ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

Το καλό βούτυρο



Κάθε πρωί πρέπει να παλέψεις με το βούτυρο που βγάζεις από το ψυγείο ? Είναι σκληρό σαν ξύλο + είναι αδύνατον να το αλείψεις σωστά πάνω στο ψωμί. 


Λοιπόν το βούτυρο θα
πέσει κάτω, μόλις δαγκώσεις την φέτα του ψωμιού σου. 


Έτσι μην βάζετε το βούτυρο στο ψυγείο πλέον. Το παίρνεις + το βάζεις χωρίς το περιτύλιγμα του μέσα σε ένα μπολ γεμάτο νερό, το οποίο έχεις βράσει + κρυώσει. 


Έτσι το βούτυρο είναι πάντα μαλακό + φρέσκο. Έτσι διατηρούσαν το βούτυρο πριν την εφεύρεση του ψυγείου. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου