ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Παρασκευή 26 Μαρτίου 2010

Ρομπότ - ασθενής στην υπηρεσία της οδοντιατρικής


Ενα καινοτόμο ανθρωποειδές ρομπότ, το οποίο μπορεί να φανεί χρήσιμο για τους νέους οδοντιάτρους μέχρι αυτοί να αποκτήσουν εμπειρία, παρουσίασαν Ιάπωνες επιστήμονες.

Πρόκειται για τη Χανάκο

cd + γρατσουνιες

Αν μερικά ψηφιακά δισκάκια σας (CDs), έχουν γρατσουνιστεί ή λερωθεί, με αποτέλεσμα να "κολλάνε" όταν τα χρησιμοποιείτε, μην απελπίζεστε: Απλώστε στην καλή επιφάνειά του και τρίψτε ελαφρά με το δάχτυλό σας λίγη οδοντόπαστα συνηθισμένη (όχι την διαυγή gel). Αφήστε την 5 λεπτά, και μετά σκουπίστε την με ένα νωπό μαλακό χνουδωτό πανί.

Google maps street view και το προσωπο του γλαρου

Όταν το αυτοκίνητο του Google maps έκανε βόλτες στην περιοχή John St, Brighton της Αγγλίας, η κάμερα είχε το θράσος να διακόψει το γεύμα κάποιου. Δεν μπορώ να φανταστώ τι συνέβη μετά την γνωριμία στερεοσκοπικής κάμερας

Πόσα είδη μαλάκα υπάρχουν;

1. Ο ορατός: κοίτα ένα μαλάκα

 2. Ο τεφάλ: ξεκόλλα ρε μαλάκα

 3. Ο ακίνητος: έμεινε μαλάκας

Το νέα σήμα για τα πρατήρια βενζίνης

plakitsa.com

Πέμπτη 25 Μαρτίου 2010

How tequila works......

                                 

απο χριστινα

ΙΝΚΑ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΠΟΧΗ


Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές την περίοδο της μετάβασης του τηλεοπτικού σήματος από αναλογικό σε ψηφιακό.

Σύμφωνα με τη διεθνή απόφαση της Παγκόσμιας Ένωσης Τηλεπικοινωνιών (ITU) και με οδηγία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όλες οι Ευρωπαϊκές Χώρες, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, προτρέπονται να σταματήσουν την προβολή αναλογικών προγραμμάτων

Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

Σκάνδαλο δωροδοκιών τύπου Siemens και από Μercedes

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Υπουργείου Δικαιοσύνης των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής, η γερμανική κατασκευάστρια των πολυτελών αυτοκινήτων με σήμα το αστέρι, δωροδοκούσε με ποσά πολλών εκατομμυρίων δημοσίους υπαλλήλους σε τουλάχιστον 22 χώρες, προκειμένου να τις αναθέτουν παραγγελίες.

Όπως αναφέρει

οικονομικό σκάνδαλο

Το οικονομικό σκάνδαλο της Ομοσπονδίας κυριάρχησε στη ΓΣ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής







Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής, είχε στις 22 Μαρτίου την προγραμματισμένη ετήσια Γενική Συνέλευση των μελών του. Όπως ήταν φυσικό κυριάρχησε

Τρίτη 23 Μαρτίου 2010

ανεκδοτο....

Ένας Κρητικός ήρθε στην Αθήνα και τον πήρε ο ύπνος μέσα στο ταξί. Όταν μισοξύπνησε, περνούσε πάνω από μια γέφυρα και βλέποντας άλλα αυτοκίνητα από κάτω λέει:


"Ωχ τα ταξί εδώ πετάνε"!

Πήγε πίσω στο χωριό και το έλεγε στο καφενείο. Όλοι γέλαγαν

ανεκδοτο....

Τρεις μπογιατζήδες - ένας Αλβανός, ένας Γερμανός και ένας Έλληνας- πέθαναν

και πήγαν στον Παράδεισο. Ο Άγιος Πέτρος τους άνοιξε την πόρτα.

-Καλώς τα παιδιά. Επιτέλους ήρθαν

χωρις λογια........

                                                                               




          











      tanea.gr                                                    

2 κινησεις ματ για την σωτηρια του λεμονιου !



1-Πολλές φορές χρειαζόμαστε γιά τη μαγειρική ή τα γλυκά μας λίγες   σταγόνες λεμόνι.

Σ' αυτές τις περιπτώσεις, γιά να μην πάει γιά πέταμα το λεμόνι, κάνουμε μιά μικρή τρυπούλα και ρίχνουμε τις λίγες σταγόνες που χρειαζόμαστε. Οταν τελειώσουμε, βάζουμε μιά οδοντογλυφίδα... έτσι μπορούμε ξανά να έχουμε το λεμονάκι μας όποτε χρειαστεί, χωρίς να έχει πάθει τίποτα

 
2-Γιά να διατηρήσετε και να ξαναχρησιμοποιήσετε ένα λεμόνι που κόψατε στα δύο, ρίχτε λίγο αλάτι φαγητού απο πάνω. Οταν το ξαναχρειαστείτε, κόβετε το κομμάτι με το αλάτι και το λεμόνι σας είναι σαν φρέσκο!


meacolpa.blogspot.com

Αφαλάτωση νερού με τη βοήθεια της νανοτεχνολογίας

Για πρώτη φορά, η αφαλάτωση του θαλασσινού νερού είναι εύκολη και πρακτική: Αμερικανοί επιστήμονες κατάφεραν να κατασκευάσουν μια μικροσκοπική συσκευή που αφαιρεί το αλάτι από το θαλασσινό νερό με τη βοήθεια φορητών συστημάτων αφαλάτωσης.

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Ανάρπαστα τα πολυτελή παρά την κρίση

                                          ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΞΟ


Εκπληκτη είναι σχεδόν όλη η αγορά αυτοκινήτου από τα ανέλπιστα καλά αποτελέσματα των πωλήσεων στο πρώτο 15νθήμερο του Μαρτίου, βάσει των οποίων η αύξηση ανέρχεται σε 54,8% σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα πέρυσι,

Με την χρεοκοπία της Ελλάδας έπαιξε και το Τ.Τ. και κέρδισε

Ενώ η Ελλάδα κατηγορεί τα διεθνή κερδοσκοπικά παιχνίδια που στήνονται σε βάρος της με τα credit default swaps (CDS) των ελληνικών ομολόγων, το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο φέρεται σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Καθημερινής», να έπαιξε με τα CDS και να κέρδισε.



Όπως αποκαλύπτεται,

Imaret: Το θαύμα της Καβάλας

… και το καμάρι της Αννας Μισιριάν. Αυτή η γυναίκα πήρε το ξεχασμένο και ετοιμόρροπο ισλαμικό μνημείο του Μοχάμεντ Αλι και το μετέτρεψε σε ξεχωριστό ξενοδοχείο. Επόμενος στόχος της; Να το καθιερώσει ως εκπαιδευτικό και πολιτιστικό κέντρο...



Είχα ακούσει πολλά για το Ιμαρέτ.

10 + 1 κανόνες για ασφαλή ποδηλασία


1. Φροντίστε το ποδήλατό σας να είναι σε καλή λειτουργική κατάσταση: να έχει φουσκωμένα λάστιχα, κατάλληλα για το είδος του οδοστρώματος όπου κινείστε, και ρυθμισμένα φρένα και ταχύτητες.

Βόμβα σε καφετέρια της Αγίας Παρασκευής

Έκρηξη αυτοσχέδιου εκρηκτικού μηχανισμού σημειώθηκε τα ξημερώματα σε είσοδο καφετέριας στην Αγία Παρασκευή στην οδό Αγίου Ιωάννου 65.


Η βόμβα ήταν από μασούρι δυναμίτη με βραδύκαυστο φυτίλι, το οποίο πέταξαν άγνωστοι περνώντας από το σημείο. Από την έκρηξη έσπασαν τα τζάμια της καφετέριας, ενός διπλανού καταστήματος αλλά και στην είσοδο της πολυκατοικίας που βρίσκεται απέναντι από την καφετέρια.

Η αστυνομία σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, αποδίδει την επίθεση σε ξεκαθάρισμα λογαριασμών μεταξύ ανθρώπων της νύχτας.

topontiki.gr

Τα πρωτεία στο βρίσιμο...


Τα πρωτεία στο βρίσιμο και στις άσεμνες χειρονομίες στον δρόμο διατηρεί η Ελλάδα. Εξι στους δέκα οδηγούς δήλωσαν ότι έχουν υποστεί οι ίδιοι επιθετική συμπεριφορά

Αντιμέτωποι με την επιθετικότητα ή την αγένεια άλλων εποχούμενων έχουν έλθει οι μισοί Ελληνες οδηγοί,

Κορυφώνεται η κόντρα Παζαρόπουλου-Kosmocar (VW - Audi)

Όλα ξεκίνησαν από την ανακοίνωση της «Παζαρόπουλος» η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως η καθυστέρηση παράδοσης αυτοκινήτων VW και Audi, που είναι και η βασικότερη αιτία των φημών περί επικείμενης χρεοκοπίας της εταιρείας, οφείλεται αποκλειστικά στην «Kosmocar» αφήνοντας υπονοούμενα πως η εισαγωγική εταιρεία κάνει αυτές τις κινήσεις για να ενισχύσει την θυγατρική της εταιρεία, εμπορίας αυτοκινήτων, «Karenta».

Τεκμήρια, στα μέτρα των φοροφυγάδων

Εκτός του (φορολογικού) νόμου υπάρχει κίνδυνος να μείνουν για άλλη μία φορά οι φοροφυγάδες, καθώς τα τεκμήρια τους οδηγούν απλώς σε λίγο υψηλότερα εισοδήματα!
                                                                                    
                                                                                      Της ΕΛΕΝΗΣ ΚΩΣΤΑΡΕΛΟΥ

Το οικονομικό επιτελείο βρίσκεται αντιμέτωπο με το μεγαλύτερο ρίσκο,αφού πρέπει να πετύχει τη μεγάλη φορολογική ανατροπή και να πιάσει όσους συνήθιζαν να κρύβουν τα εισοδήματά τους και να «κλέβουν» τους φόρους, για να καταφέρει να μαζέψει τουλάχιστον 1,2 δισ. ευρώ έσοδα από την πάταξη της φοροδιαφυγής.

Χάρη στα βλαστοκύτταρα 10χρονο παιδί απέκτησε νέα τραχεία που «δούλεψε» αμέσως


Ήταν μια εγχείρηση ορόσημο για την ιατρική. Άγγλοι και Ιταλοί ειδικοί προχώρησαν σε μεταμόσχευση τραχείας σε ένα 10χρονο αγόρι και το όργανο αυτό με τη βοήθεια των βλαστοκυττάρων του παιδιού, απέκτησε μέσα στο σώμα του την κατάλληλη μορφή και ταίριαξε απόλυτα με το αναπνευστικό του σύστημα.

Αντιφατικές κινήσεις διαλύουν την αγορά.


Μέσα σε λίγες ώρες ο Παπανδρέου για το θέμα των επιλογών του προκειμένου η χώρα να ξεπεράσει τη μεγάλη κρίση, έκανε αντιφατικές δηλώσεις. Οι δηλώσεις του αυτές δεν έμειναν απαρατήρητες από τις αγορές και ήταν άλλη μια περίπτωση που φάνηκε η κυβέρνηση να στέλνει θολά μηνύματα. Οι επιπτώσεις ήταν άμεσες.

μια απο τα ιδια ....!!!!!

                                     Πόσα παίρνουν ο προεδρος και ο δ.νων σύμβουλος του ΟΠΑΠ;


Τελικά όλοι μαζί μας περνάνε για βλίτα. Ξέρετε πόσα παίρνουν ο πρόεδρος και ο διευθύνων σύμβουλος του ΟΠΑΠ Γ.Σταματόπουλος και Χ.Σπανουδάκης; Υποτίθεται ότι τα golden Boys θα έπαιρναν λιγότερα. Κρατηθείτε γιατί οι αμοιβές τους είναι 15.500 ευρώ για τον καθένα! Και λες τώρα μας δουλεύουν; Ποια διαφάνεια και ποια αξιοκρατία; Που είναι η ηλεκτρονική διακυβέρνηση να δούμε όλοι τους μισθούς τους; Πουθενά. Πάλι καλά που τους έγραψε η "Ε".

troktiko

Ποιοι πουλάνε νοθευμένη βενζίνη!...

Κυριακή, 21 Μαρτίου 2010


Νοθευμένα βενζινάδικα στην Αττική/Κέντρο

1. Βενζίνη με υποκατάστατο μολύβδου LRP νοθευμένη με απλή αμόλυβδη βενζίνη σε ποσοστό 10%

Πρατήριο: BP