ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης: Έξι μετάλλια Κοσμίδης και Μιλλούση



Έξι μετάλλια κατέκτησαν ο Λευτέρης Κοσμίδης και η Βάσω Μιλλούση στο Παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής στην Οστράβα. Ο απολογισμός των Ελλήνων αθλητών είναι τρία χρυσά, δύο ασημένια και ένα χάλκινο.
Ο Λευτέρης Κοσμίδης
Ο Λευτέρης Κοσμίδης


Ο Κοσμίδης κατέκτησε το χρυσό στο έδαφος, το ασημένιο στο άλμα και το χάλκινο στους κρίκους, ενώ η Μιλλούση κέρδισε δύο χρυσά στους ασύμμετρους ζυγούς και στη δοκό ισορροπίας αντίστοιχα και ασημένιο στις ασκήσεις εδάφους.



«Αυτή η εμφάνιση με κάνει πολύ χαρούμενη και πιο
σίγουρη για τον εαυτό μου ενόψει του Παγκόσμιου πρωταθλήματος. Θα πάω στο Ρότερνταμ με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Ήταν σημαντικό για μένα το ότι μπόρεσα να παρουσιάσω καλά τα προγράμματά μου και στις δύο ημέρες του αγώνα», δήλωσε η 26χρονη αθλήτρια.

Από την πλευρά του, ο 19χρονος Λευτέρης Κοσμίδης που έφθασε τα 15 μετάλλια σε αγώνες της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην καριέρα του τόνισε: 

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις επιδόσεις μου. Αγωνίστηκα σε τέσσερα όργανα εδώ και κατέκτησα τρία μετάλλια. Ήταν σημαντικό για μένα το ότι εκτέλεσα δύο διαφορετικά άλματα, για πρώτη φορά έπειτα από ενάμιση χρόνο, συνοδεύοντας αυτή την εμφάνιση με μετάλλιο. Ήταν μια δυνατή προπόνηση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα, η οποία πήγε πολύ καλά».

Τριπλή συμμετοχή στους τελικούς οργάνων είχε και ο Μπάμπης Καϊλίδης, ο οποίος κατετάγη 8ος στις ασκήσεις εδάφους, 8ος στους κρίκους και 7ος στο μονόζυγο.

enet

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου