ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

e - outlet - στοκατζίδικα

www.e-outlet.gr: Περιηγηθείτε στις «ηλεκτρονικές βιτρίνες» του e-outlet και κάντε τα ψώνια σας από τον υπολογιστή σας. Επωφεληθείτε από τις προσφορές που θα βρείτε και κερδίστε χρήμα και


χρόνο. Ενδεικτικές προσφορές: Μπλούζα TRUSSARDI με 30 ευρώ από 175 ευρώ αρχική τιμή, βελούδινη φούστα HUGO BOSS με 80 ευρώ από 240 ευρώ, καμηλό μπουφάν BURBERRY με 250 ευρώ από 1.100 ευρώ, σπορ παντελόνι VERSACE με 70 ευρώ από 275 ευρώ και ανδρικό μακριμάνικο πουλόβερ BURLINGTON με 70 ευρώ από 145 ευρώ. Κάντε τις παραγγελίες σας on-line, τηλεφωνικά καλώντας στο 210-5151579 ή στέλνοντας fax στο 210-5124673. Μπορείτε να πληρώσετε με αντικαταβολή (δίνοντας τα χρήματα στον κούριερ που θα σας φέρει την παραγγελία σας) ή με πιστωτική κάρτα, που σας δίνει τη δυνατότητα επιλογής άτοκων δόσεων ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας.


www.starbags.gr: Αυθεντικές τσάντες γνωστών εταιρειών, όπως Prada, Burberry, Christian Dior, Dolce & Gabbana, miu miu, Balenciaga, Bottega Veneta, Yves Saint Laurent, Celine, κ.ά. προς πώληση, αλλά και προς ενοικίαση. Αγοράστε δερμάτινο τσαντάκι Roberto Cavalli, σαν καινούργιο, με 140 ευρώ από 220 ευρώ ή καφέ σακίδιο miu miu με 250 ευρώ από 480 ευρώ. Στο ηλεκτρονικό κατάστημα starbags θα βρείτε φωτογραφίες των προϊόντων και λεπτομερή περιγραφή. Και εάν θέλετε να κάνετε το... «κομμάτι σας» για ένα μόνο βράδυ ή για μία εβδομάδα ή ακόμη και για έναν μήνα, νοικιάστε την τσάντα που σας αρέσει δίνοντας λίγα χρήματα. Νοικιάστε χρυσό μεταλλιζέ βραδινό τσαντάκι Dolce & Gabbana δίνοντας 29 ευρώ για μία μέρα (καθημερινή), 39 ευρώ για Παρασκευή και Σαββατοκύριακο, 59 ευρώ για μία εβδομάδα, 79 ευρώ για δύο εβδομάδες και 99 ευρώ για έναν μήνα. Εκτός από τσάντες, στο site θα βρείτε και κάποια μεταχειρισμένα αξεσουάρ, όπως ρολόγια, γραβάτες, ομπρέλες ή παπούτσια. Για παράδειγμα, θα βρείτε ατσάλινο γυναικείο ρολόι DKNY σε τέλεια κατάσταση (συνοδεύεται και από booklet οδηγιών) να πωλείται προς 148 ευρώ από αρχική τιμή 250 ευρώ.

www.xariseto.gr: Ενα site με απώτερο σκοπό την ανακύκλωση και την αμοιβαία βοήθεια, όπως αναφέρει στην αρχική του σελίδα, στο οποίο μπορείτε να βρείτε και να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν ελαφρώς μεταχειρισμένα, ακόμη και αφόρετα παντελόνια τζιν και μπουφάν, βιβλία, υπολογιστές μέχρι καναπέδες, ποδήλατα, στολή μοτοσικλετιστή, επαναφορτιζόμενο δραπανοκατσάβιδο και ό,τι άλλο μπορεί να βάλει ο νους σας. Ενας εναλλακτικός τρόπος... αγορών με... «προμηθευτές» ανθρώπους που προτιμούν να χαρίσουν από το να πετάξουν πράγματα που δεν τους είναι πλέον χρήσιμα.


 www.MelinaMay.com, το πρώτο e-shop προσφορών στην Ελλάδα, θα βρεις αξεσουάρ και ρούχα μεγάλων οίκων και επώνυμων brands σε απίστευτες τιμές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου