ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Κυριακή 23 Μαΐου 2010

Απίστευτος θάνατος


 Μια 35χρονη στην Αγγλία πέθανε όταν γλίστρησε στο μπάνιο με αποτέλεσμα να της καρφωθεί στον πρωκτό η λαβή της βούρτσα της τουαλέτας. Οι γιατροί δεν κατάφεραν να την εντοπίσουν και για δύο χρόνια η γυναίκα υπέφερε από έντονους πόνους

Μια νεαρή μητέρα
 από την Αγγλία άφησε την τελευταία της πνοή μετά από αμέλεια των γιατρών, οι οποίοι δεν κατάφεραν να εντοπίσουν την… 15 εκατοστών η λαβή της βούρτσα της τουαλέτας η οποία της είχε καρφωθεί στο πρωκτό μετά από τρελό μεθύσι.

Η 35χρονη Σίντι Κόρτον υπέφερε από έντονους πόνους αφού είχε μέσα της για 2 χρόνια τη βούρτσα, όταν το 2005 όντας μεθυσμένη γλίστρησε στο μπάνιο με αποτέλεσμα το τραγικό ατύχημα. Μάλιστα οι γιατροί ούτε με τις ακτινογραφίες κατάφεραν να την εντοπίσουν.

Το τραύμα ήταν τόσο βαθύ που η λαβή της βούρτσας είχε καταφέρει να κολλήσει κάπου εν μέσω της λεκάνης της άτυχης γυναίκας.

Μετά από δύο αποτυχημένες επεμβάσεις το 2007 η Σίντι παρά τις παραινέσεις των γιατρών να μη προβεί σε 10ωρη εγχείρηση η 35χρονη δεν άντεχε άλλο τους πόνους και αποφάσισε να χειρουργηθεί εκ νέου με αποτέλεσμα η νέα εγχείρηση να της στοιχίσει τη ζωή.

Οι γιατροί που την είχαν αναλάβει παραπέμφθηκαν για σοβαρά λάθη και αμέλεια, ενώ ο 61χρονος σύζυγός της Πίτερ έχει κινηθεί νομικά, καθώς όπως ισχυρίζεται οι γιατροί δεν έδωσαν τη δέουσα προσοχή.

Μαρίνα Χατζηδημητρίου
news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου