ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Mακραίνει η λίστα εμφανίσεων του Rockwave


Πλησιάζοντας στην ημερομηνία έναρξης του φετινού 14oυ Rockwave τα ονόματα που θα εμφανιστούν στις δύο σκηνές του Terra Vibe όλο και πληθαίνουν. Οι Gogol Bordello, ο Γιάννης Αγγελάκας, οι Black Eyed Peas, οι Ting Tings, ο Κωνσταντίνος Βήτα και οι Transistor είναι τα ονόματα που προστέθηκαν
πρόσφατα στη λίστα των φετινών εμφανίσεων.

Οι Gogol Bordello επανέρχονται στην Ελλάδα για ακόμα μία συναυλία, μετά τις εμφανίσεις τους σε Καναδά και Αμερική. Με την αστείρευτη τρέλα τους πάνω στη σκηνή αλλά και τη μουσική δεξιοτεχνία και εμπειρία τους, καταφέρνουν να παρασύρουν κάθε φορά ακόμα και το πιο δύσκολο κοινό σε ένα ξέφρενο τσιγγάνικο πανηγύρι.

Οι Massive Attack από το Μπρίστολ, πάντα δυναμικοί και επίκαιροι, παραμένουν το εμβληματικό συγκρότημα της πειραματικής σκηνής και αναμένεται να στροβιλίσουν τους πολυάριθμους φίλους τους στο μοναδικό μείγμα σκοτεινής, γλυκόπικρης αλλά βαθιά συναισθηματικής μουσικής τους.

Ο Fatboy Slim, ο καινοτόμος καλλιτέχνης του ηλεκτρονικού ήχου θα δοκιμάσει τη σκηνή του Terra Vibe με ένα ξεσηκωτικό dj set ενώ οι εμβληματικοί Faithless θα ανοίξουν το φεστιβάλ για να παρασύρουν το κοινό τους με την αστείρευτη ενέργειά τους.

Στις 7, 10 και 11 Ιουλίου το Terra Vibe θα φιλοξενήσει πολλά και μεγάλα ονόματα της διεθνούς και εγχώριας μουσικής σκηνής. Το πρόγραμμα που έχει μέχρι στιγμής ανακοινωθεί ανά ημέρα είναι το εξής:

Την πρώτη ημέρα, 7 Ιουλίου τα ηνία παίρνουν για να σπάσουν τον πάγο οι Faithless, The Black Eyed Peas και ο Κωνσταντίνος Βήτα.

Το Σάββατο 10 Ιουλίου, δεύτερη ημέρα του φεστιβάλ φτάνουν στη Μαλακάσα οι Fatboy Slim, Ting Tings, Dj Shadow, White Lies και John Garcia.

Ενώ, την τρίτη ημέρα του Rockwave, 11 Ιουλίου, στις δύο σκηνές του Terra Vibe θα ανέβουν οι Massive Attack, Ska-P, Gogol Bordello, Γιάννης Αγγελάκας, και Martina Topley Bird.

Πληροφορίες: Terra Vibe Park, Μαλακάσα, www.rockwavefestival.gr. Προπώληση εισιτηρίων από Ticket House, Πανεπιστημίου 42 (εντός της στοάς), Αθήνα, 210 3608366, Μητροπόλεως 102, 2310 264880, Θεσσαλονίκη, www.ticketpro.gr, http://www.tickethouse.gr/.

naftemporiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου