ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2010

Coco - Mat


Η εξειδικευμένη εταιρία στην κατασκευή συστημάτων ύπνου, φτιαγμένα από 100% φυσικά υλικά, ανοίγει το πρώτο της κατάστημα στη Νέα Υόρκη στο ABC Carpet & Home

Σε στενωπό (και) ο όμιλος I. Καρούζου

Τις επιπτώσεις λανθασμένων κινήσεων του παρελθόντος και την έλλειψη σαφούς στρατηγικής θα κληθεί να διαχειριστεί πολύ σύντομα η διοίκηση του ομίλου Ι. Καρούζου που δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη και διαχείριση 


                               συνέχεια

του Στάθη - Ελευθεροτυπία

Του ΓΙΑΝΝΗ ΚΑΛΑΪΤΖΗ - Ελευθεροτυπία

O Γερμανός ΥΠΕΞ παντρεύτηκε τον αγαπημένο του!

Όριο δαπανών υποψηφίων στις περιφερειακές εκλογές

Χωρίς λόγια.........

Third World - Try JAH Love

Πατάτες φούρνου με μέλι και κρασί


                   συνέχεια

Όλα για τις πατάτες






Τι πατάτες αγοράζουμε, αλήθειες και ψέματα για τα είδη που υπάρχουν. Βιολογικές ή συμβατικές; Συμβουλές για τη συντήρηση και όλα τα μυστικά για το μαγείρεμά τους. Νοστιμιές για να εμπλουτίσετε το συνταγολόγιό σας και 10 προτάσεις από τους σεφ του περιοδικού.

Θα τρώγαμε τηγανητές «πάπες» και ουχί πατάτες, αν οι Ισπανοί κονκισταδόρες (κατακτητές) είχαν υιοθετήσει το όνομα που χρησιμοποιούσαν οι ιθαγενείς των Ανδεων. Ομως, να δώσουν το

5 πόλεις για πεντάλ

                 συνέχεια

Νέο ρεκόρ για το «π»





 Επιστήμονας της Yahoo προσδιόρισε το 2.000.000.000.000.000ό ψηφίο του «π» 


Μία από τις τρέχουσες «σπαζοκεφαλιές» των μαθηματικών είναι και ο αριθμός «π» (3,14……), μία από τις σημαντικότερες μαθηματικές σταθερές, της οποίας τα συνεχιζόμενα ψηφία φτάνουν…πολύ μακριά.
Ο Νίκολας Τζε, επιστήμονας της Yahoo, κατάφερε να

Αλλάζει το mail της Yahoo



Με τα Gmail και Windows Live Mail να έχουν τραβήξει όλη την προσοχή, το Yahoo Mail μπορεί να μη βρίσκεται στις πρώτες επιλογές για τη δημιουργία λογαριασμού.

Παρόλα αυτά, έχει το δικό του κοινό και σίγουρα η Yahoo θέλει να τραβήξει ακόμα περισσότερους, καθώς ανακοίνωσε ότι η νέα ανανεωμένη και γρηγορότερη έκδοση του Yahoo Mail θα είναι διαθέσιμη σε λίγο καιρό.

Όπως μπορείτε να δείτε από τα screenshots, το περιβάλλον έχει αναδιοργανωθεί, έχουν ενσωματωθεί λειτουργίες των Facebook και Twitter για άμεση ενημέρωση του status, ενώ γίνεται αυτόματη ενσωμάτωση φωτογραφιών και video από τα Flickr και YouTube. 

Όλα τα παραπάνω εκφράζουν την προσπάθεια της Yahoo να προσθέσει πολλά στοιχεία κοινωνικών δικτύων στην υπηρεσία της, αλλά φαίνεται ότι έχει ακόμα αρκετό δρόμο για να φτάσει τους ανταγωνιστές της.

Περισσότερα στο http://www.techgear.gr

cosmo

Lov

Τέλος οι αστυνομικές ταυτότητες, έρχεται η κάρτα του Πολίτη


Τέλος οι αστυνομικές ταυτότητες, έρχεται η Κάρτα του Πολίτη. Έχει το μέγεθος πιστωτικής κάρτας, παρόμοιας με τις ταυτότητες κατοίκων πολλών ευρωπαϊκών χωρών και έχει δημιουργηθεί με υψηλές προδιαγραφές ασφαλείας για να

Μαργαριτάρια μαθητών




Εσπεριδοειδή σαν τα πορτοκάλια είναι και τα μαντολίνια, αλλά πιο μικράκαι με φλούδα που βγαίνει εύκολα (γυμνάσιο Αθήνας)


Η επετηρίδα είναι αυτό που βγάζουμε στα μαλλιά μας άμα δεν λουζόμαστε συχνά (γυμνάσιο Πάτρας)

Στην αρχαία εποχή δεν υπήρχαν ξένες χώρες, γι αυτό δεν έχουν βρει οιαρχαιολόγοι

Από τον Κυρ

8 βήματα για περισσότερη ενέργεια




Καθημερινά, κάθε στιγμή χρειαζόμαστε ενέργεια για να ζούμε, να αναπνέουμε, να περπατάμε, να διαβάζουμε ακόμα και να κοιμόμαστε.

Μερικές φορές, χωρίς να έχει σημασία τι κάνουμε, νιώθουμε ένα αίσθημα κόπωσης και δυσκινησίας. Εάν έχετε κάποιο λόγο να ανησυχείτε

Το μνημόνιο απέτυχε, ζήτω το νέο μνημόνιο!


Το ΔΝΤ άνοιξε «παράθυρο» για παράταση χρηματοδότησης της Ελλάδας και μετά το 2014 – Ύφεση και κατάρρευση εσόδων αναδεικνύουν τις αστοχίες της «συνταγής» για την Ελλάδα – «Αφήστε τους αδύνατους να χρεοκοπήσουν», λέει η Μέρκελ, ενώ κορυφώνονται οι ανησυχίες για Ιρλανδία και Πορτογαλία.



Στο πλευρό των μεγάλων διεθνών τραπεζικών ομίλων τάσσεται πλέον ανοικτά και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, όσον αφορά τη στρατηγική που θα πρέπει να ακολουθηθεί για να τελειώσει το ελληνικό δράμα, αφήνοντας για

Δέκα αιτήματα από τους εργολήπτες,για έργα,διαδικασίες,διαφάνεια,δημόσιες δαπάνες





Δέκα θέματα βάζουν σε προτεραιότητα οι εργολήπτες δημοσίων έργων. Με απόφασή του ο σύνδεσμος Ιωαννίνων-Θεσπρωτίαςζητάει να προωθηθούν δέκα ρυθμίσεις για τη διαδικασία της ανάληψης δημόσιων έργων, όπως για παράδειγμα η καθιέρωση «δελτίου ταυτότητας έργων» η οποία θα είναι αναρτήσιμη

Η «χρυσή βίβλος» του καλού ψηφοφόρου


Ραντεβού με τον..... Καλλικράτη
Δεν θα είναι μία από τις συνήθεις εκλογικές αναμετρήσεις. Αυτό έχει γίνει πλέον αντιληπτό. Ακόμη και η γλώσσα μας έχει αλλάξει. Δεν μιλάμε πια για δημοτικές ή νομαρχιακές εκλογές, όπως κάποτε. Μιλάμε για «αυτοδιοικητικές» κι έτσι όπως ξαφνικά μπήκε στη ζωή μας ο «Καλλικράτης», έτσι συνειδητοποιήσαμε πως ο όρος «νομάρχης» έχει περάσει πλέον στην αιωνιότητα...Την Κυριακή, 7 Νοεμβρίου, λοιπόν, εκλέγουμε δημάρχους, δημοτικούς συμβούλους, συμβούλους δημοτικής κοινότητας, συμβούλους τοπικής κοινότητας, εκπροσώπους τοπικής κοινότητας, περιφερειάρχες, αντιπεριφερειάρχες και

Το έγγραφο βόμβα για το 1,1 εκ. στον ΟΤΕ από τα μαύρα ταμεία





Κατατέθηκε από τον Πάνο Καμμένο στην εξεταστική για τη Siemens. Θυμάστε τι είχε δηλώσει ο ΟΤΕ όταν έγινε γνωστό το θέμα; Για να θυμηθούμε: Όσον αφορά το έμβασμα των €1.100.000 που φέρεται να έχει κάνει η Siemens το 2001 στην ΟΤΕ International, καλείται οποιοσδήποτε έχει στοιχεία να τα προσκομίσει, με τον ΟΤΕ να επιφυλάσσεται των δικαιωμάτων του.
Να δούμε τώρα ποιές θα

Επίσκεψη του Πάπα στη Βρετανία

                        συνέχεια

Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

Στους πεζούς η Πανεπιστημίου αύριο

Είμαι Ευρωβουλευτής, να περάσω πρώτη...


Η πτήση ήταν από τις Βρυξέλλες,
Η ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλα, καθόταν στην σειρά και κουβέντιαζε με τον δημοσιογράφο Ιορδάνη Χασαπόπουλο. Ξαφνικά τον αφήνει σύξυλο και περνάει μπροστά λέγοντας...

στις υπαλλήλους του αεροδρομίου. "Είμαι η ευρωβουλευτής Νίκη Τζαβέλα, να περάσω πρώτη". Κοκκίνισε ο Χασαπόπουλος, κι ο κόσμος στην ουρά έκανε διάφορα σχόλια εναντίον της, αλλά η κυρία δεν έδωσε σε κανένα σημασία.

Την σκηνή μας την μετέφερε αναγνώστης επιβάτης της ίδια πτήσης...



Του Κώστα Μητρόπουλου - ΤΑ ΝΕΑ

Ημέρα της ανεξαρτησίας στο Μεξικό


 Φορώντας νεκροκεφαλές και κοστούμια με σκελετούς για παραδοσιακές τελετές στη μνήμη των νεκρών, ομάδα νεαρών συμμετείχε στη φαντασμαγορική φιέστα για την επέτειο των 200 ετών ανεξαρτησίας του Μεξικού από την Ισπανία. Περισσότεροι από 100.000 άνθρωποι έλαβαν μέρος στη γιορτή ενώ 14.000 αστυνομικοί μαζί με ελεύθερους σκοπευτές, που παρατάχθηκαν στις στέγες κτιρίων, φρόντισαν για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων. Μόνο για την Πόλη του Μεξικού χρησιμοποιήθηκαν οκτώ τόνοι πυροτεχνημάτων. Σε εθνικό επίπεδο το κόστος της γιορτής ανήλθε σε 30 εκατομμύρια ευρώ. (ΑΡ ΡΗΟΤΟ/ ΜΙGUΕL ΤΟVΑR)



tovima

Εδωσαν λάθος συνταγή για Ελλάδα !!

ΔΝΤ: Δεν ήταν προτεραιότητα το χρέος!


                                                        συνέχεια

Ανέκδοτο....


Ένας εκκεντρικός πλούσιος κάνει ένα πάρτι στον κήπο του σπιτιού του. Όταν το κέφι ανάβει, δίπλα στην πισίνα που είναι γεμάτη με κροκόδειλους, ο πλούσιος λέει:

- "Όποιος πέσει στην πισίνα και κατορθώσει να περάσει σώος απέναντι, του δίνω ένα εκατομμύριο ευρώ!"

Κανένας όμως δεν τολμάει.

- "Πέντε εκατομμύρια!", λέει

Ρεκόρ… γλώσσας


Η Puggy, ένα Πεκινουά από το Τέξας κατέχει τα πρωτεία στα βραβεία Γκίνες για την πιο μακριά γλώσσα στον κόσμο! Με μήκος 11,43 εκατοστά (4,5 ίντσες) η γλώσσα της Puggy είναι σχεδόν ίση με το σώμα της! Η ιδιοκτήτης της σκυλίτσας, Becky Stanford, τη βρήκε εγκαταλελειμμένη στο δρόμο. Πλέον δεν μπορεί να πιστέψει ότι από αδέσποτη, η Puggy βρέθηκε να κατέχει μια θέση στο βιβλίο των παγκόσμιων ρεκόρ Γκίνες.

kinitronews

Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου 2010

Τα λάπτοπ επιβαρύνουν τη σπονδυλική στήλη περισσότερο από τους συμβατικούς Η/Υ;


Τα τελευταία χρόνια η άνοδος στις πωλήσεις φορητών υπολογιστών συμβαδίζει με την αύξηση των προβλημάτων στην πλάτη λόγω της λανθασμένης στάσης του σώματος.


Στη Μεγάλη Βρετανία, όπου τα λάπτοπ συνιστούν το 70% των εν χρήσει υπολογιστών, το πρόβλημα μόνιμων βλαβών στη


Όταν δίνω αίμα, πόσες θερμίδες χρειάζεται το σώμα μου για να το αντικαταστήσει;




Σύμφωνα με πληροφορίες από τον Ερυθρό Σταυρό και την κλινική Μάγιο το σώμα μας χρειάζεται από 600 έως 650 κιλοθερμίδες ενέργειας, για να αντικαταστήσει την ποσότητα μιας αιμοληψίας.

Μπορεί να ακούγεται πολύ, όμως η «κιλοθερμίδα» των επιστημόνων είναι συνήθως η ίδια μονάδα ενέργειας που οι διατροφολόγοι λανθασμένα αποκαλούν μία «θερμίδα», ενώ η ενέργεια που απαιτείται είναι ίση με αυτή που λαμβάνουμε από 100 γρ. σοκολάτας. Το μεγαλύτερο μέρος της ενέργειας χρησιμοποιείται για να φτιαχτούν 2,5 τρισεκατομμύρια ερυθρά κύτταρα αίματος, προς αντικατάσταση όσων λήφθηκαν. Αυτή η διαδικασία παρασκευής, η οποία αποκαλείται ερυθροποίηση, πραγματοποιείται στο μυελό των μεγάλων οστών με ρυθμό περίπου δύο εκατομμύρια κύτταρα ανά δευτερόλεπτο.

Ο νούμερο 1 τενίστας του κόσμου βραβεύτηκε από τη Ρεάλ


Η αγάπη των Ισπανών για τα σπορ είναι πασίγνωστη, αθλητικοί παράγοντες και φίλαθλος κόσμος δεν χάνουν ευκαιρία να αποδίδουν «τιμές» στους «πρεσβευτές» της χώρας ανά τον κόσμο. Έτσι, ο Ράφα Ναδάλ ήταν σήμερα το τιμώμενο πρόσωπο στην αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με τον Άγιαξ για το Champions League. 



Ο Ισπανός τενίστας, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη και γνωστός φίλος της «βασίλισσας», τιμήθηκε από τον πρόεδρο του συλλόγου Φλορεντίνο Πέρεθ. Κατά την παρουσίασή του από τα μεγάφωνα αποκλήθηκε «ο κορυφαίος τενίστας όλων των εποχών», ενώ το κοινό τον χειροκροτούσε όρθιο για περίπου τρία λεπτά, με τον ίδιο να αποκρίνεται δείχνοντας την καρδιά του.

Η Αθήνα μπορεί και γίνεται «πράσινη» ...έστω και για λίγο

          Green Design Festival


20 χρόνια Γιατροί χωρίς Σύνορα

         συνέχεια

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

40 χρόνια μετά οριοθέτησαν τα σύνορα.....



Έπειτα από 40 χρόνια διαμάχης η Ρωσία και η Νορβηγία υπέγραψαν την Τετάρτη συμφωνία για την οριοθέτηση των συνόρων τους στον Αρκτικό Ωκεανό, η οποία ανοίγει το δρόμο για την εκμετάλλευση υποθαλάσσιων κοιτασμάτων πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Η περιβαλλοντικά ευαίσθητη περιοχή της Αρκτικής πιστεύεται ότι κρύβει

Δραματική επιδείνωση του βιοτικού επιπέδου




Υποχώρηση του βιοτικού επιπέδου των Ελλήνων κατά 30% προβλέπει η ετήσια έκθεση του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ για την ελληνική οικονομία που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

«Τα μέτρα λιτότητας που θα γνωρίσουν οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι την προ σεχή τριετία θα επιδεινώσουν τουλάχιστον το βιοτικό τους επίπεδο κατά

Μπίζνες και οικονομική θέση για υπουργούς.....!!!



Από τον Ιωάννη Περιστέρη


Φίλοι γεια σας. Δεν έχω επικοινωνήσει ξανά μαζί σας, αλλά σας παρακολυθώ πολύ καιρό. Τα χώνετε και πολύ καλά κάνετε, γιατί μας έχουν καταλάβει για κάφρους. Αναφέρω πραγματικό περιστατικό και ελπίζω οτι θα το δημοσιεύσετε.

Κυριακή απόγευμα, πτήση Aegean από Θεσσαλονίκη. Όπως είναι φυσικό, στο αεροπλάνο είναι κάμποσοι υπουργοί που επιστρέφουν από ΔΕΘ (τρομάξαμε να βρούμε εισιτήριο για τη σύζυγό μου). Ήταν τουλάχιστον Παμπούκης, Παπακωνσταντίνου, Σκανδαλίδης και Κουτρουμάνης και ο Νίκος Παπανδρέου. Όλοι ταξίδευαν μπίζνες, προφανώς δεν μπορούν να ανακατεύονται με το πόπολο. Μόνο ο Δρούτσας καθόταν πίσω, στην οικονομική και μόνο αυτός...
 βγήκε κανονικά και πήρε την βαλίτσα του μαζί με τους υπόλοιπους επιβάτες. Οι άλλοι έφυγαν κατευθείαν από την πίστα. 
Το σχόλιο περισσεύει μάλλον, αλλά δεν κρατιέμαι: περιμένουμε όλοι αυτοί να κόψουν τις σπατάλες ή να καταλάβουν τι περνάμε; 

Ευχαριστώ και ελπίζω να δημοσιεύσετε την είδηση, για να ξέρει ο κοσμάκης πως του συμπεριφέρονται τα αφεντικά.


press-gr

Απίστευτο λάθος "βιαστικού" τερματοφύλακα σε πέναλτι

Η "ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ" ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΓΩΓΕΣ!





ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΥΓΙΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΠΤΩΧΕΥΣΗ!




Τέτοια δημοσιεύματα χρειάζονται πολύ προσοχή. Ειδικά εάν δεν είναι απολύτως διασταυρωμένα. Η γνωστή εταιρεία "Τσαντίλης" διαψεύδει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο το σημερινό...

ρεπορτάζ περί πτωχεύσεώς της! Η εταιρεία «Π. ΤΣΑΝΤΙΛΗΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΔΥΣΗ-ΥΠΟΔΗΣΗ-ΔΩΡΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ» εκφράζει την έκπληξη της για την αναφορά στο πρωτοσέλιδο

«Κανόνια» πολυτελείας αναστατώνουν την αγορά

                         συνέχεια

Καπνός σε τραμ....στο Μιλάνο

How to invest in gold and key price drivers

                                        read

Πώς θα αναστηλωθεί η αγορά κατοικίας στις ΗΠΑ (του Τζ. Στίγκλιτς)

               συνέχεια

Χιλή: Νέο σχέδιο διάσωσης των ανθρακωρύχων

                                   συνέχεια

«Ανάρμοστη παρεκτροπή» η παρέμβαση της Κομισιόν για τους Ρομά, λέει το Παρίσι


Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου 2010

Ομπρέλα με φως ασφαλείας

Σκελετός......ποδηλάτου

Led ποδήλατο....

Αναλόγιο που βοηθάει στον ύπνο ?

Τι μπορείς να κάνεις με ένα φούτερ...


Εντυπωσιακά ράλι και εκπληκτικοί winners στον σπουδαίο τελικό Ναδάλ-Τζόκοβιτς στο US Open

Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

Του Κώστα Μητρόπουλου - ΤΑ ΝΕΑ

Via libera all'accordo di Basilea 3. Ecco i nuovi requisiti di capitale per le banche

Il comitato di Basilea sulla vigilanza bancaria ha dato il via libera tecnico al nuovo accordo Basilea 3 per..........leggi

Διαμαρτυρία της Greenpeace στο Βερολίνο για τα πυρηνικά

               foto

Τα κορίτσια του διαλείμματος (cheerleaders) Mundobasket Turkey 2010