ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

Πρώτη διεθνής καλοκαιρινή Ακαδημία Jazz στην Πάρο

Τον Ιούλιο έρχεται η πρώτη Διεθνής Καλοκαιρινή Ακαδημία Jazz στην Πάρο. Στόχος είναι να προσελκύσει μαθητές από όλο τον κόσμο. Από τις 07 έως και τις 13 Ιουλίου 2011, μια ομάδα έμπειρων διεθνών δασκάλων θα βρίσκονται στις Λεύκες της Πάρου.

Tο πρόγραμμα περιλαμβάνει

5 ημέρες εντατικής Jazz διδασκαλίας και απευθύνεται σε μουσικούς και τραγουδιστές που διαθέτουν ήδη κάποια εμπειρία στο συγκεκριμένο είδος μουσικής και θέλουν να εκβαθύνουν τις μουσικές τους γνώσεις, την τεχνική τους κατάρτιση και τις δεξιότητές τους σε μουσικά σύνολα  υπό την καθοδήγηση ειδικευμένων δασκάλων/καλλιτεχνών.

Το καθημερινό πρόγραμμα θα περιλαμβάνει σεμινάρια στη χρήση μουσικών οργάνων  (μπάσο, σαξόφωνο, πιάνο, ντραμς ), όπως και φωνητικά μαθήματα, τη συγκρότηση μουσικών συνόλων & συνεδρίες αυτοσχεδιασμού.

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής επισκεπτόμενοι την  ιστοσελίδα της Ακαδημίας www.parosjazzacademy.com ,  όπου θα βρουν πληροφορίες σχετικά με τo κόστος συμμετοχής.

Η υπεύθυνη της ακαδημίας είναι η κυρία Αθηνά Περαντινού  - PerantinosTravel & Tourism www.perantinostravel.gr, e-mail: athenaperantinou@g.mail.com , ενώ τη γενική εποπτεία του καλλιτεχνικού προγράμματος έχει ο κύριος Marc Buronfosse μουσικός,  καθηγητής κοντραμπάσου  του Εθνικού Ωδείου Παρισιού (CRR).

star

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου