ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Σάββατο 7 Αυγούστου 2010

Οδοντίατροι και ΜΜΕ


Το τελευταίο διάστημα ορισμένοι Οδοντίατροι δημοσιεύουν σε ιστοσελίδες ή μέσα μαζικής ενημέρωσης οικονομικές προσφορές για την παροχή των υπηρεσιών τους.

Υπενθυμίζουμε στους συναδέλφους ότι οι καταχωρίσεις αυτές απαγορεύονται από την Οδοντιατρική Νομοθεσία και Δεοντολογία. Ο Οδοντιατρικός Σύλλογος Αττικής θα ελένξει πειθαρχικά τους συναδέλφους αυτούς.

osanet

Ανεκδοτο.......


Λέει ο Τοτός στη μαμά του:

- Μαμά, οι καρδούλες έχουν πόδια;

- Όχι, παιδί μου. Αλλά γιατί το ρωτάς αυτό;

- Γιατί χθές το βράδυ άκουσα τον μπαμπά να...

λέει στην υπηρέτρια:

"Ανοιξε τα πόδια σου, καρδούλα μου!!!

Ακόμα και οι εικοσάρηδες πρέπει να προσέχουν την χοληστερίνη τους


Οι νέοι δεν είναι ανάγκη να παίρνουν φάρμακα για να ρίξουν το επίπεδο της χοληστερίνης τους, όμως πρέπει να ασκούνται σωματικά και να προσέχουν περισσότερο τι τρώνε.

Σύμφωνα με μια νέα αμερικανική επιστημονική έρευνα, ακόμα και οι νέοι των έικοσι ετών πρέπει

Kim Carnes - Crazy In the Night

Επενδύσεις για σχεδόν… «άφραγκους»!


Πώς θα δημιουργήσετε τον δικό σας «κουμπαρά» σε περίοδο οικονομικής κρίσης - Τα «μυστικά» των επενδύσεων περιοδικών καταβολών από τράπεζες και ασφαλιστικές εταιρίες - Πίνακας ενδεικτικών αποδόσεων και παρουσίαση προϊόντων από την αγορά.

Σε περίοδο οικονομικής κρίσης η

Έτσι μειώνουν την ανεργία στην Τουρκία

Ένας νέος Νόμος πέρασε πρόσφατα από την Τουρκική Βουλή με αντικείμενο την μείωση της ανεργίας. Όπως αναφέρει δημοσίευμα μεγάλης τουρκικής εφημερίδας σύμφωνα με τον νέο Νόμο κάθε επιχειρηματίας που επιθυμεί να προσλάβει νόμιμα διαμένοντα στην Τουρκία αλλοδαπό, θα πρέπει να έχει προσλάβει πρώτα 5 Τούρκους εργαζόμενους.

Αν η επιχείρηση επιθυμεί να

Η ζωντανή σιδερένια “καρδιά” της Γης


Κάθε 100 εκατομμύρια χρόνια λιώνει και ξαναγεννιέται ο εσώτατος πυρήνας της γης, η συμπαγής μεταλλική μπάλα, που σχηματίστηκε πριν από 1 δισεκατομμύριο χρόνια και βρίσκεται 5.000 χιλιόμετρα κάτω από την επιφάνειά της.

Το κέντρο της Γης βρίσκεται σε βάθος περίπου 6.400 χλμ. από την επιφάνειά της.

Οι επιστήμονες πίστευαν

Ενοικιαστές - Ιδιοκτήτες


Οι ενοικιαστές, όταν παραδίδουν το μισθωμένο ακίνητο στον ιδιοκτήτη του, θα πρέπει να τον αποζημιώνουν μόνο για τις φθορές που έχουν προκαλέσει, πέραν των φυσιολογικών.

Απόφαση του Αρείου Πάγου

Όπως τονίζεται στη απόφαση, οι ενοικιαστές

Παρασκευή 6 Αυγούστου 2010

Espresso machine by Yaniv Berg

Απίθανα μωρά............

Eartha Kitt - Where Is My Man

Οδηγούμε με πειθαρχία - Προσοχη !!

Dire Straits - Sultans Of Swing

Lov

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε + περίπου 30 τραυματίστηκαν(ένας σοβαρά) από τον εκτροχιασμό τρένου στο ανατολικό τμήμα της Νάπολης στην Ιταλία


corriere.it

Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Eric Clapton - Tears in heaven

Θέλει λίγο μυαλό !

Του Κώστα Μητρόπουλου - TA NEA

Διαμαρτυρία υπαλλήλου της αεροπορικής εταιρείας των Φιλιππίνων μπροστά από τα γραφεία της Philippine Airlines στη Μανίλα σε ένδειξη αλληλεγγύης προς τους πιλότους που εμπλέκονται στο σχέδιο αναδιάρθρωσης της εταιρείας


ap

Χωρίς λόγια....

Οταν οι πινακίδες δείχνουν..........

Sting - If You Love Somebody Set Them Free

Sting....

FIGLINE VALDARNO (FIRENZE) O αγρότης Sting  παρουσιάζει τα βιολογικά προϊόντα του

ansa

Lov

Top 10 φαγητών που δεν θα μου δώσουν πάνω από 300 θερμίδες

Παρακάτω παρουσιάζονται 10 πιάτα, γεμάτα γεύση, με λίγες θερμίδες και πραγματικά χορταστικά… Μπορείτε να τα δοκιμάσετε άφοβα!!!

Δύο κολπάκια για το Word


1-Έχει τύχει να σας στείλουν ένα κείμενο στο Word μόνο με κεφαλαία + εσείς να θέλετε να το μετατρέψετε σε πεζά ? Είναι απλό: Μαρκάρετε όλο το κείμενο

Σε 30 λεπτά έχεις υγιεινά πατατάκια !


Κόψτε δύο μεγάλες πατάτες, αρχικά στη μέση + στη συνέχεια σε πολύ λεπτές ροδέλες. Ραντίστε τις με ελαιόλαδο + ελάχιστο αλάτι. Στρώστε τα πατατάκια σε ταψί + ψήστε τα για 20 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, στους 230° C. Κατόπιν, γυρίστε τα + ψήστε τα + από την άλλη πλευρά για άλλα 10 λεπτά.

Πως θα περάσεις το μάθημα


Σου αρέσει ή όχι το μάθημα, υπάρχουν κανόνες για να μη μαζεύονται πολλά και μετά πελαγώσεις.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ισχυρίζονται πως αν μπεις στο Πανεπιστήμιο δεν σε νοιάζει και πολύ πότε θα βγεις από αυτό. Από την άλλοι όμως, κανείς δεν

Μπύρες

Όλες οι μπύρες είναι εδώ

Θερμοκρασία μπύρας.....


Οι lager - pils - weisse  πίνονται γύρω στους 5 βαθμούς,  οι άλλες πίνονται απο τους 7 βαθμούς + πάνω, οσο πιο πολύ αποκλίνεις απο τις προτεινόμενες θερμοκρασίες, τόσο περισσότερα αρώματα + γεύσεις χάνεις.

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η καθιερωμένη γιορτή μπύρας θα πραγματοποιηθεί στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας μεταξύ 1 και 12 Σεπτεμβρίου 2010

Γαλατόπιτα Μεσολογγίου

Απο την Κα Τσεκούρα Παναγιώτα 

Υλικά: 1,5 λίτρο πρόβειο γάλα

1 χωριάτικο φύλλο για πίτες

4 αυγά

250 γραμμάρια σιμιγδάλι ψιλό

λίγο αλάτι και ελαιόλαδο

Εκτέλεση: Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα με το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να πάρει ένα χόχλο. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και προσθέτουμε το αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και ανακατεύουμε ελαφρώς με την κουτάλα. Αφήνουμε το μίγμα να κρυώσει. Χωριστά χτυπάμε τα αυγά, τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα και ανακατεύουμε. Βουτυρώνουμε το ταψί της κουζίνας μας , απλώνουμε το χωριάτικο φύλλο, ρίχνουμε το μίγμα που ετοιμάσαμε και από πάνω ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για μισή ώρα περίπου.

Παραλλαγή: Όποιος δεν τρελαίνεται για αλμυρά και προτιμά τις γλυκές απολαύσεις, μπορεί αντί για αλάτι να προσθέσει μισό κιλό ζάχαρη αφού έχει κρυώσει πολύ καλά το μίγμα γάλα-σιμιγδάλι. Είναι πεντανόστιμη!!!!!

Προληπτική ανάκληση προϊόντος.


Ο Ε.Φ.Ε.Τ., στο πλαίσιο εφαρμογής της κοινοτικής νομοθεσίας, ενημερώθηκε από τις ελληνικές επιχειρήσεις «ITAL FOOD ΕΠΕ» και «Όμιλος Carrefour Α.Ε.» για τη διακίνηση τυριού mozzarella, στο οποίο ανιχνεύτηκε Escherichia coli. Συγκεκριμένα, πρόκειται ..... για τυρί με την εμπορική επωνυμία «Mozzarella Bastone Carrefour», σε συσκευασίες των 400 g. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα εργαστηριακών αναλύσεων, που πραγματοποιήθηκαν στη Γαλλία, ζητήθηκε να ανακληθεί και να καταστραφεί το προϊόν με ημερομηνίες λήξης 15.08.2010 και 16.08.2010.

Ταυτόχρονα, ζητήθηκε και προληπτική ανάκληση του συνόλου των παρτίδων με ημερομηνίες λήξης μέχρι τέλη Αυγούστου 2010.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. ζήτησε την άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου του συγκεκριμένου προϊόντος για προληπτικούς λόγους και ήδη έχουν ξεκινήσει σχετικοί έλεγχοι.

Ο Ε.Φ.Ε.Τ. καλεί τους καταναλωτές, που έχουν στην κατοχή τους το ανωτέρω προϊόν να μην το καταναλώσουν.(www.efet.gr).

Για εκδήλωση επικείμενης καταιγίδας στο Θερμαϊκό Κόλπο, μέσα στις επόμενες ώρες, προειδοποιεί, ύστερα από ενημέρωση της ΕΜΥ, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Θεσσαλονίκης.

Καλιφόρνια: Αντισυνταγματική η απαγόρευση του γάμου ομοφυλοφίλων

Έντεκα νεαρούς συνέλαβε η Αστυνομία, έπειτα από επιχείρηση στις «Καβουρότρυπες» της Χαλκιδικής, καθώς υπήρχαν πληροφορίες για διοργάνωση ρέιβ πάρτυ, όπου θα γινόταν διακίνηση ναρκωτικών.

"Βουτιά" 45% των πολυτελών κατοικιών στα ελληνικά νησιά

Στις 8 Σεπτεμβρίου απολογείται η Ferrari


Τέσσερις ημέρες πριν τη διεξαγωγή του Ιταλικού Grand Prix θα απολογηθεί στο Παγκόσμιο Συμβούλιο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού η Ferrari για όσα συνέβησαν στο Γερμανικό Grand Prix. Η Scuderia τιμωρήθηκε με πρόστιμο $100.000 και

Εξαγωγή νερού από αέρα


Η APOLLO Tech SA σε συνεργασία με τον Δήμο Ύδρας και τους αρμόδιους τοπικούς φορείς, προχώρησε μετά και από πρωτοβουλία του Δημοτικού Συμβουλίου, στην παραγγελία εγκατάστασης πιλοτικής μονάδας “εξαγωγής” νερού από τον αέρα, προκειμένου να

Τετάρτη 4 Αυγούστου 2010

Deep Purple - Smoke on the water

Εφηβη Ολλανδή ιστιοπλόος σε μοναχικό περίπλου της γης


Η 14χρονη ιστιοπλόος Λόρα Ντέκερ αναχώρησε σήμερα από το λιμάνι Ντεν Οσε της Ολλανδίας για να κάνει πραγματικότητα το όνειρό της, να γίνει η μικρότερη ιστιοπλόος που θα πραγματοποιήσει μόνη της το γύρο του κόσμου με το ιστιοπλοϊκό της.



Laura Dekker Around the world as solo sailor
Ανέβηκε απÏ� cosmogr. - Οι πιο φρέσκες video-ειδήσεις.

Smart uban stage

Κίνα - Λεωφορείο <ΓΙΓΑς> !

Υψος=5μ    Πλάτος=6μ   ( video στα κινέζικα !)


Funk 49 - Eagles (Farewell Tour) - Joe Walsh

Eagles - Hotel California

" Οι δοκιμές είναι πολύ θορυβώδης " πρόστιμο στούς U2

Η Δημοτική Αστυνομία άκαμπτη με τους U2 στο Τορίνο , επιβλήθηκε πρόστιμο για δυνατή μουσική ( με ένα ηχόμετρο εντόπισε υψηλότερες τιμές από εκείνες που επιτρέπονται από το νόμο ) στις πρόβες για την  συναυλία της επόμενης Παρασκευής στο Ολυμπιακό Στάδιο του Τορίνο .

Lov

Οι νυχτερίδες πάντα στρίβουν αριστερά μόλις βγαίνουν από μια σπηλιά

Παράξενα.......