ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Πέμπτη 20 Μαΐου 2010

Τι γλυκό!


Ορισμένα υποκατάστατα ζάχαρης μπορούν να σε ωφελήσουν και μάλιστα όσο δεν περίμενες! Τα φυσικά γλυκαντικά όπως το σιρόπι από σφεντάμι και το μέλι είναι πλούσια σε αντιοξειδωτικά, αναφέρεται στο Journal of the American Dietetic Association.

Γι' αυτό, αν φτιάχνεις:

- Τούρτα Αντί για 1/4 του φλιτζανιού ζάχαρη, χρησιμοποίησε 2 κουταλιές της σούπας σιρόπι από σφεντάμι.

- Κέικ Αντί για 1/8 του φλιτζανιού ζάχαρη, χρησιμοποίησε 2 κουταλιές της σούπας μέλι.

- Μπισκότα σοκολάτας Αντί για 1/4 του φλιτζανιού ζάχαρη, χρησιμοποίησε 2 κουταλιές της σούπας μελάσα.

rc-cafe.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου