ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Ανακαλειται... Προσοχή σε ταψί δώρο με μακαρόνια ΜΙΣΚΟ


Αν το έχετε πετάξτε το

Στο πλαίσιο των ελέγχων που διενεργεί η Νομαρχία Ανατολικής Αττικής για τη προστασία των καταναλωτών, έγινε δειγματοληψία του προϊόντος «Πολυσυσκευασία ζυμαρικών MISCO με δώρο ταψί» BC 5201010011078 και ημ. λήξης 01/09/2012. Το δείγμα που εξετάστηκε (μόνο το ταψί που προσφέρεται σαν δώρο στη πολυσυσκευασία) από το Γενικό Χημείο του Κράτους, βρέθηκε ότι
 δεν έχει κατασκευαστεί σύμφωνα με τις ορθές πρακτικές κατασκευής και υπό κανονικές ή προβλεπόμενες συνθήκες χρησιμοποίησής του προσβάλλει το τρόφιμο και το τρόφιμο προσβάλλεται από αυτό, μεταφέρει δε στα τρόφιμα συστατικά τα οποία μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την ανθρώπινη υγεία, να επιφέρουν απαράδεκτη μεταβολή στη σύσταση των τροφίμων και αλλοίωση των οργανοληπτικών χαρακτηριστικών τους.

Ζητήθηκε η άμεση ανάκληση / απόσυρση του συνόλου των συγκεκριμένων προϊόντων από την επιχείρηση. Επισημαίνεται ότι η εταιρία συμμορφώθηκε άμεσα και σύμφωνα με δήλωσή της προχώρησε στην άμεση δέσμευση των αποθηκευμένων ποσοτήτων και στην ανάκληση από όλα τα σημεία πώλησης όλων των πολυσυσκευασιών MISCO με δώρο ταψί. Ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικοί έλεγχοι από τις υπηρεσίες της Νομαρχίας.

news24


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου