ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

Συναυλίες 2010-----παραξενιες......


U2

Παράδοση του ΟΑΚΑ για μία εβδομάδα

Η συναυλία των U2 τον Σεπτέμβριο είναι η σπουδαιότερη εμφάνιση ξένου συγκροτήματος στην Ελλάδα. Αποτελεί μέρος της τεράστιας περιοδείας τους που στηρίζεται σε μια ανεπανάληπτη σκηνική κατασκευή, στόχος της οποίας είναι
 να υπάρχει άριστη ορατότητα από όλες τις πλευρές του Ολυμπιακού Σταδίου. Για να εξασφαλιστεί αυτή η μοναδική εμπειρία στους θεατές και για να προλάβουν να εγκαταστήσουν το περίφημο κυλινδρικό σύστημα βίντεο και την τεράστια σκηνή, που έχει ακόμη και περιστρεφόμενες γέφυρες, οι μάνατζερ του γκρουπ έχουν απαιτήσει να έχουν το ΟΑΚΑ μία εβδομάδα πριν από το σόου.

Την τελευταία εβδομάδα του Αυγούστου, έχουν απαιτήσει να μην κινείται κανείς στον χώρο του γηπέδου και στα παρασκήνια, αν δεν έχει συγκεκριμένη διαπίστευση από το επιτελείο. Σκεφθείτε ότι έναν χρόνο πριν η αυστηρότητα είναι τέτοια, ώστε να απαιτούν να έχουν ασφάλεια που θα θυμίζει αναχωρήσεις εξωτερικού σε αεροδρόμιο. Εχουν ζητήσει από τώρα μία λίστα με τα πρόσωπα της ελληνικής εταιρείας που έχει αναλάβει τη διεκπεραίωση του σόου και δεν πρόκειται να δεχθούν αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Τόσο στη διαμόρφωση των πριβέ χώρων του Bono και της παρέας του όσο και στο στήσιμο του σκηνικού η εντολή είναι ρητή: δεν περνάει κανείς χωρίς έλεγχο και διαπίστευση.

Στον χώρο όπου θα γίνει το εκπληκτικό σόου τους έχουν ζητήσει να δημιουργηθεί χώρος για γυμναστική και μασάζ. Μένει λοιπόν να στηθεί ένας ολόκληρος μηχανισμός και το πιο πιθανόν είναι είτε μέσα σε ένα κοντέινερ είτε αν υπάρχει δυνατότητα χρήσης των αποδυτηρίων να εγκατασταθεί το μίνι γυμναστήριο, το οποίο θα είναι πλήρως εξοπλισμένο, για τη διάσημη ομάδα.

 
Metallica

Μπασκέτες, μπιλιάρδο και καλό φαγητό

Δυσκολεύονται να αποφασίσουν σε ποιο καμαρίνι θα πάνε, καθώς κύριο χαρακτηριστικό τους είναι να αλλάζουν τελευταία στιγμή γνώμη για διάφορα. Είναι κάτι που κάνουν σε κάθε εμφάνισή τους είτε στη χώρα μας είτε στο εξωτερικό. Πόσω μάλλον όταν πρόκειται για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες θα χαλαρώσουν και θα προετοιμαστούν για το σόου τους. Στις παλαιότερες εμφανίσεις τους, είχαν ζητήσει να μπορούν να παίζουν μπάσκετ για να χαλαρώνουν πριν από τις εμφανίσεις τους. Φέτος, εκτός από την αγαπημένη τους μπασκέτα, ενδεχομένως να ζητήσουν και κάποιο μπιλιάρδο.

Είναι καλοφαγάδες όλοι τους, αν και δείχνουν σαφή προτίμηση στα λαχανικά, τα βραστά και στις μπριζόλες. Στην τελευταία εμφάνισή τους στην Αθήνα πάντως δοκίμασαν ακόμη και μελιτζάνες ιμάμ μπαϊλντί!

Η εμφάνισή τους το καλοκαίρι θα γίνει στο πλαίσιο του πασίγνωστου στο εξωτερικό Sonisphere Festival, με ημερομηνία 24 Ιουλίου (κλεισμένη). Πιθανολογείται ότι μαζί με τους Metallica θα βρεθούν στη σκηνή και οι Slayer, Anthrax ή και Μegadeath.


Robbie Williams

Του άρεσε ο εσπρέσο, το γύρισε όμως στον φραπέ

Ο κορυφαίος σταρ της ποπ έχει μανία με τον καφέ εσπρέσο και μπορεί, όπως λέει, να πίνει αμέτρητους καφέδες καθημερινά. Τελευταία, έχει γνωρίσει τη γεύση του φραπέ μέσω ενός φίλου του, ο οποίος έπειτα από μια επίσκεψή του στην Αθήνα τον μύησε στο μυστικό αυτής της γεύσης. Ακολουθώντας λοιπόν το παράδειγμα ενός άλλου μεγάλου της ροκ μουσικής, του David Byrne, ο οποίος από την εποχή των εμφανίσεών του με τους Talking Heads στη λεωφόρο Αλεξάνδρας δηλώνει λάτρης του φραπέ και ύστερα από κάθε ταξίδι του στη χώρα μας οι αποσκευές του έχουν ικανή ποσότητα τέτοιου καφέ για να παρασκευάζει μόνος του τον φραπέ του στο σπίτι και να θυμάται την Αθήνα, ο Robbie Williams έχει ζητήσει να απολαμβάνει γερές δόσεις φραπέ στη διάρκεια της ινκόγκνιτο παραμονής του στην πανάκριβη προεδρική σουίτα κεντρικού ξενοδοχείου.

 
Εminem

Κότερο, SUV και γήπεδο γκολφ

Του αρέσει ιδιαίτερα να παίζει γκολφ και ποδόσφαιρο. Στα ξενοδοχεία που επιλέγει να μένει, πριν από τα σόου του κάνει ακριβώς το ίδιο. Με όπλο του ένα μπαστούνι του γκολφ, που έχει συνήθως πάντα μαζί του, απειλεί την ηρεμία των άλλων ενοίκων. Κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και στην Αθήνα, καθώς ανάμεσα στις απαιτήσεις του, όπως μαθαίνουμε από υψηλά ιστάμενο στέλεχος της εταιρείας του, είναι να μπορεί να αθληθεί με τις ώρες πριν από την εμφάνισή του.

Στην περίπτωσή του βεβαίως δεν αποκλείεται να υπάρξει και φιλοξενία σε κάποιο πολυτελές θέρετρο εκτός Αθηνών. Μια σειρά από πανάκριβα αυτοκίνητα που προορίζονται για τις μετακινήσεις του Eminem και των στενών συνεργατών του και ένα χλιδάτο κότερο για πιθανή εξόρμηση σε κοντινά νησιά συγκαταλέγονται στις απαιτήσεις του. Τα μεγάλου κυβισμού οχήματα που θα έχουν προπορευόμενα τα τζιπ με τη συνοδεία ασφαλείας έχει ζητηθεί να φτάσουν όσο πιο κοντά στην εξέδρα όπου θα εμφανιστεί.


Ozzy

Πριβέ διαμονή, limo και... 100.000 βατ!

Η πριβέ διαμονή σε χλιδάτο ξενοδοχείο και οι στιγμές χαλάρωσης μακριά από αδιάκριτα βλέμματα εντάσσονται στις βασικές προϋποθέσεις που έχει θέσει το μάνατζμεντ του μεγάλου σταρ. Ο κορυφαίος τραγουδιστής συνήθως απαιτεί να μετακινείται μόνο με λιμουζίνα από το ξενοδοχείο του προς τον χώρο όπου κάνει το live του και κάτι αντίστοιχο αναμένεται να συμβεί και στη χώρα μας. Η αθηναϊκή παραμονή του πάντως πρέπει να συνδυαστεί με αυστηρή τήρηση της δίαιτάς του, καθώς πλέον ο Ozzy έχει μανία με τη διατροφή του και δεν κάνει με τίποτα καμία παρασπονδία, όπως λέει. Δεν αποκλείεται λοιπόν να επιστρατευτεί ακόμη και ειδικός σεφ που θα αναλάβει την αποκλειστική φροντίδα του.

Η παραγωγή της Αθήνας θα περιλαμβάνει ηχητικά συστήματα έντασης 100.000 βατ, ενώ το οπτικό σύστημα αναμένεται να ξεπεράσει από πλευράς έντασης τα 500


Manu Chao

Ούζο σε κιβώτια

Η εμφάνισή του πιθανολογείται για το πρώτο δεκαήμερο του Ιουλίου με πιο πιθανές ημερομηνίες την 9η ή τη 10η Ιουλίου. Θα είναι ένα από τα ονόματα που θα αποτελέσει το κλου του Rockwave Φεστιβάλ στη Μαλακάσα. Λάτρης της μεσογειακής διατροφής, δείχνει προτίμηση στα γεμιστά και τα φασολάκια, που είναι σε πρώτη ζήτηση όταν επισκέπτεται τη χώρα μας. Του αρέσει επίσης και το ούζο, ενώ όλη η παρέα του πίνει με φανατισμό το κατ’ εξοχήν ελληνικό ποτό.

Στο πλαίσιο των συζητήσεων λοιπόν με τους ανθρώπους της εταιρείας του και επειδή πριν πεινάσει μαγειρεύει, θέλει να έχει μαζί του φεύγοντας ειδικές συσκευασίες με ούζο και άλλα ελληνικά προϊόντα για να τα πάρει μαζί του στο ταξίδι της επιστροφής.



Rammstein

Γυναικεία συντροφιά!

Ο μόνιμος πονοκέφαλος της εταιρείας που εκπροσωπεί το δημοφιλέστατο χαρντ ροκ συγκρότημα έχει να κάνει με τα κορίτσια που ζητούν επιτακτικά. Δηλωμένοι λάτρεις του ωραίου φύλου, όλοι τους πριν αλλά και μετά τις εμφανίσεις τους θέλουν να υπάρχει καλή και επιλεγμένη γυναικεία συντροφιά! Κάτι αντίστοιχο λοιπόν βρίσκεται μέσα στις απαραίτητες προϋποθέσεις που έχουν θέσει για την εμφάνισή τους στην Αθήνα.


Chemical Bro

Ποδόσφαιρο με τις ώρες

Στα μέλη του συγκροτήματος αρέσει να παίζουν ποδόσφαιρο με τις ώρες. Οταν βρίσκονται στα παρασκήνια για να χαλαρώσουν, βάζουν συνήθως μεταξύ τους στοιχήματα και έτσι περνούν ευχάριστα την ώρα τους πριν από το σόου τους. Παίζοντας μπάλα πέρασαν τις ώρες της χαλάρωσης που προηγήθηκαν σε όλες τις εμφανίσεις τους στην Ελλάδα και το ίδιο σκοπεύουν, όπως δηλώνουν, να κάνουν και αυτή τη φορά.

ΒΑΣΙΛΗΣ ΛΟΥΚΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου