ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Δευτέρα 22 Μαρτίου 2010

Κορυφώνεται η κόντρα Παζαρόπουλου-Kosmocar (VW - Audi)

Όλα ξεκίνησαν από την ανακοίνωση της «Παζαρόπουλος» η οποία μεταξύ άλλων αναφέρει πως η καθυστέρηση παράδοσης αυτοκινήτων VW και Audi, που είναι και η βασικότερη αιτία των φημών περί επικείμενης χρεοκοπίας της εταιρείας, οφείλεται αποκλειστικά στην «Kosmocar» αφήνοντας υπονοούμενα πως η εισαγωγική εταιρεία κάνει αυτές τις κινήσεις για να ενισχύσει την θυγατρική της εταιρεία, εμπορίας αυτοκινήτων, «Karenta».


Με τη σειρά της η «Kosmocar» αναφέρει με ανακοίνωση της πως έχει λάβει παράπονα από αγοραστές των αυτοκινήτων που αντιπροσωπεύει, ότι υπάρχει σημαντική καθυστέρηση παράδοσης αυτοκινήτων, για τα οποία η «Kosmocar» δεν έχει εξοφληθεί, παρότι τα αυτοκίνητα αυτά έχουν πληρωθεί ήδη από τους αγοραστές στην «Παζαρόπουλος».



Η ανακοίνωση της «Παζαρόπουλος»:

«Η εταιρεία μας αισθάνεται την ανάγκη να απευθυνθεί δημόσια στους πελάτες και συνεργάτες της και να τοποθετηθεί υπεύθυνα για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει τις τελευταίες μέρες, όσον αφορά την παράδοση αυτοκινήτων προς τους πελάτες της.

Διαβεβαιώνουμε τους πελάτες & συνεργάτες μας, ότι η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι της εταιρείας μας, καταβάλουν το διάστημα αυτό και θα συνεχίσουν τις επόμενες ημέρες να καταβάλουν συντονισμένα και σε συνεργασία με κάθε αρμόδιο παράγοντα, όλες τις απαιτούμενες προσπάθειες, για την άμεση εξεύρεση μιας λύσης, την οποία πιστεύουμε ότι θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε στις αρχές της επόμενης εβδομάδας.

Μέχρι τότε θέλουμε να διαβεβαιώσουμε κατηγορηματικά τους πελάτες μας ότι η εταιρεία μας θα είναι συνεπής στις υποχρεώσεις της και ότι τα αυτοκίνητα τους βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα, στην κατοχή της Kosmocar.


ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.»



Η ανακοίνωση της «Kosmocar»:

« Η εταιρεία KOSMOCAR A.E. πρωτοπορεί κατέχοντας ηγετική θέση στο χώρο των αυτοκινήτων εδώ και 40 χρόνια. Η αξιοπιστία της στις σχέσεις συνεργασίας με όλους τους συναλλασσόμενους μαζί της και ειδικότερα με το Δίκτυο των Επισήμων Εμπόρων και Συνεργατών Service καθώς και με τους πελάτες των μαρκών VOLKSWAGEN και AUDI είναι παραδειγματική.

Θέλουμε να ενημερώσουμε ότι σύμφωνα με την εμπορική της πολιτική, η KOSMOCAR A.E. τιμολογεί και ταυτόχρονα παραδίδει όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ταξινόμηση των αυτοκινήτων στους Επίσημους Εμπόρους της, αφού προηγούμενα έχει λάβει πλήρη εξόφληση της αξίας αυτών.

Στα πλαίσια αυτά δεν είναι κατανοητές οι πρόσφατες ανακοινώσεις της εταιρείας Σ. Κ. ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. με τις οποίες προσπαθεί να επιρρίψει την ευθύνη για την μη παράδοση των αυτοκινήτων που οφείλει στους πελάτες της στην KOSMOCAR A.E.

Όλα τα αυτοκίνητα πελατών που η εταιρεία Σ.Κ.ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. έχει εξοφλήσει στην KOSMOCAR A.E. έχουν ήδη παραδοθεί και τιμολογηθεί μαζί με όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την ταξινόμηση τους στην Σ.Κ.ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. και επομένως δεν υπάρχει λόγος οποιασδήποτε καθυστέρησης παράδοσης αυτών στους δικαιούχους τους .

Έχει περιέλθει στην γνώση μας μέσω παραπόνων πελατών και μέσω της ενημέρωσης που λάβαμε από την Σ.K. ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε., ότι υπάρχει σημαντική καθυστέρηση παράδοσης αυτοκινήτων πελατών για τα οποία η KOSMOCAR Α.E. δεν έχει λάβει καμία εξόφληση, παρότι τα αυτοκίνητα αυτά έχουν εξοφληθεί στην Σ.Κ ΠΑΖΑΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Η KOSMOCAR A.E. κατανοώντας την ανησυχία των ενδιαφερομένων πελατών, λόγω της σοβαρότητας του ανωτέρω γεγονότος, εξετάζει τις συνέπειες του θέματος και τις επόμενες ημέρες θα τοποθετηθεί σχετικά.

KOSMOCAR A.E.»

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου