ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Τετάρτη 14 Απριλίου 2010

Εθνική Τράπεζα: Αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών προς τα μέλη του ΤΕΕ

Αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών της προς τα μέλη του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΤΕΕ) ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Τράπεζα Τράπεζα, στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το ΤΕΕ.

Η Εθνική Τράπεζα παρέχει από το 1956 υπηρεσίες εκκαθάρισης συναλλαγών για λογαριασμό των μελών του Τεχνικού Επιμελητηρίου, τα οποία
 διατηρούν επαγγελματικούς λογαριασμούς στην Εθνική Τράπεζα. Το νέο βελτιωμένο πακέτο υπηρεσιών περιλαμβάνει τόσο την αναβάθμιση υφισταμένων υπηρεσιών προς τα μέλη του ΤΕΕ, όσο και μία σειρά από νέες υπηρεσίες που έχει αναπτύξει η Εθνική Τράπεζα, οι οποίες σύντομα θα τεθούν στη διάθεση των μελών του ΤΕΕ που επιθυμούν να κάνουν χρήση.

Ειδικότερα ανακοινώθηκε:

- Αναβάθμιση της λειτουργίας των λογαριασμών πίστωσης των Μηχανικών. Αναβάθμιση της λειτουργίας των τραπεζικών λογαριασμών στους οποίους πιστώνονται σήμερα οι αμοιβές των μηχανικών από παροχή υπηρεσιών και εκκαθάριση των συναλλαγών τους μέσω της ΕΤΕ, σε τρεχούμενους λογαριασμούς της μορφής "ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΣ PLUS". Η αναβάθμιση παρέχει προνομιακό κλιμακούμενο επιτόκιο από το πρώτο ευρώ ενώ δίνει μία σειρά από άλλα πλεονεκτήματα στον Μηχανικό, όπως δικαίωμα υπερανάληψης (overdraft) με έκπτωση 15% στο εκάστοτε ισχύον επιτόκιο καθώς και εκπτώσεις σε μία σειρά από προϊόντα και συναλλαγές του με την τράπεζα ("Άρση Βαρών, Ανταπόδοση, Στεγαστικά Δάνεια ΕΤΕ, πιστωτικές κάρτες, Internet, Mobile & Phone Banking, Θυρίδα Θησαυροφυλακίου κ.ά).

- Προνομιακή χρηματοδότηση Μηχανικών - Ελευθέρων Επαγγελματιών. Δυνατότητα χρηματοδότησης με το ανοιχτό επαγγελματικό πλάνο για υφιστάμενους και νέους επαγγελματίες έως το 100% ή/και έως το 120%, αντίστοιχα, του ποσού των βεβαιωμένων εσόδων που εκδίδει το ΤΕΕ και αφορούν στην τελευταία κλεισμένη χρήση. Το μέγιστο ποσό χρηματοδότησης του προγράμματος είναι 50.000 ευρώ, ενώ δεν απαιτούνται εμπράγματες εξασφαλίσεις για την έγκριση της χρηματοδότησης. Το επιτόκιο της χρηματοδότησης θα υπολογίζεται σύμφωνα με το βασικό επιτόκιο κεφαλαίου κινήσεως (σήμερα 6,85%) και περιθώριο από -0,5% έως +1,5%.

Αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των Μηχανικών στα Καταστήματα της ΕΤΕ. Ανάθεση της εξυπηρέτησης των Μηχανικών, πελατών της ΕΤΕ, σε εξειδικευμένο υπάλληλο των Καταστημάτων της Εθνικής Τράπεζας, έτσι ώστε να απολαμβάνουν εξατομικευμένη εξυπηρέτηση μέσα στο Κατάστημα.

Ειδικό πακέτο ομαδικής ασφάλισης για τους μηχανικούς-μέλη του ΤΕΕ. Το πακέτο περιλαμβάνει δυνατότητα ασφάλισης ζωής και μόνιμης ανικανότητας από ατύχημα καθώς και κάλυψη δαπανών νοσηλείας με παροχή νοσοκομειακού επιδόματος για τους ασφαλισμένους. Το κόστος της ασφάλισης υπολογίζεται σε 110 ευρώ το χρόνο κατ' άτομο.

Μείωση της διάρκειας παραμονής των εισπραττόμενων ποσών για αμοιβές Μηχανικών σε λογαριασμό του ΤΕΕ και πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων Μηχανικών σε 10 ημέρες αντί των 15 ημερών που ισχύουν μέχρι σήμερα.

Η έναρξη της διάθεσης του νέου πακέτου υπηρεσιών προς τα μέλη του ΤΕΕ, προβλέπεται να πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Απριλίου, μετά από την απαιτούμενη ενημέρωση των μηχανικών που θα γίνει από την Εθνική Τράπεζα σε συνεργασία με το ΤΕΕ

kerdos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου