ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Κατοικίες ντυμένες στα... χακί

Επένδυση 30 εκατ. ευρώ για την ανάπτυξη παραθεστιστικού συγκροτήματος αποτελούμενο από 177 εξοχικές μονοκατοικίες, προωθεί άμεσα το Military Club. Πρόκειται για ένα κλαμπ το οποίο έχει περισσότερα από 62.000 μέλη, απόστρατους και εν ενεργεία στελέχη όλων των Σωμάτων των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το Military Club τα τελευταία χρόνια έχει

καταφέρει να κλείσει συμφωνίες με καταστήματα, τράπεζες, ασφαλιστικές εταιρείες, ιδιωτικά νοσοκομεία κ.λπ. για την παροχή φθηνών προϊόντων και υπηρεσιών στα μέλη του. Εχει, όμως, μπει δυναμικά και στον τομέα του real estate με την κατασκευή κατοικιών για τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων.

Το οικιστικό πρόγραμμα του κλαμπ ξεκίνησε το 2003 παρέχοντας φθηνά σπίτια σε συνολικά 153 οικογένειες σε Κηφισιά, Λάρισα. Οι τιμές πώλησης των κατοικιών ήταν τουλάχιστον 30% κάτω από τις τιμές της αγοράς.

Το επόμενο βήμα είναι το οικιστικό συγκρότημα στο Βραχάτι Κορινθίας, 95 χιλιόμετρα από την Αθήνα. Εκεί ξεκινά άμεσα η ανάπτυξη 177 μονοκατοικιών των 133 τ.μ. η καθεμιά σε δύο επίπεδα και σε οικόπεδο περίπου 200 τ.μ. με ιδιωτικό δρόμο.

Η καινοτομία που προσφέρει το Military Club είναι ότι στον οικισμό γίνεται εκτεταμμένη χρήση φωτοβολταϊκών συστημάτων και κάθε ιδιοκτήτης αποκτά σταθερό ετήσιο εισόδημα με το οποίο αποπληρώνει τη δόση του δανείου που λαμβάνει. Σύμφωνα με τον γενικό διευθυντή του Military Club, Ζήση Μιχαλόπουλο, κάθε σπίτι θα κοστίζει για τους στρατιωτικούς 124 χιλιάδες ευρώ και ήδη έχουν ήδη κλειστεί όλες οι κατοικίες. [+]

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου