ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Βγείτε απόψε με άδειο πορτοφόλι!




Προτάσεις για δωρεάν διασκέδαση

Ποιος είπε ότι για να βγείτε από το σπίτι και να περάσετε ωραία χρειάζονται χρήματα; Εμείς σας δίνουμε μερικές ιδέες για δωρεάν διασκέδαση απόψε. Στο πλαίσιο του 5ου Διεθνούς Φεστιβάλ Επιστημονικών Ταινιών προβάλλεται σήμερα Η περιπέτεια από το Βρέφος στο Φιλί, στο Ινστιτούτο Θερβάντες Αθήνας, Μητροπόλεως 23, στο
Σύνταγμα. Είσοδος ελεύθερη για όλους.

Βραδιά soul jazz μουσικής με τους Μάνο Κιτσινόπουλο και Γιώργο Μπίλλιο πραγματοποιείται στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης στον πολυχώρο Γαλαξία στις 20:00. Φυσικά η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Επίσης στο κέντρο μπορείτε να παρευρεθείτε σε μια δωρεάν συναυλία έντεχνης μουσικής με το συγκρότημα «Μνηστήρες» στον Πολυχώρο «Άννα & Μαρία Καλουτά» του Δήμου Αθηναίων, στον Άγιο Σώστη. Σε μια βραδιά ακουστικών χρωμάτων με αναφορές στο έντεχνο και λαϊκό τραγούδι. Παίζουν οι μουσικοί : Τάσος Ζαφειρίου, Βαγγέλης Μιχαλάτος, Στέλιος Τσουκάτος, Θοδωρής Μποτίνης, Νίκος Χριστόπουλος.

Η ψυχανάλυση για τη γυναίκα, είναι το θέμα της συνάντησης που διοργανώνεται σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρεία Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας.Ομιλητές είναι η Τζούλια Κρίστεβα, καθηγήτρια Γλωσσολογίας στο Πανεπιστήμιο Paris VII, μέλος της Ψυχαναλυτικής Εταιρείας του Παρισιού, διάσημη για κείμενα, άρθρα και δοκίμια που έχει γράψει σχετικά με τη γλωσσολογία, την ψυχανάλυση, τη σημειολογία και το φεμινισμό και ο Ντάνιελ Στερν, καθηγητής Ψυχιατρικής(Cornell University Medical Centre) και Ψυχολογίας(Universite de Geneve, Genf-USA/Switzerland) και ψυχαναλυτής. Συντονίζουν η Μαρίλια Αϊζενστάιν (ψυχαναλύτρια, μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Διεθνούς Ψυχαναλυτικής Ένωσης) και ο Γρηγόρης Βασλαματζής (ψυχίατρος, ψυχαναλυτής, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Ψυχαναλυτικής Ψυχοθεραπείας). Οι διαλέξεις θα δοθούν στα αγγλικά και τα γαλλικά με ταυτόχρονη μετάφραση στα ελληνικά. Απόψε στις 19:00 στο Μέγαρο Μουσικής. Είσοδος ελεύθερη με δελτία προτεραιότητας, η διανομή αρχίζει στις 17:30.
newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου