κιλό φασόλια (μικρά)
μεγάλο κρεμμύδι
κλωναράκια μαϊντανό
φλιτζάνι λάδι
κουταλιές της σούπας ξύδι
πιπέρι
Εκτέλεση
1. Αφήνουμε τα
φασόλια στο νερό από την προηγούμενη.2. Τα βράζουμε μέχρι να γίνουν τρυφερά αλλά χωρίς να σκάσουν ή να λειώσουν.
3. Τα στραγγίζουμε πολύ καλά και τα βάζουμε στο μπωλ της σαλάτας.
4. Προσθέτουμε το κρεμμύδι και τον μαϊντανό ψιλοκομένα και ανακατεύουμε με προσοχή να μην λιώσουν τα φασόλια.
5. Σε μικρό μπωλ χτυπάμε το λάδι με το ξύδι και όσο αλατοπίπερο θέλουμε και περιχύνουμε με τη σάλτσα αυτή τα φασόλια.
newpost
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου