ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Δευτέρα 24 Μαΐου 2010

Τζαζ από τη Μέλοντι Γκαρντό


Η αισθαντική φωνή της Μέλοντι Γκαρντό και τα καινούργια τζαζ ρετρό τραγούδια της, θα γεμίσουν το Κηποθέατρο Παπάγου την Τρίτη 29 Μαΐου.

Η μουσικός από την Φιλαδέλφεια των ΗΠΑ, έδειξε το ταλέντο της από το πρώτο της κιόλας άλμπουμ με τίτλο «Worrisome Heart» βουτώντας βαθιά στην παράδοση της τζαζ και των μπλουζ δίνοντας πάντα το προσωπικό της στιλ και ερμηνεία.

Ωστόσο, η έκπληξη έγινε
 με το δεύτερο δίσκο της «My One And Only Thrill», στον οποίο ένωσε λάτιν, μπλουζ και τζαζ ρυθμούς εκφράζοντας ποικίλα συναισθήματα.

Αν και μόλις 24 ετών, η Γκαρντό κατάφερε να αναδειχθεί ως μία από τις σημαντικότερες εκπροσώπους της τζαζ στην Αμερική, με εμφανίσεις στα μεγαλύτερα φεστιβάλ του είδους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Η ερμηνεία της παραπέμπει στις παθιασμένες ερμηνείες μεγάλων κλασικών τζαζ ερμηνευτριών και μας μεταφέρει τη γλυκιά ατμόσφαιρα από παλιές ταινίες του Χόλιγουντ.

Έτσι, λοιπόν, με το ταλέντο αλλά και το νέο της δίσκο αγκαλιά, η νεαρή Μέλοντι θα επισκεφθεί την Αθήνα για μια συναυλία με μποσα νόβα, μπλουζ και ρομαντικές μπαλάντες.

Πληροφορίες: Δημοτικό Κηποθέατρο Παπάγου, Κορυτσάς, 213 2027186-187, στις 9 μ.μ. Εισιτήρια 38 ευρώ (προπώληση), 45 ευρώ (ταμείο). Προπώληση από www.ticketservices.gr, Metropolis, Tickethouse και Public

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου