>Ρύζι σαλάτα με τόνο , ντομάτα + ελιές

>Ρύζι σαλάτα με ντομάτα

>Σαλάτα, ρύζι + φασόλια

Rossi η επιστροφή....

Πορεία ακτιβιστών στο Sandton , Νότια Αφρική.

 Στο γυμνό σώμα τους , έχουν τα χρώματα των ομάδων που επισκέπτονται στο παγκόσμιο κύπελλο + διαμαρτύρονται κατά της χρήσης της γούνας .

Φυλάκιση σε άνδρα που ο ήχος του κινητού του ήταν απόσπασμα ομιλίας του Χίτλερ.


Ένας Γερμανός που είχε βάλει ήχο κλήσης στο κινητό του τηλέφωνο απόσπασμα μιας από τις ομιλίες του Αδόλφου Χίτλερ που τελείωνε με το γνωστό "Sieg Heil" (Ζήτω η νίκη) αντιμετωπίζει ποινή φυλάκισης τριών χρόνων γιατί παραβίασε το νόμο , ανακοινώθηκε σήμερα από

foto

MUNDIAL / Αποκάλυψη NASA για τη Jabulani


Τελικά η NASA δικαίωσε όσους διαμαρτύρονται για τα καμώματα της Jabulani και ιδιαίτερα τους τερματοφύλακες.Η Αμερικανική υπηρεσία διαστήματος έπειτα από έρευνες ανακοίνωσε ότι η μπάλα του Μουντιάλ έχει κατασκευαστικό πρόβλημα.

Η έκθεση της NASA τονίζει ότι

Τουαλέτα go kart


Το καρτ αυτό είναι με μηχανή 6.5 ίππων και πιάνει τα 50 χλμ την ώρα.Εχει διπλή θέση τουαλέτας και 3 θήκες χαρτιού υγείας για να μην ξεμένεις εύκολα. Οπότε και στο δρόμο να βρεθείς σε ανάγκη υπάρχει η λύση.

roufianos

Τώρα ξεκινάει το θρίλερ στην Έδραση Χ. Ψαλλίδας


Του Δημήτρη Δελεβέγκου

Σε μία από τις πλέον δύσβατες ατραπούς οδηγείται ο κατασκευαστικός όμιλος Έδραση Χ. Ψαλλίδας, ο οποίος υπέβαλε αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Δίκαιου.

Το συγκεκριμένο άρθρο προβλέπει ότι ο αιτών για υπαγωγή σε

ΤτΕ : Υποχώρησαν οι καταθέσειςτον Μάιο


Συνεχίστηκε και τον Μάιο η απόσυρση των καταθέσεων από τις ελληνικές τράπεζες. Σύμφωνα με τα στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος στο τέλος Μαΐου το σύνολο των καταθέσεων επιχειρήσεων και νοικοκυριών υποχώρησε στα 220,05 δισ. ευρώ από 237,98 δισ. ευρώ που ήταν στις αρχές του 2010, καταγράφοντας έτσι μείωση της τάξεως του 7,5%.

Η εξέλιξη αυτή αντανακλά την μείωση τόσο των καταθέσεων όσο και των επιχειρήσεων. Πιο αναλυτικά, τα νοικοκυριά απέσυραν μέσα στον Μάίο περίπου 3 δισ. ευρώ από τα πιστωτικά ιδρύματα με αποτέλεσμα το συνολικό ύψος των καταθέσεων τους να διαμορφωθεί στο τέλος του πρώτου πενταμήνου σε 183,4 δισ. ευρώ από 196,8 δισ. ευρώ που ήταν στην αρχή του έτους. Δηλαδή από την αρχή του έτους οι καταθέσεις των νοικοκυριών εμφανίζουν μείωση κατά 7%.

Οι καταθέσεις των επιχειρήσεων μειώθηκαν στο τέλος Μαΐου στα 31,88 δισ. ευρώ από 36,3 δισ. ευρώ που ήταν στην αρχή του έτους, καταγράφοντας υποχώρηση κατά 12,3%.

banksnews

Η εκπαίδευση ενός μοναχού Shaolin

Προβλήματα με την απογραφή των δημοσίων υπαλλήλων


"Δεν πρέπει να συλλεχθούν και να τύχουν περαιτέρω επεξεργασίας κατά την απογραφή τα στοιχεία που δεν συνδέονται με τη μισθοδοσία των υπαλλήλων του Δημοσίου, των Νομικών Προσώπων Δημοσίου Δικαίου και των ΟΤΑ".

Η Αρχή επελήφθη αυτεπαγγέλτως αλλά και

Διαδικτυακή εξόφληση λογαριασμών ΟΤΕ


Τη δυνατότητα να εξοφλούν τον λογαριασμό του τηλεφώνου τους ηλεκτρονικά, μέσω του διαδικτύου, παρέχει ο ΟΤΕ στους πελάτες τους. Πρόκειται για τη νέα διαδικτυακή υπηρεσία, "Ηλεκτρονική Πληρωμή Λογαριασμού", που είναι διαθέσιμη από σήμερα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του ΟΤΕ, το oteshop.gr.

Για τη νέα υπηρεσία δεν απαιτείται οποιαδήποτε διαδικασία εγγραφής χρήστη (registration) σε κάποια υπηρεσία ή στο online κατάστημα του ΟΤΕ.

Ο πελάτης με απλά βήματα, εισάγοντας τον κωδικό που αναγράφεται στον έντυπο τηλεφωνικό λογαριασμό που λαμβάνει, μπορεί να τον πληρώσει εύκολα και με ασφάλεια, με χρέωση πιστωτικής κάρτας (VeriSign Secured).

Η πώληση της Δωδώνη στη Βουλή.


Στη διαδικασία του πλειστηριασμού και της πώλησης της γαλακτοβιομηχανίας «Δωδώνη» προχωρεί η Αγροτική Τράπεζα σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Διοικητή επισημαίνουν στην ερωτησή τους δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ.



Ξανά μαζί οι «Πυξ Λαξ»;



Οι «Πυξ Λαξ» -αν και χωρίς τον Μάνο Ξυδούς που «έφυγε» πρόωρα από κοντά μας - επανενώνονται μουσικά για πέντε συναυλίες αυτό το καλοκαίρι. Για την επιστροφή «ενός θρυλικού συγκροτήματος» κάνει λόγο η πρόσκληση σε συνέντευξη τύπου που έστειλε στα ΜΜΕ η Didi Music, η οποία και θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιουλίου στο TerraVibe Park.

Επανένωση προσωρινή λοιπόν και εξαιρετικά σύντομη, ειδικά για το καλοκαίρι. Μακριά από κάθε αίσθημα νοσταλγίας οι συναυλίες θα αποτελέσουν ένα συντροφικό «ταξίδι» για όλους τους φίλους του συγκροτήματος.
 
agelioforos

Η καρέκλα μου.........αφορά τους πολιτικούς

Τετάρτη 7 Ιουλίου 2010

Τσάντα για το ποδήλατο



yankodesign

Παπούτσια (ασανσέρ) για κοντούς ......

Σβήνεται από το χάρτη


Ενα ισχυρό πολυεθνικό μαγαζί ανακοίνωσε χθες ότι εγκαταλείπει την ελληνική αγορά. Η Fnac, μια μεγάλη γαλλική αλυσίδα λιανικής πώλησης ηλεκτρονικών, έδωσε τέλος στην πεντάχρονη παρουσία της στην Ελλάδα, στην οποία είχε φθάσει με θορυβώδη τρόπο και αντίστοιχες προσδοκίες. Σχετικά πρόσφατα μάλιστα είχε

Γενική απεργία αύριο - προβλήματα στις μεταφορές

Τρίτη 6 Ιουλίου 2010

Φωτογραφία

 di Careof DOCVA e Museo di Fotografia Contemporanea

Καμπανάκι για αύξηση κρουσμάτων ιλαράς


Φόβους για αύξηση των κρουσμάτων ιλαράς στην Ελλάδα εκφράζουν οι επιδημιολόγοι, καθώς από την αρχή της χρονιάς έχουν καταγραφεί 97 κρούσματα στη χώρα μας, δέκα από τα οποία στο νομό Θεσσαλονίκης.

Η ανησυχία των ειδικών εντείνεται μετά

Δελτίο Τύπου της ΕΣΕΕ για την ενίσχυση της ρευστότητας και τη ρύθμιση ωφειλών


«Αιτήματα της ΕΣΕΕ για ενίσχυση της ρευστότητας των ΜμΕ του εμπορίου και ρύθμιση των οφειλών της αγοράς».

Τις θέσεις και τις προτάσεις της ΕΣΕΕ για την ενίσχυση της ρευστότητας αλλά και τα αιτήματα για τη ρύθμιση των οφειλών της αγοράς, κατέθεσε ο Πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου κ. Βασίλης Κορκίδης στην Υπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λούκα Κατσέλη, τόσο σε

Καρχαρίας....

Πρός αποφυγή παρεξηγήσεων......

gazzenda

Νομίσματα στην autostrada

Φορτηγό πηγαίνοντας σε τράπεζα στο Bari .............

Το σύμπαν....

Ολο το σύμπαν με ένα  κλίκ

Το ποιό απίθανο αυτογκόλ......

Supersonic Green Machine από την Lockheed Martin Corporation

για το διάστημα

Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Rossignoli's bicyle exhibition - MILAN design week 2010

H Σαβίνα Γιαννάτου σε μια τζαζ συνομιλία


Σαβίνα Γιαννάτου συναντά στη σκηνή την πιανίστα και ερμηνεύτρια Ευγενία Καρλαύτη, σε έναν μουσικό διάλογο δύο φωνών και διαφορετικών μουσικών ειδών, τη Δευτέρα 5 Ιουλίου στον κήπο Μουσείου Λαϊκών Μουσικών Οργάνων στην Πλάκα.

Η Σαββίνα Γιαννάτου και