ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2010

Τεράστιο μπόνους για Vettel

Ο Γερμανός αμείφθηκε πλουσιοπάροχα για την κατάκτηση του παγκόσμιου τίτλου


Κατά τρία εκατομμύρια ευρώ πλουσιότερος είναι ο Sebastian Vettel μετά την κατάκτηση του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος. Τόσο ήταν το μπόνους που
προέβλεπε το συμβόλαιο του 23χρονου θριαμβευτή της φετινής σεζόν, για την κατάκτηση της κορυφής στο μαγικό κόσμο της Formula 1. Ωστόσο, δεν ήταν ο μόνος που είδε τον τραπεζικό του λογαριασμό να μεγαλώνει.

Σύμφωνα με τη γερμανική εφημερίδα Bild, η κατάκτηση του τίτλου στους κατασκευαστές έφερε επιπλέον οικονομικά οφέλη σε όλο το προσωπικό της ομάδας, που μάλιστα ξεπερνά τους 500 εργαζόμενους. Εκεί, οι απόψεις διίστανται, με τη συγκεκριμένη εφημερίδα να πηγαίνει κόντρα στο ρεύμα και να κάνει λόγο για 12.000 ευρώ σε κάθε εργαζόμενο, με τους υψηλότερα αμειβόμενους μηχανολόγους, να παίρνουν και αντίστοιχα αυξημένο μπόνους – της τάξης ακόμα και των 50 χιλιάδων ευρώ.

Ποσά τεράστια, αν αναλογιστεί κανείς πως σύμφωνα με δηλώσεις του ίδιου του Dietrich Mateschitz στην εφημερίδα Die Welt, ο ετήσιος προϋπολογισμός της Red Bull Racing είναι κάτω από τα 300 εκατομμύρια ευρώ.

msfree

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου