The Boudas Blog
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...
Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων | τρόφιμα χωρίς λήξη;
μ
ε τη χρήση της τεχνολογίας του οζονισμού επιδιώκουν να επιτύχουν τη διατήρηση τροφίμων, όπως ψάρι και κοτόπουλο, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ερευνητές από το
Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων
+
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου
Νεότερη ανάρτηση
Παλαιότερη Ανάρτηση
Αρχική σελίδα
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου