ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Σάββατο 17 Απριλίου 2010

Το τρισδιάστατο (3D) Roland Garros



Σε μια επαναστατική κίνηση στο χώρο του τένις, προέβει η Γαλλική Ομοσπονδία Αντισφαίρισης σε συνεργασία με τον Ιαπωνικό "γίγαντα" τηλεοράσεων Panasonic και το Eurosport καθώς όπως ανακοινώθηκε το Roland Garros θα μεταδοθεί 3D σε όσους έχουν συμβατό τηλεοπτικό δέκτη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα
 της Λονδρέζικης εφημερίδας Independent, η Panasonic θα προσφέρει μια άνευ προηγουμένου κάλυψη του χωμάτινου Grand Slam που ξεκινάει στις 23 Μαΐου στο Παρίσι, στους ευρωπαίους τηλεθεατές.

Η κορυφαία εταιρία κατασκευής τηλεοράσεων, Panasonic, ένωσε τις δυνάμεις της με την Γαλλική Ομοσπονδία, την Orange και το Eurosport το Roland Garros θα είναι το πρώτο αθλητικό ζωντανό event που θα μεταδοθεί σε τρεις διαστάσεις.

Το Γαλλικό Όπεν είναι το μεγαλύτερο σε τηλεθέαση από τα υπόλοιπα Grand Slam στην Ευρώπη και κάθε χρόνο προσελκύει εκατομμύρια τηλεθεατές από τη Γηραιά Ήπειρο.

Η 3D κάλυψη θα πραγματοποιθεί μόνο στο κεντρικό court, Philippe Catrier ενώ το μοντέλο Panasonic VT20 3D είναι η ναυαρχίδα της ιαπωνικής εταιρίας σε τέτοιου είδους τηλεοράσεις που πληρούν τις προϋποθέσεις για τρισδιάστατη απόλαυση!

tennis24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου