ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Κυριακή 27 Ιουνίου 2010

Cosmote


Η Cosmote συμμορφώνεται με την κοινοτική οδηγία 544/2009/ΕΕ και προσφέρει σε όλους τους χρήστες συμβολαίου την υπηρεσία Cosmote Roaming Data Limit. Αυτό σημαίνει ότι αν βρίσκεστε στο εξωτερικό και ο λογαριασμός από χρήση data φτάσει τα €48.4 ο χρήστης θα ειδοποιηθεί ενώ όταν ο λογαριασμός φτάσει
 τα €60,50 το data roaming διακόπτεται αυτόματα και ενεργοποιείται μόνο και αν το επιλέξει ο συνδρομητής.

Όπως αναφέρει και το δελτίο τύπου που ακολουθεί, “Η υπηρεσία Roaming Data Limit, η οποία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα από τις 27 Ιουνίου σε όλους τους πελάτες συμβολαίου της COSMOTE”. Μέχρι τότε προσοχή αν σκοπεύετε να ταξιδέψετε εξωτερικό.

Να θυμίσω ότι το 2008 η Vodafone είχε μειώσει εθελοντικά τις χρεώσεις roaming πριν ακόμα τεθεί σε ισχύ η σχετική Ευρωπαϊκή οδηγία. Μερικά χρόνια μετά και το 2010 οι δύο μεγάλες εταιρείες κινητής στην Ελλάδα προσφέρουν υπηρεσίες και τιμές που προσεγγίζουν τα βορειο-Ευρωπαϊκά standards.

Ακόμη χαμηλότερες χρεώσεις όταν ταξιδεύουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση απολαμβάνουν τώρα οι

συνδρομητές της COSMOTE, ενώ παράλληλα για τον καλύτερο έλεγχο του κόστους στην περιαγωγή

τίθεται ανώτατο όριο στη χρήση δεδομένων ανά μήνα, με τη δωρεάν υπηρεσία “Roaming Data

Limit”

Η υπηρεσία “Roaming Data Limit”, η οποία θα ενεργοποιηθεί αυτόματα από τις 27 Ιουνίου σε όλους τους πελάτες συμβολαίου της COSMOTE, ενημερώνει τους συνδρομητές όταν η χρήση τους φτάσει τα 48,40, ενώ μόλις συμπληρωθεί το ανώτατο όριο των 60,503 διακόπτεται προσωρινά η χρήση δεδομένων. Σε περίπτωση που ο συνδρομητής επιθυμεί να συνεχίσει τη χρήση δεδομένων και μετά το όριο των 60,50, μπορεί εύκολα να απενεργοποιήσει την υπηρεσία.

Για ακόμη μεγαλύτερη οικονομία, η COSMOTE προσφέρει και πακέτα χρήσης δεδομένων στο

εξωτερικό, όπως:

• “Data Offer 30”: 100MB με 30,50 για τα προγράμματα Internet On The Go

• “Data Offer 10”: 10MB με 10,17 για όλα τα υπόλοιπα προγράμματα συμβολαίου ομιλίας.

Επιπλέον, από την 1η Ιουλίου 2010, η COSMOTE προχωράει σε νέες μειώσεις στις χρεώσεις περιαγωγής σε χώρες εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Συγκεκριμένα, η χρέωση για εξερχόμενες κλήσεις μειώνεται από 0,0085/δευτ. (συμπ/νου ΦΠΑ 21%) σε 0,0080/δευτ. (συμπ/νου ΦΠΑ 23%). Η χρέωση για εισερχόμενες κλήσεις μειώνεται από 0,0038/δευτ. (συμπ/νου ΦΠΑ 21%) σε 0,0031/δευτ. (συμπ/νου ΦΠΑ 23%).

Αλλά και για όσους θέλουν να μιλούν με την άνεσή τους όταν ταξιδεύουν στην Ευρώπη, η COSMOTE διαθέτει την πρωτοποριακή υπηρεσία “COSMOTE Traveller”, για να χρησιμοποιούν το δωρεάν χρόνο ομιλίας τους και στο εξωτερικό.

Με τις παραπάνω πρωτοποριακές υπηρεσίες και τις προνομιακές χρεώσεις, οι συνδρομητές της COSMOTE απολαμβάνουν ακόμη μεγαλύτερη οικονομία και έλεγχο κόστους και στο εξωτερικό.

1 Σε συμμόρφωση με τον Κανονισμό 544/2009/ΕΕ.

2 Εκτός από τους συνδρομητές που έχουν ήδη αιτηθεί την απενεργοποίηση της.

3 Συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 21%

4 Η υπηρεσία απενεργοποιείται με την αποστολή ενός δωρεάν μηνύματος στο 1256, από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, με το λεκτικό «DATALIMITEND».

5 Τα πακέτα προσφοράς Data Offer 10 και Data Offer 30 ενεργοποιούνται με την αποστολή ενός δωρεάν μηνύματος στο 1256, από την Ελλάδα ή το εξωτερικό, με το λεκτικό «10» ή «30» αντίστοιχα, για χρήση δεδομένων εντός 30 ημερών από την ενεργοποίησή τους και δεν υπολογίζονται για την υπηρεσία “Roaming Data Limit”.

pestaola

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου