ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

Φθινοπωρινά Starbucks κεράσματα: Ta Starbucks μοιράζονται την αγάπη τους για τον καφέ και μας κερνούν!


Από το 1971 και το πρώτο κατάστημα Starbucks στο Pike Place του Σιάτλ, μέχρι σήμερα, τα Starbucks σερβίρουν καθημερινά μοναδικές ποικιλίες και αποκλειστικά χαρμάνια καφέ, σε όσους αναζητούν αυθεντικές ποιοτικές και γευστικές εμπειρίες.

Αυτή την εποχή, εκτός από ουσιαστικά 40 χρόνια λειτουργίας, τα Starbucks γιορτάζουν το πάθος δεκαετιών, την τεχνογνωσία, την εξειδίκευση, καθώς και μια μοναδική παράδοση στη δημιουργία του τελειότερου ποιοτικά και γευστικά καφέ. Μας προσκαλούν
λοιπόν να μοιραστούμε τη γνώση και την αγάπη τους για τον καφέ και για να …το γιορτάσουμε, μας κερνούν…
• Espresso Solo την National Espresso Ημέρα: Από το πρωί και μόνο για την Παρασκευή, 1η Οκτωβρίου, όσοι φίλοι του καφέ επισκεφθούν κάποιο κατάστημα Starbucks στην Ελλάδα, θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν την καρδιά των Starbucks ροφημάτων! Τον πιο γευστικό και αρωματικό Espresso Solo …κερασμένο από τα Starbucks!
• Tall the Best: με κάθε αγορά καφέ σε κόκκους (συσκευασία 250γρμ.), μας προσφέρουν το Tall Starbucks ρόφημα της επιλογής μας δωρεάν! (η προσφορά ισχύει μέχρι και 10/10)
• Πήραμε ‘’φύλλα’’ τσαγιού για το σπίτι; Τα Starbucks μας ‘’φυλάνε’’ ένα δώρο: με κάθε αγορά μιας Full Leaf Tea συσκευασίας, ένα Tall ρόφημα τσαγιού! (η προσφορά ισχύει μέχρι και 10/10/10)
• Κάρτα Starbucks - Γεμίζουμε & Κερδίζουμε: όσοι δεν έχουμε αποκτήσει ακόμα το …διαβατήριο μας στη χώρα του καφέ, ας σπεύσουμε το συντομότερο, καθώς με κάθε δική μας αγορά με την Κάρτα, τα Starbucks προσφέρουν…στα Παιδικά Χωριά SOS και στη Στέγη Νέων το €0,05 και σε εμάς…
- 10% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα Starbucks
- 1 πακέτο καφέ σε κόκκους για το σπίτι (με κάθε ‘’γέμισμα’’€25-εξαιρείται το Pike Place Roast)
- 2 ώρες δωρεάν WiFi, με κάθε χρήση της κάρτας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου