ΥΛΙΚΑ: 1 ματσάκι φρέσκα κρεμμυδάκια, 2 μεγάλα κρεμμύδια, αλεύρι, 4 αυγά, λάδι, αλάτι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Πλύντε καλά τα κρεμμύδια, φρέσκα και ξερά, και κατόπιν κόψτε τα σε κομμάτια, ίσα που να καρφώνονται
στο πιρούνι. Τρίψτε τα με αλάτι και βγάλουν τα υγρά τους και ρίξτε τα σε μια βαθιά γαβάθα. Ρίξτε αλεύρι τόσο όσο χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα μείγμα σαν κουρκούτι. Έπειτα, κάψτε λάδι σε ένα τηγάνι και ρίξτε μια ποσότητα από το μείγμα, ώστε να δημιουργηθεί μια λεπτή στρώση. Μόλις ροδίσει από τη μία πλευρά, γυρίστε το από την άλλη. Στο μεταξύ, χτυπήστε σε ένα πιάτο τ' αυγά και αλατίστε τα. 1 με 2 λεπτά πριν ψηθεί το μείγμα, περιχύστε το με τα χτυπημένα αυγά. Αφήστε το φαγητό να ψηθεί καλά. Εάν υπάρχει κι άλλο μείγμα, επαναλάβετε τη διαδικασία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου