ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Τρίτη 20 Ιουλίου 2010

Συσκευές εξοικονόμησης ενέργειας,ρεύματος,λογαριασμών...τα πάντα όλα


Τις τελευταίες ημέρες εμφανίζεται στα κανάλια η διαφήμιση ενός προιόντος που κατα δήλωση του ειδικού-του παρουσιαστή δηλαδή-ρίχνει την ...κατανάλωση και τον λογαριασμό της ΔΕΗ χαμηλά.Και όχι μόνο αυτό....και όχι μόνο το άλλο...κάνει πολλά πράγματα.Βέβαια στο ίντερνετ υπάρχουν διαφημίσεις για πολλά τέτοια προιόντα.

Εμείς δηλώνουμε πως δεν είμαστε ειδικοί για να
 εξηγήσουμε στους υποψήφιους αγοραστές τα συνημίτονα,και τις καμπύλες που διατρέχει το ρεύμα όπως ακούγεται στη διαφήμιση.

Που πα ρε καραμήτρο σε "απλούς" ανθρώπους αναφέρεσαι και όχι σε καθηγητές πανεπιστημίου.

Επειδή λοιπόν δεν είμαστε ειδικοί κάναμε έρευνα για να μάθουμε αν αυτά που λέγονται στη διαφήμιση γίνονται κιόλας.Όλοι εξέφρασαν τις αμφιβολίες τους κατα πόσο μία συσκευή μπορεί να εξοικονομήσει 30-45% του λογαριασμού.

Εξέφρασαν επίσης την αμφιβολία τι εθνικότητος πατέντα είναι,ποιές πιστοποιήσεις έχει και γιατί δεν προβάλλονται κυρίως αυτές.

Κάποιοι άλλοι μιλούν πως μπορεί να εξοικονομεί κατα ένα ποσοστό εάν τα φορτία στα σπίτια ήταν επαγωγικά αλλά και πάλι είναι ελάχιστα αυτά προσθέτουν.

Οι σοβαρότεροι αναφέρουν πως εξοικονομείς ενέργεια κλασσικά όταν δηλαδή σβήνεις το φώς στο δωμάτιο που δεν είσαι όταν δεν ξεχνάς το θερμοσίφονο ανοιχτό όταν το κλιματισμό καίει λίγες ώρες το καλοκαίρι και τέλος όταν αγοράσεις συσκευές Α κατηγορίας και λάμπες νέας τεχνολογίας για όλο το σπίτι.

Αξίζει όμως να ρίξετε μια ματιά για να δείτε την κριτική των ηλεκτρονικών για τέτοια προιόντα.Κλικάρεται- και θα καταλάβετε- στο http://www.hlektronika.gr/forum/showthread.php?t=47753

Εμείς για άλλη μια φορά θα αναρωτηθούμε οι άνθρωποι των καταναλωτικών οργανώσεων βλέπουν τηλεόραση;Εάν ναι θα αγόραζαν μια τέτοια συσκευή στο σπίτι τους;Το ίδιο ερώτημα απευθύνουμε και στις αρμόδιες κρατικές υπηρεσίες ελέγχου.

syskeves.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου