ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

Ελληνική Βουλή




Αυτό είναι το “σπίτι” των “μικρών Ελλήνων” και οι απολαβές τους.

Γράψτε, όπου και όπως, μπορείτε να γίνουν 200, το επιτρέπει και το Σύνταγμα. Να τους κοπεί και η ασυλία και οι ... πολλές παροχές που διαβάζετε. Τους εκλέγουμε για να μας εκπροσωπούν όχι

για να βολεύονται αυτοί οι λίγοι και οι παρέες τους και να ζημιώνουν τους πολλούς.

Ελπίζω ότι κάθε αναγνώστης να έχει αντιληφθεί ότι από αυτό το “σπίτι” έχουν ξεκινήσει και συνεχίζονται τα δεινά του Λαού.

Μεγάλη πληγή είναι η ομαδοποίηση αυτών των ολίγων Ελλήνων σε κόμματα για να έχουν υποστηρικτές. Τα κόμματα έχουν φροντίσει να αντλούν από τον προϋπολογισμό του Κράτους, δηλαδή από τον Λαό την χρηματοδότηση τους.

Όποιος θέλει να ανήκει σε κάποιο κόμμα να πληρώνει σε αυτό συνδρομή. Άμα τα κόμματα δεν έχουν την άνετη αυτή χρηματοδότηση τα πράγματα θα αλλάξουν. Μπορούν τα κόμματα να έχουν και δωρητές (π.χ. επιχειρήσεις) μόνο που εμείς οι υπόλοιποι θα πρέπει να το ξέρουμε για να καταλαβαίνουμε πόσο “ανιδιοτελείς” είναι οι δωρεές…

Ελπίζω όλοι να το καταλαβαίνουν… Αν γίνουν αυτά η Ελλάδα θα σωθεί και τότε θα αρχίσει το Κράτος να μην έχει πλέον πελατειακές κυβερνήσεις.

Όποιος από τους φίλους καταλαβαίνει τα γραφόμενα μου ας διαδώσει το παρόν στους φίλους του. Αν οι μισοί από σας υιοθετήσετε το παρόν σαν δικό σας, επαναλάβετε το και ζητήσατε επανάληψη. Σε 5-6 επαναλήψεις (20Χ20Χ20Χ20Χ20) =3.200.000Χ20=64.000.000 !!!!!θα καλύψουμε όλη την Χώρα με το παραπάνω.

Με τον τρόπο αυτόν θα υπάρξει Πανελλήνια βοή και απαίτηση όλων των Ελλήνων ανεξάρτητα από την τρέχουσα κομματική θέση του καθενός.

Πρώτα η Ελλάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου