ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Τρίτη 19 Απριλίου 2011

Ένα «παλάτι» στην καρδιά της Αθήνας


Δεκατρία εκατομμύρια ευρώ κόστισε η αγορά ενός υπό κατασκευή διαμερίσματος στο Κολωνάκι, με θέα το Λυκαβηττό, στον εφοπλιστή Γιώργο Οικονόμου.

Το διαμέρισμα είναι 600 τετραγωνικών και μετά την απόκτησή του ο Γιώργος Οικονόμου έχει αναθέσει σε ειδικούς τεχνίτες να το «χωρίσουν» στα δύο, ώστε να εκμεταλλευθεί το χώρο με δύο διαμερίσματα των 300 τετραγωνικών. 

Η υπερσύγχρονη πολυκατοικία που κτίζεται εκεί που
βρισκόταν το κτίριο Δοξιάδη, αναμένεται να ολοκληρωθεί, ως προς την κατασκευή της και τις προσφερόμενες υπηρεσίες σε χρονικό διάστημα 18 μηνών. Ο πρώτος που αγόρασε διαμέρισμα - ιδιαίτερα ακριβό - από τη μεγάλη κατασκευαστική εταιρεία που θα το εμπορευτεί είναι ο εφοπλιστής.

Ο Γιώργος Οικονόμου, σύμφωνα με τις πληροφορίες, τόσο για τον διαχωρισμό σε δύο διαμερίσματα, όσο και για τις «παρεμβάσεις» που θα κάνει για τον εξοπλισμό τους, αναμένεται να ξοδέψει άλλα δύο εκατομμύρια ευρώ. 

Το συγκρότημα των πολυτελών διαμερισμάτων θα διαθέτει υπόγεια γκαράζ, θερμαινόμενες εσωτερικές και εξωτερικές πισίνες κ.α. Κομφόρ δηλαδή που δίνουν μια ολόκληρη φιλοσοφία και ένας ιδιαίτερα ακριβό τρόπο ζωής στην καρδιά της πόλης των Αθηνών.
dealnews

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου