ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

Από τα γραφεία στα decks, λόγω κρίσης



Όσο η οικονομική κρίση "κλείνει" δουλειές, τόσο οι νέοι ανεβαίνουν στα decks. Η μία δουλειά δεν είναι αρκετή πλέον, ώστε να ζήσει κάποιος αξιοπρεπώς, έτσι νέοι πολλοί αναγκάζονται να βρουν και δεύτερη. Το χόμπι γίνεται δουλειά και η
βόλτα για ποτό μετατρέπεται σε επαγγελματική υποχρέωση.


Ο Αλέξης είναι ιδιωτικός υπάλληλος και τα τελευταία δύο χρόνια τριγυρνάει κάπου ανάμεσα στου Ψυρρή και στο Γκάζι, όπου «τρυπώνει» στα decks και μιξάρει jazz και funk κομμάτια. Η διαδρομή που τον οδήγησε στο να κάνει τον dj ήταν τυχαία «Ένας φίλος μου επαγγελματίας ήθελε να σταματήσει και μου ζήτησε να τον αντικαταστήσω. 

Μου άρεσε και το συνέχισα,καθώς τα χρήματα από την πρωινή μου δουλειά δεν επαρκούν» δηλώνει ο ίδιος στο newsbomb.gr. Τον τελευταίο καιρό όλο και περισσότερο βρίσκεται πάνω στα decks καθώς «το οικονομικό κομμάτι είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα» σημειώνει.

Και από τις Πέμπτες που συνηθίζει να παίζει ο Αλέξης στην «Κυριακή κοντή γιορτή», όπου στα decks ανεβαίνει η Kicka, η Κική Παπαδοπούλου για τους περισσότερους. Είναι ιδιωτική υπάλληλος και μόλις 24 ετών και κινείται πάντα πάνω σε δύο ρόδες. 

Περνώντας με "πράσινο" στον πειραματισμό, κάνει μουσικούς ελιγμούς και ορθοπεταλιές ανάμεσα σε funk, electro, rock και tango ήχους και φρενάρει το ποδήλατό της… στην πλατεία Καρύτση. Μέχρι πριν λίγο καιρό έπαιζε Κυριακές στην περιοχή αυτή και το όλο «πανηγύρι» λεγόταν “Κυριακή κοντή γιορτή". «Τώρα συζητάμε να πάρει μεταγραφή σε κάποιο άλλο μαγαζί και μόλις υπογράψουμε τα συμβόλαια με τα υπέρογκα ποσά θα βγάλουμε επίσημη διακαναλική ανακοίνωση!» δηλώνει η ίδια γελώντας.

newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου